Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την προσωπική της ζωή και δηλώνει: «Θέλω να γίνω μητέρα!

    Η Μαίρη Συνατσάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της δεν έκρυψε την επιθυμία της να γίνει μητέρα ενώ μίλησε και για τον επί δύο χρόνια σύντροφό της, ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Είναι γνωστό ότι είσαι πολύ καλά στην προσωπική σου ζωή με τον σύντροφό σου...

«Δεν έχουμε κοινές μας φωτογραφίες στα social media. Είμαστε αρκετό καιρό μαζί, είμαστε δύο χρόνια και έχω μία φορά μόνο ανεβάσει κοινή φωτογραφία. Αυτή ήταν η πρώτη. Δεν το έχω κάνει περισσότερο...»

Αυτή η ανάρτηση σήμαινε για σένα πολλά πολλά πράγματα, την δεδομένη χρονική στιγμή;

«Σίγουρα δεν ήταν κάτι απερίσκεπτο ή κάτι απλό. Παρ' όλα αυτά, προσπαθώ να κρατάω μια ισορροπία γιατί αναγνωρίζω ότι μια ανάρτηση στον δικό μου λογαριασμό στο Instagram μπορεί να γίνει θέμα και να λένε ότι εγώ το προκάλεσα. Γι' αυτό απαιτεί περισσότερη σκέψη το τι θα αναρτήσω στα social media.

Γενικά, οι άνθρωποι που με ακολουθούν, επειδή θα δουν και την αδερφή μου και τον κολλητό μου, αναπτύσσουν σιγά σιγά μια καλύτερη ματιά στην ζωή μου και χαίρονται όταν είμαι χαρούμενη, ήρεμη... Και νομίζω ότι αυτή την περίοδο κάπως έτσι είμαι.» είπε η παρουσιάστρια στη "Real Life".

DBXXCBr.jpg

Σκέφτεσαι τον γάμο και την απόκτηση παιδιών;

«Σε αυτή τη φάση, δεν πάει το μυαλό μου στον γάμο. Δεν μπορώ να σου κρύψω, όμως, ότι είναι ένα διάστημα που σκέφτομαι πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνω ένα παιδί. Αλλά αυτό επειδή μεγαλώνω και είμαι και σε καλή κατάσταση στην προσωπική μου ζωή.»

Δεν σε ενδιαφέρει ο θεσμός του γάμου; Θα έκανες παιδί και χωρίς γάμο;

«Ναι, μπορεί να το έκανα. Από την άλλη δεν θεωρώ μεγαλύτερη δέσμευση έναν γάμο από το να κάνεις ένα παιδί. Θέλω να γίνω μητέρα και αυτό είναι κάτι που το σκέφτομαι και πιστεύω ότι είναι μια σοβαρή απόφαση. Σαν ρόλος θα μου άρεσε πολύ στην ζωή μου.»

iTBVNuc.jpg




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...