Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλά έκανες, να τα χαρείτε! Εγώ η αλήθεια είναι ότι και στην πρώτη μόνο καρότσι είχα αγοράσει και ρουχαλακια που μου άρεσαν, γιατί να φανταστείς ότι ο αδερφός μου έχει δίδυμα κορίτσια με διάφορα ένα χρόνο από τη δική μου και η κουνιάδα μου έκανε κόρη που έχει 6 μήνες διαφορά. Οπότε καταλαβαίνεις! Δεν προλάβαιναν καν να χρησιμοποιηθούν και μου τα έδιναν! 

Αλλα έχει άλλη χάρη να τα διαλέγεις μόνη σου! Είναι αυτή η γλυκιά ανυπομονησία! Ειλικρινά σας χαίρομαι πάρα πολύ που το ζείτε έτσι με τις ετοιμασίες οι πρωτομανουλες!❤️❤️❤️

Εγώ σήμερα πήγα στην αποθήκη να βρω τα καλοκαιρινά έστω της μεγάλης μου για από μέσα και με πιάσαν τα κλάματα κορίτσια! Τα έβλεπα τόσο μικρούλια και πραγματικά μου έφεραν τόσο όμορφες αναμνήσεις! Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα παιδάκια μας, για αυτό χαρείτε την εγκυμοσύνη σας και έπειτα τα μικρουλακια σας κι αφήστε όλα τα άλλα στην άκρη!

Ευχαριστούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα και κάποιο κοντινό μας παιδάκι ηλικιακά..Η ανιψιά μου (του αδερφού μου) να φανταστείς είναι πλέον 8 χρονών..οπότε τα είχαν χαρίσει όλα. Μετά όσοι μου είπαν ήταν πιο μακρινοί.. φίλοι, γείτονες, μακρινοί συγγενείς.. ε και η αλήθεια είναι δεν ήθελα..Όχι ότι στο μέλλον το αποκλείω να πάρω και κάτι..

Ναι αλήθεια μεγάλη ότι μεγαλώνουν γρήγορα.. ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου..και στεναχωριέμαι λίγο..βέβαια θα έχω τη μπουμπού μου..αλλά θα ήθελα να μείνει μικρούλα..χαχα!! 

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχ άστα άστα αφού χτες είχα βάλει το χέρι μου από κάτω και φοβόμουν να πιάσω γιατί νόμιζα ότι θα πιάσω το μωρό! Με συγχωρείτε για τις περιγραφές! Μην δίνετε σημασία!😂

Πάντως ρώτησα τον γιατρό σήμερα που τον πήρα και μου είπε ότι λόγω του αυξημένου όγκου αίματος το αιδοίο εχει διογκωθεί κι επιπλέον ο προηγούμενος τοκετός έχει οδηγήσει σε μια απώλεια ελαστικότητας, για αυτό και το νιώθω τόσο έντονα.

Το ίδιο μου είπε και για το βάρος που λέγαμε χτες και το τσιτωμα. Ότι έχουν χαλαρώσει οι κοιλιακοί και δεν μπορούν να συγκρατήσουν το βάρος όσο στην πρώτη εγκυμοσύνη. Κι επίσης μου πε να σταματήσω να παίρνω βάρος για να μην κουράζομαι!😂 Πάντα γλυκούλης!😂

Μάλιστα.. Οπότε όλα καλά! Αχ αυτό με το βάρος.. έλα πες του εσύ να μείνεις έγκυος και να μην παίρνεις βάρος..χαχα!!! 

Κι ο δικός μου μία φορά που του είπα οτι πονάει η μέση μου, έτσι γλυκά το είπε για το βάρος..του στυλ: "Ε πρόσεχε λιγάκι να μην βαρύνεις άλλο.." 🤣 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτικός σε αυτό το θέμα και δεν με εχει αγχώσει καθόλου..και τα έχω τα κιλά μου.. μην νομίζεις..μάλλον το θεωρεί ανώφελο να ασχοληθεί..χαχα! Σου λέει ότι και να πω αυτή θα φάει..🤣

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Σε όλα σε πιάσαν πόνοι να φανταστώ? Δεν πήγες σε κάποιο προγραμματισμένα? Νομίζω ότι στις 38 βδομάδες και μετά δεν χρειάζονται κάτι..γιαυτό και συνήθως οι γιατροί τις προγραμματισμένες καισαρικές τις βάζουν εκεί..

Απλά κάπου είχα διαβάσει αυτόν τον διαχωρισμό σε πρόωρα και όψιμα τελειόμηνα. 

Ναι ναι σε όλα μου ηρθαν πόνοι κανονικότατα, με φυσιολογικό τα γέννησα όλα το πρώτο με επισκληρίδιο επειδή ήμουν σε κλινική τα άλλα χωρίς επισκληρίδιο σε νοσοκομείο (τους είχα ξεσηκώσει όλους εκεί 😂). Μου έσπαγαν κ εκεί τα νερά οι γιατροί στο τέλος εκτος απο τη μικρή που σπάσαν μόνα τους επάνω στο κρεβάτι σε μια στιγμή μεγάλης σύσπασης, ακούστηκε ένα κλακ και αυτό ήταν. Α απο τις 38 ειναι γιατί νομίζω κι εγώ είχα διαβάσει για μετά τις 37.. χμμ..οοκ

Δημοσίευση

Αχ άστα άστα αφού χτες είχα βάλει το χέρι μου από κάτω και φοβόμουν να πιάσω γιατί νόμιζα ότι θα πιάσω το μωρό! Με συγχωρείτε για τις περιγραφές! Μην δίνετε σημασία!😂

Πάντως ρώτησα τον γιατρό σήμερα που τον πήρα και μου είπε ότι λόγω του αυξημένου όγκου αίματος το αιδοίο εχει διογκωθεί κι επιπλέον ο προηγούμενος τοκετός έχει οδηγήσει σε μια απώλεια ελαστικότητας, για αυτό και το νιώθω τόσο έντονα.

Το ίδιο μου είπε και για το βάρος που λέγαμε χτες και το τσιτωμα. Ότι έχουν χαλαρώσει οι κοιλιακοί και δεν μπορούν να συγκρατήσουν το βάρος όσο στην πρώτη εγκυμοσύνη. Κι επίσης μου πε να σταματήσω να παίρνω βάρος για να μην κουράζομαι!😂 Πάντα γλυκούλης!😂

Ναι αυτό που είπε σωστό έχει διογκωθεί το αιδοίο (είναι αυτό που προσπαθούσα να περιγράψω πριν ότι όλα τα νιώθω πολύ ανοιχτά κάτω λες και έχω διαστολή ένα πράμα..). Αχ εγώ πλέον δεν έχω καθόλου αντοχές. Δε ξέρω βαριέμαι πλεον να σηκωθώ, να περπατήσω, να κάνω μια δουλειά... έχει φύγει η ενέργεια. Πφφφ!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Εμένα μάλλον με έπιασε το σύνδρομο του πρώτου παιδιού και είπα να το αγοράσω έστω και για λίγο...χαχα! Και μου πρότειναν και γνωστοί να μου δώσουν και λίκνο και ρουχαλάκια αλλά η αλήθεια είναι ότι ήθελα να  τα αγοράσω από την αρχή για τη μπουμπού μας. 

Όχι ότι μας περισσεύουν.. αλλά ξέρετε είναι το ξεμυάλισμα του πρώτου παιδιού..χαχα..ήρθε και μετά από 10 χρόνια.. και τα θέλω όλα του κουτιού..χαχα! 

Ίσως κάνω και βλακεία..αλλά..

Όχι,  σε καταλαβαίνω. Κι εγώ έτσι ένιωθα στο πρώτο παιδί! Αλλά δυστυχώς δε με άφηναν να αγοράσω ότι ήθελα κάθε φορά είχα τη πεθερά μου έχω αυτό έχω το άλλο, έχω ρουχα μην αγοράζεις, έχω κρεβατάκι, έχω κουβερτάκια, μου δωσαν αυτο μου δωσαν το αλλο με γέμιζε κάθε φορά και έτσι δεν το χάρηκα όπως ήθελα.. Μέχρι και ντουλάπες μας έδινε! Αυτό στο τέλος δεν ήταν βρεφικό δωμάτιο, ήταν εφηβικό!! με το σκεπτικό έλα μωρεεε θα μεγαλώσει γρήγορα θα τα πετάξεις μετά τι τα θες τοσο μωρουδιακά!!! Ήταν σχεδόν όλα από άλλους :( έτοιμα.. αυτό με είχε στεναχωρήσει αλλά προσπαθούσα να μη το παίρνω τόσο βαριά εντάξει αντικείμενα είναι, δε βαριέσαι.. απλά περιορίστηκα και ενώ ήθελα να φτιάξω εγώ το δωμάτιο του όπως ήθελα το φτιάξαν άλλοι για μένα :( τι να πεις... να τα θυμήθηκα τώρα παλι και συγχύστηκα.

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Ναι ναι σε όλα μου ηρθαν πόνοι κανονικότατα, με φυσιολογικό τα γέννησα όλα το πρώτο με επισκληρίδιο επειδή ήμουν σε κλινική τα άλλα χωρίς επισκληρίδιο σε νοσοκομείο (τους είχα ξεσηκώσει όλους εκεί 😂). Μου έσπαγαν κ εκεί τα νερά οι γιατροί στο τέλος εκτος απο τη μικρή που σπάσαν μόνα τους επάνω στο κρεβάτι σε μια στιγμή μεγάλης σύσπασης, ακούστηκε ένα κλακ και αυτό ήταν. Α απο τις 38 ειναι γιατί νομίζω κι εγώ είχα διαβάσει για μετά τις 37.. χμμ..οοκ

Εσύ είσαι δασκάλα άρα..αφού γέννησες και δύο χωρίς επισκληρίδιο..μπράβο σου!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Όχι,  σε καταλαβαίνω. Κι εγώ έτσι ένιωθα στο πρώτο παιδί! Αλλά δυστυχώς δε με άφηναν να αγοράσω ότι ήθελα κάθε φορά είχα τη πεθερά μου έχω αυτό έχω το άλλο, έχω ρουχα μην αγοράζεις, έχω κρεβατάκι, έχω κουβερτάκια, μου δωσαν αυτο μου δωσαν το αλλο με γέμιζε κάθε φορά και έτσι δεν το χάρηκα όπως ήθελα.. Μέχρι και ντουλάπες μας έδινε! Αυτό στο τέλος δεν ήταν βρεφικό δωμάτιο, ήταν εφηβικό!! με το σκεπτικό έλα μωρεεε θα μεγαλώσει γρήγορα θα τα πετάξεις μετά τι τα θες τοσο μωρουδιακά!!! Ήταν σχεδόν όλα από άλλους :( έτοιμα.. αυτό με είχε στεναχωρήσει αλλά προσπαθούσα να μη το παίρνω τόσο βαριά εντάξει αντικείμενα είναι, δε βαριέσαι.. απλά περιορίστηκα και ενώ ήθελα να φτιάξω εγώ το δωμάτιο του όπως ήθελα το φτιάξαν άλλοι για μένα :( τι να πεις... να τα θυμήθηκα τώρα παλι και συγχύστηκα.

Αχ αυτές οι πεθερές...τι να πω.. Εμένα ευτυχώς δεν έχουν άλλο παιδί στην οικογένεια, ούτε και γνωστοί τους (αργήσαμε να κάνουμε και όλα έχουν μεγαλώσει) κι ετσι δεν ασχολείται με αυτό καθόλου. 

Από την άλλη έχω τη μαμά μου που είναι της ίδιας φιλοσοφίας με εμένα και θέλει να τα ψωνίσουμε όλα από την αρχή.. και μου έχει αγοράσει ένα σωρό πράγματα. 

Καλά άστα τ΄ωρα μην τα σκέφτεσαι και συγχύζεσαι.. περασμένα - ξεχασμένα..

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Αχ αυτές οι πεθερές...τι να πω.. Εμένα ευτυχώς δεν έχουν άλλο παιδί στην οικογένεια, ούτε και γνωστοί τους (αργήσαμε να κάνουμε και όλα έχουν μεγαλώσει) κι ετσι δεν ασχολείται με αυτό καθόλου. 

Από την άλλη έχω τη μαμά μου που είναι της ίδιας φιλοσοφίας με εμένα και θέλει να τα ψωνίσουμε όλα από την αρχή.. και μου έχει αγοράσει ένα σωρό πράγματα. 

Καλά άστα τ΄ωρα μην τα σκέφτεσαι και συγχύζεσαι.. περασμένα - ξεχασμένα..

Καλά ναι έχουν περάσει κ 100 χρόνια από τότε 🤣🤣 άστο.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...