Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλημερα, εκανα εξετάσεις την Αμη και την tsh, η πρωτη ειναι 3.84 ng  και η δεύτερη 3.46.Επηρεαζει λετε τ σύλληψή?εκλεισα ραντεβού σε ενδοκρινολογο

Καλημέρα κοπέλα μου, για την ΑΜΗ δεν ξέρω τα όρια για να σου πω αλλά η TSH θέλουμε να είναι κάτω από 2 ιδανικά κάτω από 1.5.. Επηρεάζει αλλά αν το μόνο θέμα είναι αυτό μ ένα χαπάκι διορθώνεται άμεσα...

Δημοσίευση

Η ΑΜΗ σου είναι πολυ καλή. Την βλέπουμε συνδυαστικά με την ηλικια και την FSH σου βεβαια. Αλλα και μεμονωμένη μια χαρά είναι.

Η tsh πρεπει να πεσει λιγο, όμως μην σε ανησυχεί. Ο ενδοκρινολογος θα σε προγραμματίσει και θα πέσει.

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η RAM21 είπε:

Η ΑΜΗ σου είναι πολυ καλή. Την βλέπουμε συνδυαστικά με την ηλικια και την FSH σου βεβαια. Αλλα και μεμονωμένη μια χαρά είναι.

Η tsh πρεπει να πεσει λιγο, όμως μην σε ανησυχεί. Ο ενδοκρινολογος θα σε προγραμματίσει και θα πέσει.

31 plus ειμαι με fsh 6.7, ας ελπισω οτι ειναι αυτο που εμποδιζει γτ σε μια μέτρηση προλακτινης στην αρχή ηταν 38.5 και μετα επεσα στο 23

Δημοσίευση

Τελεια είναι η fsh σου!! Πετάς. Η προλακτινη, να ξέρεις, αν έχει μετρηθεί πολύ πρωινή ώρα βγαίνει πιο υψηλή. Πρεπει να την κανεις λιγες ωρες αφοτου εχεις ξυπνησει για να δείξει σωστά. Εγώ με διαφορα λιγων ημερων που ειχα κανει, έδειξε 26 η πολύ πρωινή και 15 η απογευματινή!!

Πόσο καιρό προσπαθειτε; Αν δεν έχετε πρόβλημα με το σπέρμα, θέμα τυχαιοτητας ότι δεν έχετε πετύχει ακόμη. Μην απογοητευεσαι. Κ η tsh σου δεν είναι πολύ υψηλή για να σ ανησυχει, εντος οριων ειναι, απλως σε εγκυμοσυνη καλο ειναι να πεσει λιγο. Καλή επιτυχία!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η RAM21 είπε:

Τελεια είναι η fsh σου!! Πετάς. Η προλακτινη, να ξέρεις, αν έχει μετρηθεί πολύ πρωινή ώρα βγαίνει πιο υψηλή. Πρεπει να την κανεις λιγες ωρες αφοτου εχεις ξυπνησει για να δείξει σωστά. Εγώ με διαφορα λιγων ημερων που ειχα κανει, έδειξε 26 η πολύ πρωινή και 15 η απογευματινή!!

Πόσο καιρό προσπαθειτε; Αν δεν έχετε πρόβλημα με το σπέρμα, θέμα τυχαιοτητας ότι δεν έχετε πετύχει ακόμη. Μην απογοητευεσαι. Κ η tsh σου δεν είναι πολύ υψηλή για να σ ανησυχει, εντος οριων ειναι, απλως σε εγκυμοσυνη καλο ειναι να πεσει λιγο. Καλή επιτυχία

Παμε για 14 μήνες κι αρχισα να ψαχνομαι, ο αντρας ειναι μεγαλύτερος 42, θα κανει σπερμοδιαγραμμα, ας ελπισουμε οτι δεν εχει κατι.Ωορρηξια κάνω κανονικά την είδα και στ γυναικολογο την 15η μέρα είδα ωχρο σωμάτιο.Η αμη μου ειπε οτι παρα πολυ καλή και οι υπολοιπες ορμόνες.Την προλακτινη την είχα μέτρηση και τις 2 φορες γύρω στις 10 το πρωι, την πρωτη φορα ηταν 38.5 την 3η μέρα περιοδου και είχα περπατησει, είχα και νεύρα, την 2η φορα είχα 23 και κατι την 4η μέρα περιοδου.Ολα καλά δείχνουν σε εμένα αλλα μωρό δεν βλεπουμε...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...