Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Οι πόνοι στην πλάτη ήταν... εγκυμοσύνη


    <p>Νόμιζε ότι ήταν πόνοι περιόδου και πήγε στο νοσοκομείο γιατί πονούσε πολύ η πλάτη της. Πήρε εξιτήριο, αφού οι γιατροί δεν μπόρεσαν να βρουν την αιτία του πόνου. Αργότερα, οι πόνοι έγιναν αφόρητοι και η κοπέλα επέστρεψε στα επείγοντα, με τη βοήθεια ασθενοφόρου. Μισή ώρα αργότερα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!</p>

Η 20χρονη Sophie Aldridge δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος τους τελευταίους σχεδόν εννέα μήνες, αφού δεν είχε πάρει κιλά, δεν είχε συμπτώματα και συνέχιζε να διασκεδάζει και να πηγαίνει σε πάρτι με τους φίλους της.

“Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται πραγματικά χαζό σε μερικούς ανθρώπους, αλλά ειλικρινά δεν είχα ιδέα ότι ήμουν έγκυος. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ποτέ δεν είχα πρωινή ναυτία, δεν πήρα καθόλου βάρος, είχα κανονική έμμηνο ρύση και ποτέ δεν θέλησα κάτι περίεργο να φάω”, λέει η κοπέλα.

Και συνεχίζει: “Φορούσα κοντά μπλουζάκια και μίνι φούστες. Δεν ένιωσα ποτέ το μωρό να κουνιέται ή να κλωτσά. Επειδή δεν είχα αντιληφθεί την εγκυμοσύνη, συνέχιζα να βγαίνω με τους φίλους μου και να καταναλώνω αλκοόλ. Έτσι, το να γεννήσω, με τον τρόπο που έγινε, ήταν πολύ τρομακτικό. Ήταν ένα μεγάλο σοκ για όλους, όταν ξαφνικά γύρισα σπίτι με ένα μωρό”.

Η Sophie εξηγεί ότι τίποτα δεν φαινόταν να πηγαίνει στραβά, μέχρι τον προηγούμενο Νοέμβρη, που ξύπνησε μέσα στη νύκτα με έντονους πόνους στην πλάτη. Νόμιζε ότι ήταν πόνοι περιόδου. Το επόμενο πρωί, η μητέρα της την πήγε στο νοσοκομείο, όπου της χορηγήθηκε παυσίπονη ένεση και πήρε εξιτήριο, αφού οι γιατροί δεν κατάλαβαν τι πραγματικά συνέβαινε.

Λίγες ώρες αργότερα ο πόνος έγινε τόσο δυνατός που κάλεσε ασθενοφόρο. Κατά τη μεταφορά της είπε στον τραυματιοφορέα ότι ένιωθε βρεγμένη και γρήγορα αυτός κατάλαβε ότι είχαν σπάσει τα νερά της.

“Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, που δεν είχα τον χρόνο να καταλάβω τι ακριβώς συνέβαινε. Γέννησα μέσα σε μόλις μισή ώρα”.

Χωρίς να έχουν εξασφαλίσει τίποτα για το αγοράκι που ήρθε στον κόσμο, τον Thomas, η οικογένεια και οι φίλοι της κοπέλας έτρεξαν για να αγοράσουν όλα τα απαραίτητα.

“Όταν γέννησα δεν είχα αγοράσει ούτε μία πάνα. Πόσο μάλλον ρούχα, ή καρότσι ή κούνια. Όταν γύρισα σπίτι από το νοσοκομείο οι φίλοι μου και η οικογένειά μου είχαν μαζέψει όλα χρειαζόμουν εγώ και ο Thomas. Το βρήκα πολύ ευγενικό”.

Σήμερα λέει ότι είναι ευτυχισμένη και ότι δεν θα άλλαζε τίποτα από όσα πέρασε.

“Κατά κάποιο τρόπο είμαι τόσο χαρούμενη που συνέβησαν όλα αυτά. Δεν θα άλλαζα με τίποτα στον κόσμο τον Thomas. Μου αρέσει να τον φωνάζω το 'μικρό θαύμα μου'”.




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...