Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μην ψάχνετε άδικα!!!! έφαγα τον κόσμο για να βρω οικονομική λύση και απίστευτες τιμές για το αγγελούδι μου που θα έρθει τον Δεκέμβρη!!! Το μαγαζί λέγεται Μωρουδόκοσμος, είναι στον Κορυδαλλό,στην Ταξιαρχών και η Δέσποινα θα σας εξυπηρετήσει γιατί γουστάρει πολύ αυτό που κάνει και δεν προσπαθεί να πουλήσει το ακριβό μόνο και μόνο για να οικονομήσει.....!!!!Με 730 ΕΥΡΩ πήρα κούνια, συρταριέρα, προίκα κούνιας, σεντονάκια, ριλάξ και διάφορα άλλα μικροπραγματάκια που χρειάζομαι!!! Μου έκανε και δωράκια.... Δεν έχω παρά να τησ πω τα συγχαρητήριά μου και απο δω και να συνεχίσει να μας μοιράζει χαμόγελα!!!!

  • Απαντήσεις 86
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια δεν το ξέρω το κορίτσι που άνοιξε το ποστ αλλά θέλω να σας πω ότι και εγώ από τον Μωρουδόκοσμο έχω ψωνίσει και τα πράγματα είναι όπως τα περιέγραψε η κοπέλα.

Και εγώ έχω παραλάβει τα επιπλάκια μου από εκεί και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη και από την ποιότητα και από τις τιμές. Την Δέσποινα την έχω γνωρίσει και δεν νομίζω ότι θα έμπαινε για να κάνει κάτι τέτοιο. Πιθανότατα να ήθελε η κοπέλα να μας τους συστήσει. Εξάλλου όντως θα ήταν ύποπτο και χαζό να κάνανε κάτι τέτοιο και οι ίδιοι εδώ μέσα.

Ξέρω και πολλές από εδώ που έχουν ψωνίσει από εκεί. Αν θέλουν ας μιλήσουν και αυτές.

Άλλωστε και εγώ τους έχω ευχαριστήσει μέσα από εδώ.

Φιλιά σε όλες.

Δημοσίευση

Κορίτσια, αυτό το μαγαζί το έχω ακούσει από πολλές κοπέλες και έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια !

Οσοι έχουν παει είναι ευχαριστημένοι... και απο τιμές και από εξυπηρέτηση ..

Εγώ πάντως σίγουρα θα το επισκεφτώ ... !

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!!!Με ενδιαφερει και εμενα πολυ αυτο το θεμα και απο τα κοριτσια εδω στο φορουμ εχω ακουσει τα καλυτερα και εγω για τον ΜΩΡΟΥΔοΚΟΣΜΟ και θα παω και εγω εκει σιγουρα.Εσεις κοριτσια που εχετε ψωνισει απο εκει ξερετε σε ποσο καιρο εχουν παραδοσει τα επιπλακια?για να υπολογισω ποτε να τα παραγγειλω!!!

Δημοσίευση

maraki85 έγραψε:

Καλησπερα κοριτσια!!!Με ενδιαφερει και εμενα πολυ αυτο το θεμα και απο τα κοριτσια εδω στο φορουμ εχω ακουσει τα καλυτερα και εγω για τον ΜΩΡΟΥΔοΚΟΣΜΟ και θα παω και εγω εκει σιγουρα.Εσεις κοριτσια που εχετε ψωνισει απο εκει ξερετε σε ποσο καιρο εχουν παραδοσει τα επιπλακια?για να υπολογισω ποτε να τα παραγγειλω!!!

Μαράκι αν θυμάμαι καλά περίπου ένα μήνα θέλανε για την παράδοση. Εγώ τα παράγγειλα νωρίτερα αλλά ήθελα να παραλάβω τον Αύγουστο για να έχω έτοιμο και βαμμένο και το δωμάτιο.

Αν θες την γνώμη μου πήγαινε απογεύματα ή Σάββατο που θα είναι η Δέσποινα εκεί και ζήτα να σε ενημερώσει εκείνη. Εγώ έχω τύχει και με την υπάλληλο που έχουν το πρωί αλλά είναι υπάλληλος. Ότι και να την ρώταγα ήθελε να μου το πουλήσει (έστω και αν δεν το χρειαζόμουν). Την δουλειά της έκανε η κοπέλα αλλά με την Δέσποινα που σου είπαν και τα άλλα κορίτσια είναι αλλιώς. Σου λέει ακριβώς τι χρειάζεσε.

Ελπίζω να βοήθησα. Φιλιά.

Δημοσίευση

Aπ οτι ξερω εχει καλες τιμες και κανει καλυτερες στα μελη,;) δεν χανεις να ριξεις μια ματια,μπορει να βρεις αυτο που θελεις,το ενα μαγαζι ειναι στην Καλαμαρια και το αλλο στην Μαρτιου,θα πρεπει να κοιταξω την καρτα της και να σου πω που ειναι ακριβως,το μελος ειναι η mariax,στειλε της μην για περισσοτερες πληροφοριες;)

Δημοσίευση

1ον Δεν έχω καμία σχέση με το κατάστημα κλπ.... για να είμαι ειλικρινήσ κι εγώ από δω κάπου το διάβασα και πήγα. Αφροδίτη δεν ξέρω αν εσύ εχεισ την οικονομική ευχέρεια και δεν έψαξες ή δεν το ψάχνεις, εγώ απλά ήθελα κάτι απλό, το οποίο το έβρισκα μεν παντού, αλλά μου έπιαναν ταυτόχρονα και τον πισινό μου.... γύρισα σε πολλά μαγαζιά και βιοτεχνίες κλπ.Εμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη και απλά ήθελα να το πω σε αρκετές κοπέλες που ψάχνουν. Αυτό και μόνο....επίσης έγραψα την τιμή για πράγματα που διάλεξα και πήρα εγώ, με το δικό μου γούστο, σίγουρα μία απόκλιση θα υπάρχει, δεν είναι ότι πάρεισ τόσο!!! Η δική μου εμπειρία ήταν αυτή και την έβαλα εδώ. (Επίσης δεν πήρα χρήματα γι` αυτό...!!! σνιφ!!! χα χα χα χα χα)

2ον η ίδια η κοπέλα από το κατάστημα είναι αντίθετη στο να κάνει σελίδα στο Ιντερνετ απ`ότι μου είπε και στην τελική δεν έχει καμία σχέση...

Αυτά!!! Ελπίζω να βοήθησα και δεν χρειαζεται να είμαστε όλοι τόσο καχύποπτοι.... κάποια πράγματα γίνονται αυθόρμητα..

Φιλάκια μαμάδες και μέλλουσες μαμάδες

Δημοσίευση

Αυτήν την εντύπωση μου έδωσες .

Εύχομαι να διαψευστώ .

Δεν έχω κάτι προσωπικό .

Καλός ήρθες στην παρέα μας ,εύχομαι να μείνεις και καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου.

Ελπίζω να σε δω και σε άλλα θέματα .

Μέσα στο internet πάντα πρέπει να ήμαστε λίγο καχύποπτοι ,από την εμπειρία μου 10 χρόνια με το internet αυτό έχω αποκομίσει .

Και όπως είπα και παραπάνω καλός μας ήρθες ….τέλος με το θέμα .

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια.Εχω ακουσει και εγω τα καλυτερα για το Μωρουδοκοσμο,δυστηχως μου το ειπαν μετα αφου ειχα παρει τα πραγματακια της μικρης.Εν τουτης δεν ειναι κακο να λεμε απο που τα πηραμε.Εγω οταν πηγα στο ονειροκοσμο ανοιξα την αλλη μερα θεμα για αυτο το μαγαζι γιατι μου αρεσε πολυ η εξυπηρετηση και φυσικα οι τιμες.Ειναι ενα υπεροχο μαγαζι αλλα το κακο ειναι οτι βρησκετε στην χαλκιδα...:( .εκει βρηκα τα πραγματα της μικρης και κατα 300 ευρο λιγοτερα απο οτι κοιταξα στα μαγαζια της αθηνας.Η φωτεινη που ειναι εκει ειναι αψογη στην δουλεια της.Ο ενθουσιασμος για ενα μαγαζι δεν ειναι κακος :) .Αλλα και διαφημηση να κανει η κοπελα παλι δεν ειναι κακο στο χερι της καθεμιας μας ειναι αν θα παμε η οχι.Παντως οφειλω να πω οτι ακουσα τουλαχιστον απο 6 ατομα για το μαγαζι που μας ειπε η κοπελα οτι ειναι πολυ καλο ποιοτηκος και με πολη καλο servis.Καλος ηρθες κοπελα μου και με το καλο να ερθει το βλασταρακι σου :) .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...