Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πριν κανα δίωρο γυρίσαμε απο το Αττικό.

Διαβάστε τα στο link που σας παραθέτω, αυτα ακριβως μου ειπε η υπερηχολόγος

http://www.embryonet.gr/portal/forum/fo ... 2&get=last

τώρα σε κάνα μισάωρο θα πάμε να κάνουμε υπέρηχο εγω και ο άντρας μου

Δημοσίευση

Τι να πω? μονο να δωσω ευχες !να πανε ολα καλα με τις εξετασεις σας κ επομενως κ με το μωρακι σας!!

Η μαμα μου ειχε πολυστικους νεφρους...και ουτε που ξερω αν ειναι κληρονομικο...Τωρα διαβαζω κ μαθαινω..απο εσας!

Να ειναι ολα καλα κ να γεννηθει το μωρακι υγιεστατο !!

Δημοσίευση

Happy Mom η μαμα σου είχε πολυκ. νεφρούς? επαθε νεφρική ανεπάρκεια τελικα? Εμεις πάντως μετα τον υπέρηχο είμαστε οκ.

δεν έχουμε τίποτα, είναι τέλεια τα νεφρά μας.

Τωρα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Θα παρακολουθούμε το αμνιακό υγρο. Σε 2 ρβδομάδες έχουμε υπέρηχο, και το μοναδικό που μπορει να δείξει οτι όντως το μωρο έχει πρόβλημα, είναι το να λιγοστεύει στο μέλλον το αμνιακό υγρο.

Δημοσίευση

Domenica καλη μου ποσο χαρηκα!!! Επομενως μην στεναχωριεσαι ..ολα θα πανε καλα..κ το αμνιακο υγρο θα αυξηθει!!Αφου ειστε εσεις καλα!!

Ναι η μαμα μου τελικα μετα απο καποια χρονια παρολο που ετυχε σωστης ιατρικης παρακολουθησης , ειδικης διαιτας κτλ δεν απεφυγε τη νεφρικη ανεπαρκεια..της ειχαν πει οτι εφταιγαν και οι αμυγδαλες της!!

Οταν τις εβγαλε ηταν πολυ αργα δυστυχως..ειχαν πια χαλασει τα νεφρα

της.

Χαρηκα πολυ με τα νεα σου κ ευχομαι να μας πεις ακομη καλυτερα νεα σε δυο εβδομαδες με τη βοηθεια του Θεουλη!!

Πολλα φιλακια

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου δεν καταλάβατε... το σίγουρο αποτέλεσμα θα το ξέρουμε όταν γεννηθει το μωρο. Μόνο ενδείξεις μπορούμε να έχουμε πιο πριν.. αυτό είναι το κακο.

Δεν μπορούμε να κάνουμε αμνιοπαρακέντιση τωρα πια, γιατι το αποτέλεσμα του εντοπισμού αυτού του γονιδίου, θα πάρει 6 μήνες.

Δημοσίευση

Εγώ στην θέση σου θα έκλεινα ένα ραντεβού με τον Κύπρο Νικολαίδη, κύπριο εμβρυολόγο, είναι αυτός που ανακάληψε τα προγεννητικά στους υπερήχους.(δες π.χ. την αυχενική σου και θα δεις ότι αναφέρεται το όνομά του. Αυτός κάνει και εγχειρήσεις με laser σε έμβρυα που έχουν πρόβλημα πριν ακόμα γεννηθούν. Βέβαια είναι στο Λονδίνο αλλά μια και το θέμα είναι σοβαρό δεν χάνεις τίποτα και είναι ο πιο κατάλληλος!

Καλή τύχη και να μας ενημερώνεις!

Δημοσίευση

Domenica! έγραψε:

όχι δεν έχω ολιγοάμνιο. ακόμα. είναι στα φυσιολογικά, και σε δυο εβδομάδες θα δούμε πάλι. για την κύστη μου έγραψε "φυσιολογική απεικόνιση"

Το έχεις ξανακούσει?

το γεγονος οτι το αμνιακο υγρο ειναι φυσιολογικο και η κυστη φαινεται φυσιολογικη ειναι ενθαρριντικο!!!!παντως πηγαινε και αλλου.....οπως σου εγραψε και η γιωτα.....δεν εχεις να χασεις κατι!!!!
Δημοσίευση

Κοπελα μου πηγαινε και αλλου μην βασιστεις μόνο σε μια γνωμη .Ευχομαι όλα να σου πανε καλα .Και αν δεν υπαέρχει κάποιο πρόβλημα με εσας αρα μπορει να ειναι ενα τυχαιο γεγονος και να μην υπαρχει προβλημα .Ενημερωσε μας και εμεις ειμαστε διπλα σου

Δημοσίευση

οταν ημουν εγκυοε στο Σταυρονικόλα και πηγα να κανω το β επειπεδου στο ιασω ο γιατρος ο οποιος ειχα κλεισει το ραντεβου μετα απο συσταση του γυναικολογου μου ελειπε του ετυχε κατι και ανελαβε κάποιος άλλος .

Οταν λοιπον καναμε το β επιπεδου μα ειπε οτι το μωρο ηταν αγορακι και εβρισκε κατι κυστες στοκεφαλακι του συνηθισμενο φαινομενο υποχωρουν αργοτερα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και golfbold Οταν ρωτησαμε τι ειναι αυτο ; η απαντηση του ηταν η:η αμινοπαρακεντηση θα δειξει .

Κλαμα εγω τι μου ελεγε θα εκανα αμινοπαρακεντηση σχεδον 6 μηνων και με ιστορικο 2 αποκολλησεων .Τρελλαθηκαμε .Το βραδυ της ιδιας μερας πηρε ο γυναικολογος μου καιμου ειπε εμαθα ολα καλα ε; τι καλ του λεω και του εξηγω τι ειχε γινει

Τα πηρε στο κρανιο καιμου ειπε ελα απο δω και οταν ειδε το υπερηχο μου ειπε :καλα για ενα φυσημα καρδιας σε στελνει για αμινοπαρακεντηση ; Καταρχιν επρεπενα με ενημερωσουν εμενα και εγω να ελεγψχα τη κατασταση

Δεν καναμε τιποτα πλα επαναλαβαμε την β επιπεδου μετα απο 1 εβδομαδα και οι κυστες ειχαν εξαφανιστει αλλα κατα παραξενο τροπο και το golfbold .

απο οτι εμαθα το εκανε επιτηδες ο συγκεκριμενος γιτρος; για καθαρα εισπρακτοικους λόγους μια και ηταν μέτοχος στο Ιασω .Μην αλλαξεις γιατρο απλα ζητα να κανεις και σε λαλλο διαγνωστικο το υπερηχο .Ολα καλα να σου πανε .

Δημοσίευση

Domenica σου εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου όλα να πάνε καλά και να γεννήσεις ένα υγιέστατο μωράκι...Το γεγονός ότι κι εσύ και ο αντρούλης σου δεν έχετε κανένα πρόβλημα και το αμνιακό υγρό είναι καλό είναι θετικότατα δείγματα...

Ωστόσο, πάρτε και μια δεύτερη γνώμη και να παρακολουθείτε στενά την εξέλιξη...

Ολα να σας πάνε τέλεια!

Φιλιά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...