Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Από 10 Οκτώβρη ξεκινά η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων

    Ο διοικητής του ΟΓΑ, Αθανάσιος Μπακαλέξης, δήλωσε ότι η καταβολή της γ' δόσης των οικογενειακών επιδομάτων (επίδομα τέκνων, ειδικό επίδομα στήριξης) θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2015 με πιθανή μικρή ολιγοήμερη καθυστέρηση στην κατάθεση των δικαιούμενων ποσών στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Ο κ. Μπακαλέξης επεσήμανε ότι γίνονται προσπάθειες από τον Οργανισμό τα χρήματα να καταβληθούν όσο το δυνατό πιο γρήγορα με αυτό να σημαίνει ότι πιθανόν οι δικαιούχοι να λάβουν τα ποσά που τους αναλογούν από την 10η Οκτώβρη 2015.

Αναλυτικά ο διοικητής ΟΓΑ δήλωσε: «Έχουμε υποχρέωση να πληρώσουμε εντός του πρώτου 20-ημερου μετά τη λήξη του τριμήνου μέχρι τις 20/10. Στόχος μας είναι να πληρώσουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Εκτιμώ ότι περίπου στις 10 Οκτωβρίου θα κατορθώσουμε να καταβάλλουμε τα οικογενειακά επιδόματα».

Σημειώνουμε ότι συνολικά περίπου 640.000 δικαιούχοι θα λάβουν χρήματα.

Αναλυτικά 405.000 θα λάβουν την γ' δόση ενώ 235.000 θα λάβουν τη β' δόση των οικογενειακών επιδομάτων.

Ειδικότερα ο κ. Μπακαλέξης τόνισε «Όσοι δικαιούχοι έχουν υποβάλλει φορολογικές δηλώσεις μέχρι 4/9/2015 ενσωματώνονται κανονικά στη διαδικασία πληρωμής. Σε όσους δικαιούχους καταβλήθηκε κανονικά η Β δόση, τώρα θα λάβουν την 3η δόση των επιδομάτων εξαιρουμένων όσων υπέβαλλα τροποιητικές επί των αρχικών δηλώσεων τους οι οποίοι θα πληρωθούν μόλις οριστικοποιηθούν οι δηλώσεις τους Α21».

Για να δείτε αν συμπεριλαμβάνεστε στην επόμενη καταβολή χρημάτων ή να ελέγξετε αν οριστικοποιήθηκε η δήλωση σας Α21 επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.oga.gr επιλέγοντας αριστερά στην ενότητα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΓΑ και ακολούθως στην ενότητα Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων θα σας εμφανίσει τον ειδικό πίνακα όπου συμπληρώνετε: ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, Αρ. αίτησης, Έτος.




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...