Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ναι η ατοπικη δερματιτιδα ναι ξαναβγαινει και κυριως τονχειμωνα που ειναι πιο ξηρη η επιδερμιδα αλλα μετα απο καποια ηλικια λενε οτι παιρναει..

εμας η παιδιατρος οταν ηταν πιο μικρη μας ειχε πει εκτος απο την πολυ καλη ενυδατωση να της φοραμε και καλα 100%βαμβακερα ρουχα..

Δημοσίευση

Αλλεργιολογος ειμαι φιλεναδα,απ οτι μου λες ,μιλαμε για μια ηπια δερματιτιδα αφου ειναι μονο στα αυτακια!Η κρεμα ειναι καλη,να τον πλενεις και με εουμπος ροζ γιατι εχει λαδακι.Η προληψη ειναι η καλυτερη αντιμετωπιση για την ατοπικη η οποια στο 80% περναει ως το 3 ετος και το 95%εως το5.το γαλα το αλλαξατε?οτι χρειστεις στειλε πμ.Σε φιλω με το καλο το μωρακι σου.

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

Γεια σας μανουλες.Εχω και γω ενα αγορακι 6 μηνων.το προβλημα της ατοπικης δερματιτιδας εμφανιστηκε απο τις πρωτες μερες της ζωης του.Ο γιατρος μου ειχε πει ,οταν θηλαζα, πως το μωρο δεν επηρρεαζεται απο οτι τρωω.Αυτο που μου συνεστησε ηταν να του δινω το γαλα ΝΑΝ 1ΗΑ,τωρα ειμαστε στο ΝΑΝ2.Οσο για το μπανιο του,χρησιμοποιω τα αφρολουτρα EUBOS και ADERMA EXOMEGA.Aπο την ADERMA χρησιμοπποιω και την ενυδατικη κρεμα για μετα το μπανιο.Το εκζεμα βεβαια δεν εξαφανιστηκε τελειως αλλα σιγουρα βελτιωθηκε.Παντως ενας κυριος λογος που εμφανιζεται στα μωρα ειναι η κληρονομικοτητα

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Κορίτσια γειά σας!!!Θα επαναφέρω το θέμα...

Ο μικρός μου μας είπε ο παιδίατρος ότι έχει ατοπική δερματίτιδα ανάμεσα στο πόδια και στα γεννητικά όργανα...

Του βάζω daktodor και sudocrem !Μας είπε ότι πρέπει να τον δεί Δερματολόγος στο Συγγρού???

Εσείς ξέρετε κάποιον να μου προτείνετε? Πρέπει να πάω σε δερματολόγο ή παιδοδερματολόγο και που θα τον βρώ???

Τι λέτε εσείς???Κορίτσια τη βοήθειά σας γιατί ανησυχώ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...