Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Prin meino egkios de fimizomoun gia ti mnimi mou, kata ti diarkeia tis egkimosinis omos milame thimomoun ta PANTA kai me tin paramikri leptomereia!!! Ta panta omos!! Apo otan gennisa k meta exo apoktisei tin katapliktiki ikanotita na kano polla pragmata mazi, px na siderono, na vazo ton kafe, na koitao to fai, na akouo tileorasi k na exo k to moro, anevikan epipedo oi deksiotites mou dil, alla apo thema mnimis...... eimai akoma xeirotera... elpizo na epanelthei..

Δημοσίευση

πω πωωωω φανταστειτε να κανω εγω παιδι...που ΔΕΝ φημιζομαι και για την μνημη μου! Παει...το χααααασαμμεεε το κορμι πατριωωωτηηηη!!!!

Να μου θυμήσετε να παω να γεννησω!!! ναι??? χαχα...

ερε γλεεεεντιαααα

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ,ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΔΩ :blink: Η ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΛΕΙΠΕ!!!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑ ΣΠΙΤΙ!!!! :angry: ΞΑΝΑ ΓΥΡΙΖΩ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΩ!!!ΕΠΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΛΕΩ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΓΥΡΙΖΩ ΣΠΙΤΙ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ? :blink::blink: ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!! :angry: ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Η ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ :angry::angry::angry: ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ :angry: ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑ ΤΗ ΕΠΑΘΕΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ :angry: ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ 1!!!Υ.Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟ ΕΝΕΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΚΟΡΗ.ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Δημοσίευση

ΑΧ!Βρε Ιωαννα μου, εσυ εισαι σε πολυ προχωρημενο σταδιο!!!! :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: (Συγνωμη που γελαω κιολας.... :blush: ) :laugh: :laugh:

ZAXARENIA μου,σου ευχομαι ολοψυχα να το χασεις κι εσυ συντομα!!!! ;):kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

Αχ τι λαμακια εκανα...πατησα enter και μου φυγε ενα σκετο ΝΑΙ!!!

SORRY κοριτσακι...πλακα ηθελα να κανω αλλα βιαστηκα!!!

:laugh:

βρε ζαχαρενια με το enter δεν στελνεις μνμ ...

μονο με την υποβολη!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

mata έγραψε:

Βρε κοριτσια, τι επαθα;;;;; :dry::dry: Πριν την εγκυμοσυνη μου και πριν τη γεννα, φημιζομουν για τη μνημη μου!!!! Δε μου ξεφευγε τιποτα, θυμομουν ονοματα, γενεθλια,γιορτες,ΑΦΜ και ταυτοτητες ολης της οικογενειας, μεχρι και αριθμους τηλεφωνων που ειχα να χρησιμοποιησω χρονια!!! Εεεεε!!!απο την ωρα που ηρθε η Αντωνιτα καλα που θυμαμαι και το ονομα μου....... :silly: :silly: :silly:

Εχω παθει τραλαλα!!! Μου λενε κατι και το σημειωνω σε σαραντα μεριες για να μην το ξεχασω και παλι το ξεχναω.... :angry::angry: Δεν ξερω που θα παει αυτη η κατασταση....ευχομαι να επανερθω γιατι εχει αρχισει και μου τη δινει ολο αυτο!!!! :angry::angry:

Ειμαι η μονη που το επαθε;;;;; :dry::dry::dry:

Οχι!!! Απ'οτι βλεπεις δεν εισαι η μονη!!!!!!!!

Μια απο τα ιδια κ εγω... :blink::S :woohoo:

Δημοσίευση

Α εσυ το επαθες αργα...εγω νομιζω μου συνεβη απο την πρωτη κιολας στιγμη που εμεινα εγκυος!σε σημειο πια γελοιο κ τραγικο!τι δουλεμα εχω φαει απο τον αντρουλη μου....η κουμπαρα μου λεει οτι παει εχω αποκτησει μνημη χρυσοψαρου :woohoo: !Πρεπει να ειναι φυσιολογικο...καποια στιμη θα επανελθουμε!!Καλου κακου εχε κρεμασμενη την ταυτοτητα σου στο λαιμο σου :) !

Δημοσίευση

Κοριτσια να τις κανουμε σαν τις στρατιωτηκες!!! ;):P:P

filis μου κι εμενα ποναει πολυ η μεση μου(αριστερος γοφος)και η πλατη μου! Την περασμενη εβδομαδα πηγα σε καρδιολογο γιατι πονουσε πολυ η πλατη μου και αισθανομουν πως δεν μπορω ν'αναπνευσω.... :ohmy::ohmy:

τελικα ολα καλα ηταν, ο γιατρος μου ειπε πως ολα αυτα τα παθαινουμε εμεις οι μαμαδες, απο τον τροπο που κραταμε τα μωρα μας!!! ;)

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΘΕΡΙΖΕΙ!!!!!!!!!

ΟΛΕΣ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ.....

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΜΑΣ?

ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ!ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...