Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ. ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑΩ. ΩΟΡΗΞΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΦΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ. ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ, ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΜΕ ΑΓΧΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ.

Δημοσίευση

Κατερινάκι μου εμείς τα είπαμε από κοντά..

Μόνο να σου πω ότι χάρηκα πολύ πολύ που βρεθήκαμε και να το ξανακάνουμε μόλις επιστρέψετε από Βόλο! :)

Και εννοείται μην το βάζεις κάτω! Εξάλλου είπαμε... Δεν προσπαθείς για το ακατόρθωτο...

Α! Και εφόσον πήρες αγκαλιά και το Μαράκι (και σου χαμογελούσε κιόλας) θα σου φέρει γούρι!!!!! ;)

scarletoni ακούς?????? :woohoo:

Δημοσίευση

Κατερινάκι δε σε ανεχόμαστε, χαιρόμαστε την παρέα σου και στην τελική εδώ είμαστε και για τις χαρές αλλά και για τις λύπες!

Γιατί δε βγαίνετε μια βολτίτσα με τον άντρα σου? Να ξελαμπικάρεις? Θα σου κάνει καλό..

Elenitsa έτσι όπως το κάνανε το Καρτέλ έξω (μέσα δεν πάω ποτέ το το μωρό, σε κανένα μαγαζί, λόγω καπνού), με το παταράκι που δεν ανεβαίνει καρότσι εύκολα, με τα σταντς αλλά και με τη μουσική στη διαπασών, δεν είναι για καφεδάκι όταν έχω το Μαράκι.

Πήγαμε Μεκκα, ήσυχα κι ωραία.:)

Δημοσίευση

Κατερίνα μην στενοχωριέσαι! Θα δεις, όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα έχεις σποράκι στην κοιλίτσα σου! Κι αφού πήρες αγκαλιά αυτήν την κουκλίτσα που δεν χορταίνω να την βλέπω.. Σίγουρα ο επόμενος μήνας θα είναι ο τυχερός σου! Καλή επιτυχία κι ότι σε απασχολει να μας το λες! Γι'αυτό είμαστε εδω.. εμείς!!

Δημοσίευση

εγω δεν ειχα χρονο να πιω μαζι σας καφε αλλη φορα:)

χαρηκα που σας γνωρισα ωστοσο..

κατερινακι μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν κοριτσι μου να σαι αισιοδοξη κ να ελπιζεις.

τι ματαρες η μπεμπα θεε μου..

Δημοσίευση

annaki!! έγραψε:

εγω δεν ειχα χρονο να πιω μαζι σας καφε αλλη φορα:)

χαρηκα που σας γνωρισα ωστοσο..

κατερινακι μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν κοριτσι μου να σαι αισιοδοξη κ να ελπιζεις.

τι ματαρες η μπεμπα θεε μου..

Ποια μιλάει για ματάρες Θεε μου!!! :cheer:

Κι εγώ χάρηκα αννάκι έστω και το λίγο!

Την επόμενη φορά...:)

Ελενίτσα ναι, συμμαζεύτηκε λίγο ο πεζόδρομος, είχε καταντήσει αηδία η κατάσταση με τα τραπεζοκαθίσματα..

Αν το καταλάβατε κορίτσια ....

ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΣΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Λείπανε η katrina και η μικρή Αλεξάνδρα, αλλά ελπίζω την επόμενη φορά η παρεούλα μας να απαρτίζεται από 6!!! :cheer:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΤΣΑΤ..:unsure:

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ,,,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ...:blush:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΝΧΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ...

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΒΙΩΜΑ...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ..

ΦΙΛΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ...:kiss:

Δημοσίευση

ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ... ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙΑ ΛΕΩ " ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ" ΟΤΑΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΧΩΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΧΩΘΗΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ. ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΧΑΖΟΥΛΑ!:P ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑΣ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...