Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις πριν 8 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Υπομονή με τους πόνους, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Σε ευχαριστώ πολύ, νομίζω έχουμε κάνει ωραίες επιλογές και θα τα χαρεί η μπουμπούκα μας. Ναι κι εγώ νομίζω λίγα λίγα είναι καλύτερα και γιατί δεν αντέχω πολλές ώρες μέσα στα μαγαζιά και από οικονομικής άποψης και να μην τα έχεις και όλα στο τέλος. 

Εγώ αναφορικά με τις κινήσεις της μικρής έχω καταλάβει πώς όταν είμαι στο αυτοκίνητο ή έξω στα μαγαζιά δηλαδή όταν κινούμε δεν ακούγεται..μάλλον νανουρίζεται εκεί έχω καταλήξει. Αν κάτσω το βράδυ στο καναπέ ή ξαπλώσω κλπ εκεί δινει ρέστα. Και σήμερα που είαμι σπίτι και γενικώς είμαι πιο χαλαρά..πάλι κουνιέται.. βέβαια εγώ έχω και πρόσθιο πλακούντα και γενικώς δεν την ακούω κα όλη μέρα. 

Και εγώ πρόσθιο έχω και την καταλαβαίνω απόγευμα βράδυ ή αν είμαι πολύ χαλαρή!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 609
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 2 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Καλή εβδομάδα! Τέλεια! Εγώ το καρότσι που ήθελα δεν το βάλανε σε Black Friday αλλά δεν πειράζει.. παρήγγειλα κι εγώ προχτές το σετ καρότσι, αυγό, καλαθούνα και το λίκνο. Επίσης πήρα το μπανάκι της με τη βάση και αποστειρωτή που βρήκα σε προσφορά στην Black Friday. Πήρα και κάποια πρώτα καλλυντικά (αφρολουτρο, κρέμες αλλαγής, σφουγγάρι μπάνιου κλπ - μου μένουν κάποια είδη φαρμακείου από αυτή τη λίστα) και έχω και κάποια ρουχαλάκια και κουβερτάκια που της αγοράσαμε μόλις μάθαμε το φύλο. Αααα!!! Και πολλές κορ΄δέλες χαχαχα. 

Τώρα περιμένω να δω τι θα μου αγοράσει η κουνιάδα μου από ρούχα και είδη προικός που θέλει να πάει να της ψωνίσει ώστε μετά να συμπληρώσω ότι μου λείπει.  

Πήρα και τη βαλίτσα μαιευτηρίου. 

Γενικώς έχω μια λίστα κι εγώ και ένα ένα τα σβήνω. Με νολεύει να ψωνίζω και σε ομάδες. Πχ προχθες πήρα σχεδόν ότι χρειαζόταν για τη φροντίδα - μπάνιο. Τώρα θέλω να πάρω ότι είναι για το φαγητό της κλπ. κάπως έτσι. 

Βέβαια η διαδικασία μου αρέσει. Είναι η ώρα του παιδιού τα ψώνια. 

Εμείς πήραμε τα πιο βαριά..περιμένουμε και εμείς να δούνε τι θα μας πάρουν και τα υπόλοιπα στις εκπτώσεις.. ααα και εγω έχω λίστα κ σβήνω γράφω.. χαχαχα

Έχω ψάξει και στο ίντερνετ..αλλά ειοαμε τώρα μετά τις γιορτές τα υπόλοιπα..

στις πριν 3 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Καλησπέρα, αποστειρωτή τελικά αγόρασα. Βρήκα έναν της Philips Avents τον μεγάλο σε προσφορά για  Black Friday τώρα από 110 περίπου στα 66 ευρώ και τον πήρα. Για θήλαστρο μάλλον θα κάνω μία ερευνα να δω πιο θέλω και θα αγοράσω αργ΄ότερα. Μου πρότειναν να νοικιάσω κιόλας για ένα μήνα να δω πώς θα πάει και αναλόγως. Δεν ξέρω δεν έχω αποφασίσει ακόμα. 

Αυτόν μου εχουν πει κ εμένα αλλά τον άφησα για τις εκπτώσεις...θα τον κοιτάξω όμως αφού το είπες.. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Και εγώ σε μία ίδια κατάσταση είμαι !!

Τι ωραίααα !! Καλορίζικα και να τα χαρείτε!!!! Και εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο είναι αυτό για να φεύγει ένα ένα!! 

Η διαδικασία είναι όντως τέλεια οπότε κοίτα να το απολαύσεις!

Βρε κορίτσια όλο το πρωί που είμαι στην δουλειά την μπέμπα την αισθάνομαι σπάνια. Είναι μερικές ώρες κυρίως το απόγευμα που δίνει ρεσιτάλ κλωτσιάς.. εσείς σε τι φάση είστε??

Έτσι λένε όταν είσαι σε κίνηση κλπ..νανουριζονται..

στις πριν 2 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; 

Εμείς πήγαμε την προηγούμενη Πέμπτη στο γιατρό μας. Είμαστε καλά και μεγαλώνουμε..φτάσαμε περίπου 800 συν γραμμάρια. Τώρα είμαι στην 25+5 days. Θα πάω είτε το Σάββατο είτε τη Δευτέρα για την καμπύλη του ζαχάρου και μετά στις 5/12 θέλει να με δει ξανά (από οτι κατάλαβα να παρακολουθήσει κάτι με το τράχηλο) κι έχω και αιματολόγο εκείνη την μέρα. Μου είπε ότι τότε θα μου πει αν θα μπορώ να ταξιδέψω κιόλας που τον ρώτησα. Η μικρή εν τω μεταξύ είναι χαμηλά και έχει κάτσει πάνω στην κύστη μου..για αυτό και τρέχω κάθε 10 λεπτα τουαλέτα..χαχα. 

Έχουμε ξεκινήσει κι εμείς τα ψώνια όπως έγραψα και σε άλλες κοπέλες παραπάνω. 

Παρήγγειλα το λίκνο και την τριλογία καρότσι - αυγό - καλαθούνα. Θα τα έχω μα΄λλον τέλος Γενάρη. Αγόρασα το μπανάκι με τη βάση, αλλαξιέρα στρώμα για να ακουμπήσω πάνω στη συρταριέρα, αποστειρωτή που βρήκα σε προσφορά, βαλίτσα για το μαιευτήριο κι έχω αγοράσει και κάποια ρουχαλάκια, κορδέλες, καλλυντικά, κουβερτάκια κλπ + τη φωλιά. 

Ερώτηση.. Γιατί η πωλήτρια χθες με μπέρδεψε.. Θα αγοράσετε βελουτέ φορμάκια; Εγώ λόγω εποχής σκεφτόμουνα 2-3 βελουτέ και τα υπόλοιπα βαμβακερά πιο λεπτά και από μέσα το εσώρουχο το κοντομάνικο. Πιστεύετε είναι λίγο; Θα κρυώνει; Η πωλήτρια ήταν ανένδοτη ότι θα κρυώνει το μώρο..εμένα το βελουτέ μου φαίνεται υπερβολικό για μέσα στο σπίτι κιόλας.. Ας πούμε εγώ ούτε στα μεγάλα κρύα το χειμώνα δεν αντέχω βελουτέ πιτζάμα. Μιλάω για Αθ΄ήνα πάντα. 

Και δε΄ύτερη ερώτηση.. Το βράδυ στον υπνο θα το σκεπάζεται με κουβερτάκια ή υπνόσακο; Έχω ακούσει ότι κουβερτάκια δεν κάνει το βράδυ για να μην κουκουλωθεί και σκάσει..για αυτό προτιμάμαι υπνόσακο. Από την άλλη η πωλήτρια μου είπε ότι και στον υπνόσακο μπορεί να βάλει τα χεράκια μέσα και να κατέβει προς τα κάτω.. Τι να κάνω πάνω σε αυτό δεν ξέρω.. 

Έχω αγοράσει κάποια κουβερτάκια αγκαλιάς και για το καρότσι για να το σκεπάζω την ημέρα. Αλλά το βράδυ τι να κάνω δεν ξέρω.. 

Ααα και εμάς το καρότσι  Ιανουάριο έρχεται..cybex?

Όλα,τα άλλα δε τα έχω σκεφτεί καν..αλλά για ρούχα,  προικες δεν πήγαμε  ακόμα.. πο πόσα πρέπει  να σκεφτούμε..

Κορίτσια μου γειά σας!!!!Πως είστε??εμείς κάναμε την β επιπέδου σήμερα και ήταν όλα μια χαρά!!!!Τελικά έχουμε ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι..😄

Ήθελα να σας ρωτήσω...πρότεινε σε κάποια από εσάς ο γιατρος να κανει υπερηχογραφημα στο εμβρυο??μας ειπε πως ειναι ολα καλα και δεν ειναι απαραίτητο...απλα σαν εξτρα εξέταση αν θελουμε να την κανουμε και το σκέφτομαι...

στις On 23/11/2024 at 9:35 ΜΜ, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα! Σε μένα έχει τύχει αυτό εκτός εγκυμοσύνης σε απονευρωμενο δόντι να μαυρίσει λίγο εκεί στο όριο. Τώρα δεν ξέρω αν είναι ίδια περίπτωση! Πάντως και στην εγκυμοσύνη με πονούσε πολύ ένα δόντι και μου κάνε απονεύρωση γύρω στον 4ο μήνα και όλα καλά!

α ναι ε? κάνουν κ απονευρώσεις στην εγκυμοσύνη; ε λογικά υπάρχουν και ενέσεις που επιτρέπονται.. Πάντως απο ενόχληση το βλέπω είναι καλύτερα γιατί τα βουρτσίζω τώρα ακόμα πιο συχνά 3-4-5 φορές τη μέρα!! και είδα βελτίωση.. το παρακολουθώ πάντως.. για να δούμε.

στις πριν 10 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Καλημέρα κοριτσια! πως ειστε? καλη εβδομαδα! εμεις τελικα λόγω black friday βρηκαμε καλη προσφορα και πηραμε λικνο και εχτρα στρωμα, καθισμα αυτοκινητου και καροτσι.

Ναι είναι ευκαιρία τώρα με το black καλά κάνατε!!

στις πριν 9 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Καλή εβδομάδα! Τέλεια! Εγώ το καρότσι που ήθελα δεν το βάλανε σε Black Friday αλλά δεν πειράζει.. παρήγγειλα κι εγώ προχτές το σετ καρότσι, αυγό, καλαθούνα και το λίκνο. Επίσης πήρα το μπανάκι της με τη βάση και αποστειρωτή που βρήκα σε προσφορά στην Black Friday. Πήρα και κάποια πρώτα καλλυντικά (αφρολουτρο, κρέμες αλλαγής, σφουγγάρι μπάνιου κλπ - μου μένουν κάποια είδη φαρμακείου από αυτή τη λίστα) και έχω και κάποια ρουχαλάκια και κουβερτάκια που της αγοράσαμε μόλις μάθαμε το φύλο. Αααα!!! Και πολλές κορ΄δέλες χαχαχα. 

Τώρα περιμένω να δω τι θα μου αγοράσει η κουνιάδα μου από ρούχα και είδη προικός που θέλει να πάει να της ψωνίσει ώστε μετά να συμπληρώσω ότι μου λείπει.  

Πήρα και τη βαλίτσα μαιευτηρίου. 

Γενικώς έχω μια λίστα κι εγώ και ένα ένα τα σβήνω. Με νολεύει να ψωνίζω και σε ομάδες. Πχ προχθες πήρα σχεδόν ότι χρειαζόταν για τη φροντίδα - μπάνιο. Τώρα θέλω να πάρω ότι είναι για το φαγητό της κλπ. κάπως έτσι. 

Βέβαια η διαδικασία μου αρέσει. Είναι η ώρα του παιδιού τα ψώνια. 

αα εσύ οργανώθηκες πολύ καλά!!!! Σχεδόν τα πήρες όλα 😍

στις πριν 3 ώρες, ο/η LaV είπε:

Κορίτσια μου γειά σας!!!!Πως είστε??εμείς κάναμε την β επιπέδου σήμερα και ήταν όλα μια χαρά!!!!Τελικά έχουμε ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι..😄

Ήθελα να σας ρωτήσω...πρότεινε σε κάποια από εσάς ο γιατρος να κανει υπερηχογραφημα στο εμβρυο??μας ειπε πως ειναι ολα καλα και δεν ειναι απαραίτητο...απλα σαν εξτρα εξέταση αν θελουμε να την κανουμε και το σκέφτομαι...

Μπράβοοο συγχαρητήρια!! Αυτό με το υπερηχογράφημα δε το γνωρίζω.. τι κόστος έχει και γιατί να το κάνεις αφού είναι όλα καλά;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...