Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λίνα μου όλα θα πάνε καλά!

Πολύ καλά έκανες και αποφάσισες να συνεχίσεις έτσι την εγκυμοσύνη σου..Είναι ό,τι σωστότερο μπορούσες να αποφασίσεις!

Ούτε για νερό να μην σηκώνεσαι.Αξίζει λίγη κλεισούρα.Μετά θα έχεις όλο τον χρόνο να κάνεις τις βόλτες σου,αγκαλίτσα με το μωρό σου.

Να προσέχεις πολύ γλυκιά μου...

Δημοσίευση

κοριτσακι μου ολα καλα θα πανε πολλες γυναικες ειχανε και εχουνε μια μικρη αποκοληση δεν ειναι τιποτα...αυτο που κανεις ειναι το καλυτερο βεβαια..οσο μπορεις προσεξε μεχρι να πας στον επομενο υπερηχο και να σου πει ο γιατρος οτι ολα καλα..γιατι ετσι θα σου πει ειμαι σιγουρη!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια δεν εχω ξαναδει τιποτα Ειμαι συνεχια ξαπλα απο το φοβο μου

Αλλα δε με νοιαζει ας μεινω ξαπλα σε ολη την εγκυμοσυνη αρκει να μου παει οπως πιστευω καλα

Φιλακια πολλα πολλα :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: παω για ξαπλες :P

Δημοσίευση

apis όλα τέλεια θα πάνε μην αγχώνεσαι ρίξε τις ξάπλες σου γιατί μόλις έρθει το "βεβακι" θα σε έχει στο τρέξιμο "χιξιχιξιχ" k θα το "φχαριστιεσε" κιόλας φιλια πολλά να προσεχεις τον εαυτό σου :)

Δημοσίευση

apis έγραψε:

Κοριτσια δεν εχω ξαναδει τιποτα Ειμαι συνεχια ξαπλα απο το φοβο μου

Αλλα δε με νοιαζει ας μεινω ξαπλα σε ολη την εγκυμοσυνη αρκει να μου παει οπως πιστευω καλα

Φιλακια πολλα πολλα :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: παω για ξαπλες :P

όλα καλά θα σου πάνε, ξάπλα κ τρυφερά όνειρα είναι τα μοναδικά φάρμακα.

φιλάκια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...