Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 68
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχου η ψυχούλα μου..Πόσο όμορφη είναι..Τί βλέμμα δολοφονικό είναι αυτό...

Όσο για το μαλλί, δεν έχω λόγια! Μπορείς άνετα από τώρα να της φοράς κοκαλάκια...Εμένα είναι το απωθημένο μου..Έχουν φέρει στην μπεμπούλα μου κάτι παιδικά κοκαλάκια δώρο και κάθε εβδομάδα δοκιμάζω μπας και της πιάνονται τα μαλλιά, αλλά....δεν.....Είσαι πολύ τυχερή!

Ioannouli μου είναι μια Θ-Ε-Α η σβούρα σου..Να είναι γερή και καλότυχη!

Να σου ζήσει και να την καμαρώσεις και νυφούλα...

Και να την κουρέψεις σύντομα...:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ IOANNOYLI ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗΗΗΗΗΗ:woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΚΑΛΑ ΜΑΛΛΙ????????????????? ΑΠΕΡΗΓΡΑΠΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙ:P:P:P ΑΧ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΓΕΡΗ Κ ΔΥΝΑΤΗ ΜΩΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΙ ΦΑΤΣΟΥΛΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΗ ΠΩ ΠΩ Δ ΧΩΡΤΕΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΙΛΙΟΖΟΥΛΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΣΒΟΥΡΙΤΣΑ ΣΟΥ

ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Κ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΜΠΟΥΑ ΜΠΟΥΑ ΜΠΟΥΑ :woohoo: :silly: :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ioannouli έγραψε:

Ώρα για βόλτες!!! IMG_1212.JPG

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΜΑΤΑΚΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ....

ΤΗΣ ΦΟΡΑΣ Κ ΚΟΝΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ Κ ΚΑΥΤΟ ΣΟΡΤΣ Η ΕΧΩ ΘΑΜΠΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΟΥΛΙΝΑ ΣΟΥ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Δ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΤΩ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ Κ ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ:woohoo: :woohoo: :P:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Κουκλακι ζωγραφιστο!!!

Να σας ζησει Ιωαννα μου!

Νομιζω οτι σου μοιαζει πολυ!

Οσο για το μαλλι δεν εχω λογια!!!

Και η δικια μου ετσι ηταν!

Ετοιμη για κομμωτηριο!

:P:P:P:P:P

Τωρα βεβαια πεφτει!

Ετοιμασου για μεγαλη τριχοπτωση!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Iωαννα μου να σας ζησει.. !! :)

Να ειναι γερο και καλοτυχο το μωρακι σας..!

Ειναι ΟΛΟΙΔΙΟ με σενα.. φτου-φτου-φτου!!

Τι τελεια φωτογραφια αυτη στο μαιευτηριο...

Θελω κι εγω...!!! :woohoo:

Κι εκεινη στο καθησματακι..!!! τελειααα!!!

Καλες βολτες και καλο καλοκαιρι να εχετε! :kiss:

Δημοσίευση

ΙΩΑΝΝΟΥΛΙ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΙΚΡΗ?ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ,ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ,ΜΙΑ ΘΕΑ,ΜΙΑ ΝΕΡΑΙΔΑ,ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ!!!!!ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ!!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΦΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Αυτο το μηνα ειχαμε και πηγε "χαμενος". Σαν να ψαχνω το χαμενο θησαυρο ενιωθα. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που είναι όλα καλά με τα μωράκια σας.  Εμείς δυστυχώς νοσηλευτήκαμε για 2 μέρες. Σταμάτησε ξαφνικά να τρώει και γκρίνιαζε πολύ όταν της έδινα γάλα. Ωστόσο ήταν πολύ ευδιάθετη και δεν είχε άλλο σύμπτωμα. Τελικά την πήγαμε στο νοσοκομείο και μας βρήκαν πολύ χαμηλό νάτριο και πολλή αφυδάτωση. Πήρε όρο και ευτυχώς συνήλθε. Μετά από πολλές εξετάσεις στο ενδιάμεσο μας βρήκαν και πολύ χαμηλές τρανσαμινες με αποτέλεσμα τώρα να οδηγούμαστε σε άλλες εξετάσεις (υπέρηχο ήπαρ και αιματολογικές).  Μας είπαν πως ίσως πέρασε κάποια ίωση ή γαστρεντερίτιδα γιατί μας έκανε και λίγες διάρροιες.  Ευτυχώς τώρα είμαστε σπίτι και κοιμάται σαν πουλάκι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.  Αυτά τα νεα μας !!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...