Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις πριν 19 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Κι εγώ σήμερα είχα γιατρό, είμαι 28 εβδομάδων και η μικρούλα είναι 1200 γραμ. Ευτυχώς δεν έχει επηρεαστεί από το σάκχαρο και ακολουθεί την καμπύλη. Σήμερα ήταν εντελώς κουλουριασμένη, τα πόδια πάνω απ' το κεφάλι και δεν την είδαμε καθολου! Κατά τ αλλα όλα καλά, θεωρεί πως με τη διατροφή θα γλιτώσουμε την ινσουλίνη. Θα δούμε βέβαια τι θα πει και η ενδοκρινολόγος ! Επόμενο ραντεβού το doppler μέσα Ιανουαρίου!

Μια χαρά το κορίτσι!! και εγω 28+3 σημερα.. και εμεις το doppler 16/1.. Μην αγχώνεσαι ξέρω αρκετές κοπέλες που έπρεπε να ελέγξουν την διατροφη τους και μετά πήγαν όλα καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 858
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 5 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Πολύ καλά μου ακούγεται ❤️!! Και εγώ αυτην την εβδομάδα έχω και θα είμαι ακριβώς 28 εβδομάδες!!  Για να δούμε!!

Με το καλό να δεις το μωράκι!!

στις On 16/12/2024 at 2:53 ΜΜ, ο/η LaV είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια!!!!τελικά βρήκα και τον γιατρο και μ είπε να τις κάνω κανονικά...βέβαια εγώ σήμερα ήμουν χάλια και δεν άντεχα να πάω και το άφησα για αύριο.. 

Δεν με έφτανε το άγχος μου γενικά τώρα αγχώνομαι και που κρυωσα...

Αν δεν ανεβάσεις πυρετό πανω από 38,5° μην ανησυχείς για τίποτα...δεν επηρεάζεται το έμβρυο!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η finallytheend είπε:

Μια χαρά το κορίτσι!! και εγω 28+3 σημερα.. και εμεις το doppler 16/1.. Μην αγχώνεσαι ξέρω αρκετές κοπέλες που έπρεπε να ελέγξουν την διατροφη τους και μετά πήγαν όλα καλα!

Μπράβο κορίτσια.. χαίρομαι για τα μωράκια σας!! Όλα καλά να πάνε...εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό τώρα 30/12 που μάλλον την κόβω να φθάνει 1400-1450...θα δούμε. Για ντοπλερ με τον γιατρό μου θα κάνω και εγώ 16/1 αν και ντοπλερ μου κάνει σε κάθε επίσκεψη έτσι κι αλλιώς γτ είναι πιστοποιημένος ..καλή επιτυχία σε όλες. Τελικα με το σάκχαρο όλα καλά...δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα τώρα που δέκα μέρες το μετράω κάθε μέρα 4 φορες ..ευτυχώς μόνο τις ποσότητες έχω μειώσει και τα γλυκά και όλα θα πάνε καλά!! 

στις πριν 59 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Μπράβο κορίτσια.. χαίρομαι για τα μωράκια σας!! Όλα καλά να πάνε...εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό τώρα 30/12 που μάλλον την κόβω να φθάνει 1400-1450...θα δούμε. Για ντοπλερ με τον γιατρό μου θα κάνω και εγώ 16/1 αν και ντοπλερ μου κάνει σε κάθε επίσκεψη έτσι κι αλλιώς γτ είναι πιστοποιημένος ..καλή επιτυχία σε όλες. Τελικα με το σάκχαρο όλα καλά...δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα τώρα που δέκα μέρες το μετράω κάθε μέρα 4 φορες ..ευτυχώς μόνο τις ποσότητες έχω μειώσει και τα γλυκά και όλα θα πάνε καλά!! 

οο μαζι εμεις το doppler ε?? και εμεις εχουμε ραντεβου 27/12..και εγω για τοσο τον κοβω τον δικο μας..1400-1500..

Μια χαρα το ζαχαρο σου!! με προσεγμενη διατροφη να μη φοβάσαι..

στις πριν 1 ώρα, ο/η finallytheend είπε:

οο μαζι εμεις το doppler ε?? και εμεις εχουμε ραντεβου 27/12..και εγω για τοσο τον κοβω τον δικο μας..1400-1500..

Μια χαρα το ζαχαρο σου!! με προσεγμενη διατροφη να μη φοβάσαι..

Ναι και θέλει προσοχή και παρακολούθηση μην ξεφύγουμε προς το τέλος. Το μόνο καλό με όλα αυτά είναι ότι δεν τρώω πολύ τώρα και έτσι δεν θα βάλω πολλά κιλά.Με το καλό και σε εσένα οι υπέρηχοι σου ...όλα καλά να είναι!!! Κάθε μέρα την νιώθω να με ταράζει στις κλωτσιες σε σημείο που με ειδοποιεί πότε έχω κουραστεί και πρέπει να ξαπλώσω. 😛

στις πριν 15 ώρες, ο/η MarwDim είπε:

Αν δεν ανεβάσεις πυρετό πανω από 38,5° μην ανησυχείς για τίποτα...δεν επηρεάζεται το έμβρυο!!

@LaVΠεραστικά σου! Κι εγώ έχω τον άντρα μου άρρωστο κρεβατωμένο με πυρετό απο χθες!! Χάλια το κεφάλι, το σώμα.. άστα... Αερίζω συνεχώς το σπίτι και μένω μακριά μη κολλήσω τίποτα κι εγώ. 

Κορίτσια κι εγώ χθες πήγα στο νοσοκομείο είχα απλές εξετάσεις να δείξω και να μου δώσει άλλες (όχι υπέρηχο μόνο τη καρδούλα ακούσαμε). Μου είπε ότι όλα ειναι οκ απλά να προσέχω τα αιμοπετάλια μην πέσουν πολύ και έχω θέμα αιμορρραγίας στο τοκετό. Δηλαδή αν πέσουν κάτω από 100000 (στις τελευταίες εξεετάσεις είχα 110000) να πάω σε έναν αιματολόγο αν και μου είπε απο την εγκιυθμοσύνη πιστεύει είναι γιατί στις άλλες δεν είχα κανένα θέμα και γενικά δεν είχα ποτέ στη ζωή μου θέμα με αιμοπετάλια πάντα ήταν κανονικά! Απλά τη ρώτησα αν είναι αντιμετωπίσιμο και  να πέσουν? λεει ναι φυσικά και είναι κ μου είπε αν πέσουν πολύ θα πρέπει πριν το τοκετό να μου κάνουν μετάγγιση αιμοπεταλίων για να γεννήσω με ασφάλεια αλλά λέει δε πιστεύει να φτάσουμε εκεί δύσκολο.. Συνήθως στις θρομβοπενίες σταθεροποιούνται τα αιμοπετάλια.. Μπορεί και να ανέβουν στις επόμενες εξετάσεις.. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί στα επόμενα τεστ. Doppler έχω 13/1. Επίσης έκανα και την ένεση Anti-D ανοσοσφαιρίνη προληπτικά χθες γιατί είμαι ρέζους αρνητική.. σε περίπτωση που το μωρό είναι θετικό (από τον άντρα μου) να μην έχει πρόβλημα αν τυχόν παρουσιάσω κάποια αιμορραγία κτλ. πριν γεννήσω. 

Ωωωχχχ όσο γίνεται να προσέχεις... δυστυχώς τώρα κυκλοφορούν πολλά!! Πιες και κανένα χυμό πορτοκάλι να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...