Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου είχαμε επαφές τις 4 τελευταιες μερες μεχρι και χθες αλλα προχθες και χθες στο πρωτο σκουπισμα μετα ακριβως απο την επαφη ειχα ή αίμα ή υγρα με λιγο αίμα απλως κυλιδες πολυ ελαχιστο και με εχει ανησυχησει δεν οερω που οφειλεται..

Άρα ειχες και επαφή με έντονο τεστ και εχτές που έπεσε ωραία πολύ καλά έπιασες το γόνιμο παράθυρο σύμφωνα με τα τεστ 😊Ίσως ήταν απο την επαφή ίσως και από την ωορρηξία εύχομαι να έπιασε με αυτές τις επαφές που είχατε και να ηρθε το μωράκι σας 🤰

Παρακολουθούσε το λογικά δεν θα έχεις άλλο αιματακι 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Άρα ειχες και επαφή με έντονο τεστ και εχτές που έπεσε ωραία πολύ καλά έπιασες το γόνιμο παράθυρο σύμφωνα με τα τεστ 😊Ίσως ήταν απο την επαφή ίσως και από την ωορρηξία εύχομαι να έπιασε με αυτές τις επαφές που είχατε και να ηρθε το μωράκι σας 🤰

Παρακολουθούσε το λογικά δεν θα έχεις άλλο αιματακι 

Μακαρι κοριτσακι μου αλλιως θα μιλησω με τον γιατρο μου..

εσυ πως εισαι.;

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Μακαρι κοριτσακι μου αλλιως θα μιλησω με τον γιατρο μου..

εσυ πως εισαι.;

Ναι δες πως θα παει και μίλησε μαζί του 

εγώ ας τα λεμε καλά.. Εχω άρρωστα τα κορίτσια μου και είμαστε κάπως αυτές τις μέρες δύσκολες με πυρετό και ξενύχτι.. σήμερα πρέπει να έσκασε και το πρώτο δοντάκι στην μπεμπα μου όσο μπόρεσα να δω γιατί δεν με αφήνει κιόλας 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Iris9 είπε:

@Sia A πως είσαι εσύ?

Καλημέρα κορίτσι μου καλά είμαι γενικά μόνο κάτι πονάκια στην κοιλιά σαν να με πιέζει κάποιος κ πολύ ρέψιμο ότι κ να φάω όλη την ώρα σαν τους μπεκρήδες 🥴 Εσύ πως είσαι από συμπτώματα?

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ναι δες πως θα παει και μίλησε μαζί του 

εγώ ας τα λεμε καλά.. Εχω άρρωστα τα κορίτσια μου και είμαστε κάπως αυτές τις μέρες δύσκολες με πυρετό και ξενύχτι.. σήμερα πρέπει να έσκασε και το πρώτο δοντάκι στην μπεμπα μου όσο μπόρεσα να δω γιατί δεν με αφήνει κιόλας 

Καλή υπομονή Κοριτσι μου ζορι τα δοντακια ε.; 
κι εγω αρρωστη 8η μερα σημερα το μπουκωμα δεν λεει να φυγει δεν ξερω τι αλλο να κανω πια ζοριζομαι πολυ σημερα στη δουλεια

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

@Sia A Κι εγω νιώθω π και π τσιμπήματα και ενοχλήσεις στην κοιλιά και κάτι στιγμές σαν τώρα αναγούλες και ζαλάδες π δεν την παλεύω. Οι αριθμοί μπροστά μ χοροπηδανε. 😄

Ωχ δύσκολες οι ζαλάδες κ οι αναγούλες, παίρνεις κάτι??? Υπομονή κορίτσι μου αρκεί τα σποράκια μας να είναι καλά χαλάλι εγώ αυτό λέω ότι κ αν έρθει χαλάλι 😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

@Naty_ μου με το καλό σήμερα ο υπέρηχος!!!! Εύχομαι να είναι όλα τέλεια κ να δείτε το μωράκι σας πόσο έχει μεγαλώσει 😊 Περιμένουμε νέα σου 🙏

Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου!! Είναι καλά, είδαμε το μικράκι! Είναι ακόμα ένα δεκαήμερο κρίσιμο και μετά αυχενική. Προχωράμε με πίστη και ελπίδα ❤️🙏🏼 Πότε πας γιατρό εσύ;; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου!! Είναι καλά, είδαμε το μικράκι! Είναι ακόμα ένα δεκαήμερο κρίσιμο και μετά αυχενική. Προχωράμε με πίστη και ελπίδα ❤️🙏🏼 Πότε πας γιατρό εσύ;; 

Τέλεια κορίτσι μου όλα θα πάνε καλά θα το δεις αυτό το σποράκι ήρθε για να μείνει🙏 😊 Μετά την αυχενική θα πάρεις μεγάλη ανάσα!!! Από βδομάδα θέλει να με δει αν κ εγώ ήθελα να το πάμε πιο μετά γιατί είναι νωρίς για καρδούλα κ θα με πιάσει άγχος!!! Είμαι 5+ κ θέλει να δει αν είναι ένα ή δύο 😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Iris9 είπε:

@Sia A Κι εγω νιώθω π και π τσιμπήματα και ενοχλήσεις στην κοιλιά και κάτι στιγμές σαν τώρα αναγούλες και ζαλάδες π δεν την παλεύω. Οι αριθμοί μπροστά μ χοροπηδανε. 😄

Κάνει εμφανή την παρουσία του το σποράκι!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Τέλεια κορίτσι μου όλα θα πάνε καλά θα το δεις αυτό το σποράκι ήρθε για να μείνει🙏 😊 Μετά την αυχενική θα πάρεις μεγάλη ανάσα!!! Από βδομάδα θέλει να με δει αν κ εγώ ήθελα να το πάμε πιο μετά γιατί είναι νωρίς για καρδούλα κ θα με πιάσει άγχος!!! Είμαι 5+ κ θέλει να δει αν είναι ένα ή δύο 😊

Δεν πειράζει κορίτσι μου κι εγώ έτσι είχα πάει πρώτη φορά 5+ όπως και να χει φεύγει ένα πρώτο άγχος! Και την επόμενη φορά θα ακούσετε και καρδούλα ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Τι ωραία νέα!! Μπράβο!! Ήρθε για να μείνει το σπορακι!! Ήρθε η ώρα σου να γίνεις μανούλα!! Πόσο είσαι τώρα;;

Δημοσίευση

@Sia A μόνο αυτό με νοιάζει να έρθει στην αγκαλιά μ υγιές.

@Naty_ Ναιιι ο μόνος τρόπος να μ δείξει ότι είναι εδώ.

Μπράβο και για το δικό σ να πάρεις μια βαθιά ανάσα.

@Mantarini Μα τι υπέροχα π είναι αυτά τα άτιμα τα θετικά!!🎉🎊

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Δεν πειράζει κορίτσι μου κι εγώ έτσι είχα πάει πρώτη φορά 5+ όπως και να χει φεύγει ένα πρώτο άγχος! Και την επόμενη φορά θα ακούσετε και καρδούλα ❤️

Μπα το ΄άγχος δεν θα φύγει γιατί κ την προηγούμενη φορά μέχρι την 9η όλα καλά πήγαιναν κ ξαφνικά σταμάτησε η καρδούλα 😕 Για αυτό ήθελα να με δει πιο μετά!!! Αλλά ξέρουν καλύτερα οι γιατροί!! Θα δούμε από βδομάδα  😊

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Μπα το ΄άγχος δεν θα φύγει γιατί κ την προηγούμενη φορά μέχρι την 9η όλα καλά πήγαιναν κ ξαφνικά σταμάτησε η καρδούλα 😕 Για αυτό ήθελα να με δει πιο μετά!!! Αλλά ξέρουν καλύτερα οι γιατροί!! Θα δούμε από βδομάδα  😊

Ωχ άσε.. μόνο όταν αρχίσουμε να τα νιώθουμε θα φύγει το άγχος και πάλι με επιφύλαξη το λέω!! Αλλά νιώθω ότι θα πάει πολύ καλά και για σένα κορίτσι μου!  

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Τι ωραία νέα!! Μπράβο!! Ήρθε για να μείνει το σπορακι!! Ήρθε η ώρα σου να γίνεις μανούλα!! Πόσο είσαι τώρα;;

Άντε να δούμε βρε κορίτσι μου, πολύ συγκρατημενη η χαρά! Είμαι σχεδόν 9. Εσύ σήμερα έχεις δουλίτσα ε; Χαχα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Γιουχουυυ!!! Πιο θετικό πεθαίνεις!! 

IMG_20250425_142518.jpg

Την βρήκες !!! Τώρα επαφές αυτές τις μέρες σήμερα αύριο και μεθαύριο θα έλεγα εγώ και κάνε και αύριο τεστ να δεις αν έπεσε η ορμόνη ! Καλή επιτυχία 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλή υπομονή Κοριτσι μου ζορι τα δοντακια ε.; 
κι εγω αρρωστη 8η μερα σημερα το μπουκωμα δεν λεει να φυγει δεν ξερω τι αλλο να κανω πια ζοριζομαι πολυ σημερα στη δουλεια

Για την ώρα δεν έχει ζοριστεί με τα δοντάκια της εντάξει είναι και το πρώτο βέβαια θα δείξει πώς θα πάνε..

με τις ιώσεις όμως έχει μεγάλη ταλαιπωρία 

Και έχω 12 μέρες που συνήλθα από ίωση με ταλαιπώρησε πόσες μέρες μέχρι να μπορέσω να γίνω καλά 

μακάρι να ανοίξει ο καιρός να ηρεμήσουμε κάπως 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Ωχ άσε.. μόνο όταν αρχίσουμε να τα νιώθουμε θα φύγει το άγχος και πάλι με επιφύλαξη το λέω!! Αλλά νιώθω ότι θα πάει πολύ καλά και για σένα κορίτσι μου!  

Μπα εγώ νομίζω αν δεν τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας δεν θα φύγει το άγχος!!! Κ μετά θα αρχίσουν άλλα άγχη 😊 Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας κ να έχουμε υγιή μωράκια 🙏😊

Δημοσίευση

Μπραβο κοριτσακι μου ολα καλά θα πάνε..♥️

Δημοσίευση

Άντε να δούμε βρε κορίτσι μου, πολύ συγκρατημενη η χαρά! Είμαι σχεδόν 9. Εσύ σήμερα έχεις δουλίτσα ε; Χαχα 

❤️❤️ Ναι μωρέ έχω κάτι δουλίτσες σήμερα... 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Την βρήκες !!! Τώρα επαφές αυτές τις μέρες σήμερα αύριο και μεθαύριο θα έλεγα εγώ και κάνε και αύριο τεστ να δεις αν έπεσε η ορμόνη ! Καλή επιτυχία 🥰

Ξεκίνησα από εχτές τις επαφές!! Ευχαριστώ πολύ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...