Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Θέμα «μωρό» - 5 συχνά λάθη που κάνουν τα ζευγάρια

    Θέμα «μωρό» - 5 συχνά λάθη που κάνουν τα ζευγάρια

Ρωτήσαμε τους ειδικούς, ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν τα ζευγάρια που επιθυμούν να συλλάβουν και να τι μας είπαν:

thema-moro-2.jpg

1. Σωστός χρόνος: Υπάρχει ένας μύθος που λέει ότι η γυναίκα έχει ωορρηξία στα μισά του κύκλου της. Τα περισσότερα ζευγάρια λοιπόν επικεντρώνουν τις επαφές τους τότε. Όμως αυτό ισχύει μόνο για τους κύκλους των 28 ημερών κι όχι για όλους τους υπόλοιπους. Η ωορρηξία ναι, γίνεται κατά κανόνα 14 μέρες πριν την επόμενη περίοδο, αλλά επειδή στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό είναι αδύνατο να εντοπιστεί εγκαίρως, τα ζευγάρια πρέπει να χρησιμοποιούν τεστ ωορρηξίας HomeTest για να εντοπίζουν την ωορρηξία της γυναίκας και να έρχονται σε επαφή τις γόνιμες μέρες, διότι μόνο τότε μπορεί να γίνει η γονιμοποίηση.

2. Πολύ συχνές επαφές: Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, αλλά οι συνεχόμενες καθημερινές επαφές, στην ουσία εμποδίζουν τη γονιμότητα, καθώς μειώνεται ο αριθμός των ώριμων σπερματοζωαρίων με αποτέλεσμα τη συνολική μείωση της ποιότητας του σπέρματος. Χρειάζεται λίγες μέρες αποχή για να επιστρέψει το σπέρμα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το σωστό είναι να βρείτε τη μέρα της ωορρηξίας σας με τα τεστ ωορρηξίας HomeTest και να επικεντρώσετε τις επαφές σας στις γόνιμες μέρες σας.

3. Μια ακόμα κακή συνήθεια είναι όταν το ζευγάρι παραμένει στις … κακές συνήθειες. Όλα τα παρακάτω σίγουρα επηρεάζουν αρνητικά τη γονιμότητα: Κάπνισμα, αλκοόλ, κακή διατροφή, έλλειψη ύπνου, έλλειψη φυσικής δραστηριότητας, κακή διατροφή, αυξημένο σωματικό βάρος, πρόσληψη μεγάλης ποσότητας καφεΐνης.

4. Εμμονή με τις στάσεις: Οι γυναίκες πρέπει να σταματήσουν να αγχώνονται με το θέμα της σωστής στάσης, διότι δεν υπάρχει «σωστή στάση». Τα δυνατά σπερματοζωάρια που θα καταφέρουν να διασχίσουν τον κόλπο και να περάσουν μέσα από τον τράχηλο, θα κολυμπήσουν προς το στόχο τους και καμία «λάθος στάση» δεν θα τα εμποδίσει!

5. Διαρκής αναβολή: Οι ειδικοί λένε ότι τα σημερινά ζευγάρια αφήνουν πίσω το θέμα «παιδί», για χάρη της καριέρας και άλλων κοινωνικών υποχρεώσεων. Όταν έρχεται όμως η ώρα, έρχεται εύκολα το παιδί; Η ικανότητα σύλληψης μειώνεται όσο μεγαλώνει η γυναίκα. Γι’ αυτό αν το ζευγάρι αισθάνεται έτοιμο, ας μην αμελεί το θέμα, ας ξεκινήσει!

www.hometest.gr

Πηγές:

Πηγή 1

Πηγή 2
Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...