Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μια λάτρης των τακουνιών, η ουρολόγος Dr. Maria Cerruto, υποστηρίζει πως αν φοράμε ψηλά... τακουνιά στην καθημερινότητά μας, θα έχουμε σημαντικά οφέλη για την υγεία μας, και συγκεκριμένα για εκγύμναση των πυελικών μυών, βελτιώνοντας, όχι μόνο τη λειτουργία της κύστης, αλλά και το γυναικείο οργασμό.

ΠΟΛΙΤΗΣ - 21/11/2009

:laugh: :laugh: :laugh:

Τί λέτε;;; :laugh:

Δημοσίευση

ααα, καλά μάλιστα γι αύτό δεν έχω πρόβλημα σε αυτό τον τομέα επειδή φοράω τακούνια!!!

Βέβαια τώρα με βλέπω να το ξεχνάω μέχρι να ..... πάλι! :blush::blush: χεχεχεχε

Δημοσίευση

Έχει αποδειχθεί ότι μπορούν να βλάψουν τη σπονδυλική στήλη και τα οστά των ποδιών, και γενικά είναι ταλαιπωρία για το γυναικείο σώμα (και το ανδρικό σίγουρα για όσους τα προτιμούν!). Βέβαια, ξέρω και γυναίκες που λένε ότι τα έχουν "συνηθίσει" και τα φοράνε και στη δουλειά.

Προσωπικά μου αρέσουν πολύ αλλά για λίγο, σε κάποια βραδυνή έξοδο, γιορτή κλπ. Σέξυ νιώθω ας πούμε και όταν είμαι ξυπόλητη στη παραλία ;)

Δημοσίευση

εγω μεσα στο σπίτι ολη μερα προτιμω τις ροζουλιτσες παντοφλιτσες μου...τωρα για το σουπερ μαρκετ, λαικη και βολτα το παιδι...αθλητικουλια δωρακι απο τον συζηγο...ολοκληρο ταξιδι απο το κοσοβο κανανε να μην τα τιμησω...

Για τις εξοδους με τον συζηγο κ δεν μιλαω βραδυνες γιατι αυτες τις εχουμε ξεχασει...πλεον...5 φορες το χρονο κ αυτες με το ζορι (δεν ειχαμε χρονο μιας που ηταν κοσοβο), γενικοτερα οταν ερχετε μου εχει παρει κατι καφε μποτακια γαμ... κ τα φοραω κ εχω παρει κ εγω κατι κοκκινες γοβες....τελειες/../

Δημοσίευση

Aν και σπάνια φοράω...

Σκέφτομαι την μεσούλα μου!!! :blush:

Μπρος τον πόνο αυτής τί είναι ο οργασμός;;; :P

Ζουζού ηφαίστειο;;; :laugh:

Ιφιγένεια ''γράμμα'';;; :laugh:

Φατσούλα εδώ αποφαίνεται η επιστήμη! :laugh:

Κόννα επομένως επιβεβαιώνεις τον κανόνα;;; :laugh:

Αργώ συμφωνώ!Άντρες τακουνάτοι υπεροργασμικοί;;;! :laugh:

Ραφαέλ κόκκινη γόβα;;;2 σε 1 εσύ λοιπόν! :laugh:

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

sofilate έγραψε:

σαυτο συμφωνώ ...αλλά στην καθημερινότητα να πάω γι ψώνια θα προτιμήσω μπαλαρίνες ;)[/quote:2h049ghq]

:):):)

Απόλυτα σύμφωνη και με τις 2 απόψεις!!! :);)

Δε λέει βραδινή έξοδο με στρωτό-πάτωμα...εκτός αν είσαι Σκλεναρίκοβα!

Λαϊκή με τακούνι;;; :woohoo:

Όμως μία ρήση λέει:ποτέ δεν ξέρεις πού θα συναντήσεις τον άντρα της ζωής σου!!!

Αυτό για τις ελεύθερες... ;)

Οι υπόλοιπες σεμνά και ταπεινά!!! :laugh:

• Απαντήσεις

• Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
    • 4 ειναι όντως πολλά κορίτσι μου, τι να πω..πολύ περίεργο..εγω θα πήγαινα στη θέση σου κ για άλλη μια χοριακη..δε χάνεις κάτι..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...