Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 428
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Απαντήσεις

• Γενικως οι μονες που δεν με αποπηρατε για το κομματι του θηλασμου ειστε εσεις και το εκτιμω παρα πολυ και πηρα λιγο θετικες επιρροες απο εσας που το προσπαθειτε και λεω γιατι οχι. Γενικως παροτι δεν σας γνωριζω να ξερετε με βοηθησε και βοηθαει πολυ η ομαδα. Αντε να γεννησουν και τα κοριτσια μας στην ωρα τους να ευχαριστηθουμε ολες λιγο ανοιξη. 
    • Καλησπερα Σας κοριτσια μου ταισα και κοιμοζω μπεμπη και σας σκεφτομουν ευτυχως βρηκα χρονο. Πως ειναι οι εγκυουλες μας;; @Diwni καλοριζικη η βαλιτσουλα σου αλλα θα τερματισεις αφου πηγε και γιατρο και δε βλεπει ακομα συνθηκες καταλαβαινω οτι εχουμε ακομα μερες. Πλησιαζει ομως οποτε εχεις μπει στο mood λιγο ακομα εμεινε. @Katerinioo μου επιτελους να πατε γιατρο να δειτε μπεμπακι και θα παρεις τα πανω σου. Κοριτσια μ φαινεται εχουν ριζωσει τα μωρα αγαπουν μανουλιτσα. @ΜαρίαΔημήτρης προσεχε να χαρεις προφανως απο την κουραση και την ταλαιπωρια των ημερων εχουμε μια αδεξιοτητα παραπανω. Καλα κανεις και τρως τουλαχιστον να εχεις ενεργεια. Πολλα φιλακια σε ολα τα πατουσακια. Κοριτσια εγω αποφασισα να δρασω πηρα τη μαια που σας ελεγα και ηρθε και μας ανοιξε τα ματια με τον αντρα μου. Παραλληλα το στηθος χθες πρωτη γορα εσταζε σταγονες γαλακτος οποτε τον βουτηξα και τον εβαλα και εκει οσο τραβαει και μετα του δινω και μπουκαλι. Το σκεφτηκα και λεω αι στο καλο δεν το ζησες στην εγκυμοσυνη, ευχαριστησου τουλαχιστον τη μητροτητα. Καναμε 3 ωρες μαθημα με τη μαια για ολη την περιποιηση τ μωρου το καταχαρηκαμε γιατι καναμε πρωτη φορα κατι σαν οικογενεια με τον μπεμπη. Τωρα θελω να ασχοληθω με το σπιτι να φυγουμε απο τη μανα μ γιατι οσο να πεις παρεμβαινει και λιγο ενω εγω θελω μονο ο αντρας μ να εχει αποψη. Επισης ξεπρηστηκα αποτομα εγινα ανθρωπος και χεστηκα για τη διατροφη τ γιατρου, επανηλθα στο πρωινο μ, τρωω τις σουπες και τα γλυκακια μου. Απο κιλα 8 ειχα παρει εγυγαν ολα αλλα εχω χαμηλα πρηξιμο κοιλια. Καθολου δε με νοιαζει καλυτερα κιολας γιατι καποια ρουχα μ ηταν φαρδια και τωρα καθονται καλυτερα χοχο.
    • Καλησπερα! Καθε τρεις μηνες ανανεωνεται το σπερμα αλλα οι βιταμινες δυστυχως δεν κανουν θαυματα! Δηλαδη καποιος με σοβαρό θέμα παιρνοντας βιταμινες για 3 μηνες δε θα φτασει ξαφνικα να εχει τιμες στα φυσιολογικα ορια απλα θα εχει μια μικρη βελτιωση..δηλαδη τωρα αν αντι για 15 εκατομμύρια ανα ml που ειναι το φυσιολογικο εχει 13 η 14 εκατομμύρια πιθανοτατα να φτασει τα 15 με βιταμίνες! Αλλα αν εχει πχ 5 εκατομμύρια δε θα φτασει με βιταμινες τα 15 σε 3 μηνες (και μαλλον δε θα το φτασει ποτε οσες βιταμινες και να παρει)! Μονο αν οφείλεται σε μικρόβιο μπορει να δεις θεαματική αλλαγη με την καταλληλη θεραπεία.. οπως κ σε εμας, αν εχουμε θεμα ποιοτητας ωαριων οσες βιταμινες και να παρουμε δε θα δουμε θεαματική διαφορα.. και εμας οταν ακομα ψαχνόμασταν μας ειχαν πει μακαρι να ειναι το θεμα στο σπερμα..αλλα εννοουσαν πως αν χρειαστει να παμε με εξωσωματικη οτι ο ανδρικος παραγοντας αντιμετωπιζεται πιο ευκολα γτ εκει δε θελουν εκατομμύρια σπερμαροζωαρια, θελουν τοσα οσα και τα ωαρια..
    • Καλησπέρα! Κ εγω την εχω κανει στις 2 παλινδρομες την ενεση γτ εχω αρνητικο ρεζους ενω ο συζυγος θετικό. Στην δευτερη η γιατρος μ ειχε πει πως δε χρειαζεται γτ δεν ειχα αιμοραγια κ ημουν σε μικρη βδομαδα αν κ εκανα αποξεση. Ωστοσο ειδε πως ολο αυτο με αγχωσε και την καναμε..αυτος ειναι ο λογος που στο ιστορικό μας στην αρχη της εγκυμοσύνη μας ζητανε την ομαδα αιματος μας..θυμάμαι οτι αφου ειπα πως εχω αρνητικο τοτε ρωτησε το συζυγο για το δικο του ρεζους και το σημειωσε..κ ετσι στην πρωτη αποβολη μονη της μ ειπε πως πρέπει να κανουμε την ενεση. Ολο αυτο αφορα μονο μωρακια απο μητερες με ρεζους αρνητικο και πατερα με ρεζους θετικο.
    • @Katerinioo καλα ειμαι κορίτσι μου. Περιεργη φαση γενικα. Απο τη μια ανυπομονώ να γεννησω απο την αλλη αμα εχω τίποτα ψιλο συσπάσεις αγχώνομαι. Κατα τ άλλα καλα εομαι. Προσπαθώ να ειμαι ηρεμη γενικα. Έκανα κ τη βαλίτσα μου, μένουν ψιλο πράγματα της τελευταίας στιγμής. Για να δούμε.ποτε θα μας κάνουν την τιμή τ μωρακια μας!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...