Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 114
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αυριο ειναι η μεγαλη μας μερα....η αγωνια μου εχει χτυπησει κοκκινο νιωθω το στομαχι μου να εχει γινει κομπος δεν εχω ορεξη ουτε για φαγητο ουτε για τιποτε αλλο

η μονη σκεψη που υπαρχει αυτην την στιγμη στο μυαλο μου ειναι η στιγμη της συναντησης μας με τον γιατρο

εχω μια ταραχη αφου την νυχτα ο υπνος μου ειναι χαλια ξυπναω το πρωι και ειναι σαν να μην εχω κοιμηθει καθολου

ξερω οτι αποψε δεν θα μπορεσω να κοιμηθω,θα ξαναδιαβαζω πληροφοριες στο ιντερνετ μεχρι αργα.

εχει αρχισει και μου τριγυρναει εν τω μεταξυ στο μυαλο μου η σκεψη μην μου πει ο γιατρος πραγματα πολυ χειροτερα απο οτι μπορω να αντεξω και να φανταστω

Δημοσίευση

Μπεμπουλης, όπως όλες οι κοπέλες, έτσι και εγώ σε σκέφτομαι και σου στέλνω θετική ενεργεια. Ολα θα πάνε καλά, θα δεις! Σε καταλαβαίνω που έχεις τόση αγωνία. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ήρεμη μπορείς. Καλή δύναμη, και περιμένουμε τα νέα σου από τον γιατρό με αγωνία.

Δημοσίευση

ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ....ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΦΩΤΙΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ...ΑΝΑΨΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΙΤΣΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΧΗΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ

Δημοσίευση

Αναστασια μου..σκεψου τι περασε ..απο ποσα βγηκε ζωντανος και πιο δυνατος..και τωρα ειναι ενα αγορακι που περπατησε (που ποτε δεν θα περπατουσε)

..Οτι και να ακουσεις να σκεφτεις οτι οι γιατροι δεν ειναι θεοι και σε αυτες τις ηλικιες γινονται πολλες λανθασμενες εκτιμησεις

Αν χρειαστει και χειρουργειο (που το απευχομαι) θα παει καλα γιατι αυτο που υποψιαζονται λυνεται στην εποχη μας Να δεις αυτη η περιπετεια θα ειναι και η τελευταια..Το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και το πιστευω

Δημοσίευση

Αναστασια μου ειναι λογικο να αγχωνεσαι και να εχεις αγωνια και να αναλυεις και να σκεφτεσαι

απλα τωρα νομιζω δεν σε βοηθαει να ψαχνεις πληροφοριες στο ιντερνετ και να διαβαζεις και ολα τα πιθανα ασχημα σεναρια..δεν κανεις καλο σε κανεναν οτι ειναι θα το μαθεις απο το γιατρο..

παρε τον κουκλο τον γιο σου και βγειτε μια βολτιτσα εξω να περπατησετε ή στο καροτσι

ολα θα πανε καλα κοριτσι μου γιατι ολες μας καθε βραδυ εχουμε και τον μπεμπουλη στην προσευχη μας

περιμενουμε νεα σου..

Δημοσίευση

ολα θα πανε καλα,δεν ειχα προσεξει αυτο το ποστ...

ο μπεμπουλης ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερει παλι...περασε πολλα και εμαθε να παλευει απο μικρουλης...ολα θα περασουν καλη μου μην ανησυχειτε..ο Θεουλης να τον προστατευει παντα..

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.

ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥ. ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ. ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΣ.

Δημοσίευση

Αναστασία μου γλυκιά στέλνω μια τεράστια αγκαλιά σε σένα και στον Σπυράκο σου!!!

Ολα θα πανε φανταστικά...Θα το δεις!!!

Εύχομαι η Παναγίτσα να σας προστατεύει και να σας βοηθήσει και σ'αυτή τη δυσκολία!!!

Να προσεύχεσαι, κάνε το σταυρό σου και όλα θα πάνε καλά!

Φιλιά και στους δυο σας!!! :kiss:

Δημοσίευση

μολις επιστρεψαμε απο το παιδων....και τα νεα μας ειναι ΚΑΛΑ!!!!!!!!!

επιασαν οι ευχουλες σας κοριτσια επιασαν! :woohoo: ειμαι συγκρατημενα χαρουμενη και λεω συγκρατημενα γιατι

οι ραφες στο κεφαλακι του δεν εχουν κλεισει οποτε δεν χρειαζεται προς το παρον χειρουργειο

ψυχοκινητικα ειναι πολυ καλα για την ηλικια του και για την προωροτητα του

αντεδρασε πολυ καλα σε ολες τις εξετασεις που του εκανε ο γιατρος

αρα το θεμα μας πλεον ειναι ο εγκεφαλος :blink: εχει χωρο να μεγαλωσει αλλα δεν αναπτυσεται γιαυτο και δεν μεγαλωνει η περιμετρος του κεφαλιου του.ο γιατρος μας απεκλεισε το θεμα νοητικης στερησης και μας εδωσε ακομη μια προθεσμια......μεχρι τελος νοεμβριου αν δεν παρει καθολου τοτε θα τον παω να κανει ακτινογραφια και απο εκει και επειτα βλεπουμε πως κινουμαστε και τι κανουμε

θεωρει πως υπαρχει ακομη πιθανοτιτα ο μικρος να ''δωσει'' ξαφινκα ποντους στο κεφαλακι του αλλα..στο ερωτημα μου ποτε πρεπει να ανησυχησουμε δηλαδη σε ποσους μηνες στασιμοτητας μιλαμε πλεον για παθολογια μου ειπε γυρω στο 5μηνο.

δεν θελει να τον βαλει αμεσως σε ταλαιπωρια ακτινοβολιας(αξονικη)οχι τουλαχιστον πριν εξαντλησει ολα τα περιθωρια.

ειναι ενας εξαιρετος γιατρος-ανθρωπος ο οποιος δεν δυσανασχετουσε σε καθε μου απορια,σε καθε μου ερωτηση,σε καθε μου ανυσηχια

θελω να πιστευω οτι ολα θα πανε καλα και θα αρχισει να αναπτυσεται ο εγκεφαλος του μικρου μου(αν και απο οτι μου ειπε δεν ειδε καπου να τον εχει εμποδισει νοητικα)

η πρωτη μπορα διχνει να περασε...εχουμε μπροστα μας ενα 2μηνο αγωνιας ακομη!!!!

υπομονη θα περασει και αυτο οπως περασαν και ολα τα αλλα μονο αυτο μπορω να κανω αυτην την στιγμη υπομονη και την προσευχη μου για το αγγελουδι μου

ακομη και να μην παρει μισο εκατοστο στο διαστημα που εχουμε μπροστα μας θα το παλεψω,θα κανω οτι χρειαστει

ειναι το αγγελουδι μου και θα τα καταφερει

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες και την υποστηρηξη σας

Δημοσίευση

μπραβο αναστασια μου πολυ ευχαριστα νεα γεια σου ρε σπυρο γιγαντα!!!

ολα θα πανε καλα κοπελα μου απο δω και περα..

χαρηκα πολυ με τα νεα σας!!!

γιουπιιιιιιιιιι :laugh: :silly: :cheer: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: Πολύ χάρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Πάρα πολύ καλά τα νέα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και μην ανυσηχείς, να δεις που μέχρι την επόμενη επίσκεψη στον γιατρό, η περίμετρος του κεφαλιού του Σπυράκου σου θα έχει μεγαλώσει!!!!

Ηρέμησε και παίξε όσο μπορείς με το παιδάκι σου!!!!!!!!!!! Το ξέρω ότι μέχρι να ξαναπάτε στον γιατρό θα το σκέφτεσαι πολύ συχνά, αλλά προσπάθησε όσο μπορείς να περνάς καλά με τον μικρούλη σου γιατί μεγαλώνουν απίστευτα γρήγορα!!!

Να χαίρεσαι τον Σπυράκο σου! :)

Δημοσίευση

Αναστασία μου!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τι καταπληκτικά νέα είναι αυτά;!;!;!

Οι αγωνιστές πάντα τα καταφέρνουν και ο Σπύρος σου είναι ένας απο αυτούς!!! :laugh:

Τα κατάφερε τώρα,θα τα καταφέρει και σε δυο μήνες!!!

Όλα θα πάνε τέλεια για τον μικρούλη μας!!!

Για ό,τι χρειαστείς(οικονομικά και ψυχολογικά)εμείς είμαστε εδώ!Μην διστάσεις να μας ζητήσεις το οτιδήποτε!Είμαστε όλες εδώ!

Πολλά φιλάκια στον πρίγκιπα! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο!!!!!!!!!!

Χάρηκα πολύ και συγκινήθηκα. Σας είχα στο μυαλό μου και από το απόγευμα περίμενα το ποστ σου με αγωνία.

Το αγοράκι σου είναι μεγάλος αγωνιστής. Μπράβο πάντα καλά νέα.

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...