Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα...

εχω σημερα το παιδακι μου μαλλον δεν χορταινε με το γαλα που ειχα.

την εβαλα στο ενα, την εβαλα στο αλλο, μετα ξανα στο πρωτο, μετα ξανα στο αλλο...

προς το τελος της καθε φορας ρουφουσε και μετα το αφηνε και γκρινιαζε...και εντονα μαλιστα

εκανα ενα διαλειμμα, χαζολογησαμε λιγο, εφαγα κι εγω ενα τοστακι και ηπια ενα γαλα...και μετα την ξανα εβαλα...παλι γκρινιαξε, μεχρι που μου κατεβασαν γαλα επιτελους οι αδενες, εφαγε 2 με 3 λεπτα και ξεραθηκε στον υπνο...

νομιζω οτι μου μειωθηκε το γαλα μου...

αφηστε που γενικα αισθανομαι κουρασμενη...προσπαθω να μαζεψω το σπιτι μου γιατι επικρατει ενας χαμος, παραλληλα ψαχνω για νεο σπιτι γιατι θα μετακομισουμε κονμτα στα πεθερικα μου λογω παιδιου και δουλειας που θα ξεκινησω εγω, απο χθες αρρωστησε και ο αντρας μου και τον εχω σε καραντινα για να μην κολλησει τη μικρη...τα κανω ολα μονη μου και τα χω φτυσει... :blink:

Δημοσίευση

Τι να σου πω!!! :)

Καταρχην να ξεκουραζεσαι, δεν κανει καλο σε εσενα!

Ακου εκει μου κοβετε το γαλα!

Το μωρο, λογικα θελει ναρυθμισει την παραγωγη σου η απλα περναει φαση αναπτυξης!

Να ξεκουραζεσαι απαραιτητα!

Δεν σηκωνω κουβεντα!

Ολλα σε λιγο καιρο θα βρουν ξανα τον ρυθμο τους!

Δημοσίευση

Νομίζω πως γνωρίζεις ήδη τις απαντήσεις. Τελικά τάισες το μωράκι σου. Άρα έχεις γάλα. Κουράστηκες πολύ και ο οργανισμός σου ζορίστηκε λιγάκι. Πόσο μηνών είναι η μικρη σου;

Άλλωστε αν δεν χορταίνουν ζητάνε το στήθος πιο συχνα και η γκρίνια περνάει μετά από 2-3 μέρες.

Νομίζω πως χρειάζεσαι ξεκούραση... Κουράστηκα μόνο που διάβασα το ποστ σου!!!!! ;)

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσι..αν δεν της έχεις δώσει μπουκάλι ποτέ, το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στη φάση όπου αυξάνονται οι ανάγκες της και επομένως πρέπει το στήθος να τις ικανοποιήσει. Έτσι για 2-3 μέρες μπορεί και λίγο ακόμη να είναι έτσι όπως την περιγράφεις μέχρι να ρυθμίσει την ποσότητα γάλακτος που θα της επαρκεί. Εν ολίγοις αυξάνεται το γάλα σου και δε μειώνεται. Δες το σαν κάτι απόλυτα φυσιολογικό και ΄θα δεις ότι θα ξεπεραστεί.

Αν πάλι της έδωσες πρόσφατα μπουκάλι σημαίνει ότι καλοπέρασε με την εύκολη ροή του γάλακτος και το προτιμάει απο το να παλεύει για να κατεβάσει την ίδια ποσότητα με τη δική της δύναμη. Αν συμβαίνει αυτό απλώς μην της ξανάδωσεις μπουκάλι. Καθολου. Μόνο στήθος. Καλή επιτυχίααα!!:)

Δημοσίευση

tirogaridaki οχι, θηλαζω αποκλειστικα και για μπουκαλι ολο αυτο το διαστημμα ουτε που το σκεφτηκα να της το δωσω...

η μικρη γενικα ετσι και αλλιως ειναι ανυπομονη και οταν θηλαζει, αν εκεινη τη στιγμη δεν της βγαλει αυτο που εχει συνηθισει, τα παιρνει στο κρανιο!κανει επανασταση μια σταλια σκατο!!! :P

Η μικρη ειναι τωρα 5 μηνων και 13 ημερων...

Δεν λεω οτι δεν εχω Αθηνα, απλα σκεφτομαι οτι μαλλον απο την κουραση και το αγχος μου μειωθηκε...δεν κατεβηκε τελος παντων τη στιγμη που επρεπε...ηρθα βεβαια αργοτερα δε λεω...απλα προκαλεσε ετσι εκνευρισμο στο μικρο.

Ενταξει σε Ελενη μη φωναζεις! Μια απορια ειχα κι εγω...μηπως μειωθηκε λογω κακης διαχειρισης του εαυτου μου...ξερω οτι συμβαινει...

Θα προσπαθησω βρε κοριτσια να ξεκουραζομαι...αλλα ειναι λιγο δυσκολο...και μονο που την κουβαλαω ολη μερα ξεραινεται η μεση μου...και εχω ετσι και αλλιως προβλημα. Εχω να περασω και μετακομιση και θα μου φυγει ο πατος...και πανω που ελεγα αντε να αρχισουμε τροφες να ξελασκαρω λιγο...

πιο δυσκολο μου φαινεται...εννοω για το διαστημμα προσαρμογης του μωρου στις τροφες...

τι να πω...ιδωμενκαρπουζι ειναι η αληθεια δεν εχω πολυ φαει...κανει δουλεια;

τωρα λεω να αρχισω παλι τις σουπες...με τετοιο καιρο! :(

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

συμφωνω με τα κοριτσια κ γω...

ξεκουραση κ αγιος ο θεος..

κ γω στη αρχη επειδη το στηθος μου δε πρηζοταν νομιζα οτ δε εχω γαλα μα κ το πιστευα ..

αλλα δε ισχυει...

καλη ξεκουραση ;)

;);););)

Kλασικα..........

Συμφωνω με τις προλαλησασες!!!

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

συμφωνω με τα κοριτσια κ γω...

ξεκουραση κ αγιος ο θεος..

κ γω στη αρχη επειδη το στηθος μου δε πρηζοταν νομιζα οτ δε εχω γαλα μα κ το πιστευα ..

αλλα δε ισχυει...

καλη ξεκουραση ;)

Εγώ κοντεύω τον 2ο μήνα και ήδη δεν πρήζεται πια ούτε τρέχει όπως έτρεχε που έβρεχα τα πάντα! Κι εδώ και 2 μέρες το μωρό αρχίζει και κάνει παράπονα και λίγη γκρίνια.. αλλά μια χαρά χορταίνει! Κι όταν το πιέζω λίγο πετάγεται μέχρι απέναντι το γάλα! Να σ πω όμως, ευτυχώς διάβασα εδώ και γνωρίζω! Το παιδάκι μου έχει ρυθμίσει και δικό του πρόγραμμα! Στην αρχή, νόμιζα επειδή τον κράτησε η μαμά μου 1 φορά και του έδωσε 3 γεύματα μπουκάλι και 2 απογεύματα ο άντρας μου.. λέω αυτό ήταν καλόμαθε! Αλλά μια χαρά τώρα! Παλεύουμε λιγάκι... αλλά χορταίνει μια χαρά! :P

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ (2,5 ΜΗΝΩΝ - 7800 ΚΙΛΑ) ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ.. ΤΗΝ 1η ΜΕΡΑ ΕΤΡΩΓΕ ΑΝΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΠΙΝΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΜΟΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΕ.. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΕΙΟ ΔΗΛ. ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΠΕΣΜΕΝΟ..

ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ...ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ..

ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΕ Η ΓΑΛΟΥΧΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 2,5 ΜΗΝΩΝ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ , ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΤΟΣΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 7800 ΚΙΛΑ!! ΠΟΛΥ ΠΑΧΟΥΛΟΣ!

ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ;

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΠΟΙΑΣΕ ΕΝΑΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΟΤΙ ΧΑΝΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ..(11 ΜΗΝΩΝ)

ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ; ΕΧΩ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΟΝ 3,5 ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΒΗΣΕ... :(

Δημοσίευση

mara καλησπέρα!

Μήν έχεις καμια ανασφάλεια οτι θα σου κοπεί το γάλα. Άν βάζεις το μωρό στο στήθος όποτε διαμαρτύρεται και δεν του δίνεις συμπλήρωμα το γάλα σου θα είναι οκ.

Η γειτόνισσά σου μάλλον έψαχνε να βρεί δικαιολογίες και είπε οτι της κόπηκε το γάλα. Δεν κόβετε έτσι το γάλα!

Στην αρχή το στήθος μας όντως είναι πρησμένο. Μετά όμως απο λίγο καιρό επανέρχεται συνήθως στα φυσιολογικά του. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έχουμε γάλα...Έχουμε και παραέχουμε. Βάλε το παιδί στο στήθος και όλα θα πάνε καλά!

Δημοσίευση

Γλυκια μου, καλησπερα!

Το πριξιμο στο στηθος δεν ειναι ενδυξη "πολυ" γαλακτος!

Οφειλεται στους αδενες.

Αυτο το πριξιμο το εχουμε στην αρχη!Μετα το στηθος επανερχεται!

Οπως σου ειπε η amanda δεν κοβετε ετσι απλα το γαλα!

Η γαλουχια εδραιωνεται εκει γυρω στον τριτο μηνα!

Εισαι στην τελικη ευθεια ποια!

Μην απογοητευεσαι τωρα που περασες τα δυσκολα!

Δημοσίευση

και εγω κουραζομαι πολυ τελευταια αλλα δεν νομιζω να μειωνεται το γαλα απο την κουραση

ισως το μωρο να αισθανεται οτι εισαι αγχωμενη και κουρασμενη και γιαυτο και αυτο να ειναι ανησυχο

προσπαθησε να ηρεμησεις και σκεψου οτι πανω απο ολα τα αλλα δουλειες κτλ ειναι το μωρο

ολα τα αλλα γινονται

σκεψου και το αλλο

αν το μωρο ετρωγε μπουκαλι καποια στιγμη θα ετρωγε παραπανω γραμμαρια

απο οτι στην αρχη γιατι μεγαλωνει

το ιδιο συμβαινει και με το στηθος

για να κατεβαζει περισσοτερα γραμμαρια πρεπει το μωρο να τραβηξει ετσι ωστε να κατεβασει περισσοτερο

και γιαυτο ισως να κανει ετσι

καλη υπομονη και καλη δυναμη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...