Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Χριστουγέννων 24 & Πρωτοχρονιάς 25

Recommended Posts

στις πριν 15 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Γειά σας κορίτσια !! 

Κάναμε ντοπλερ εμείς σήμερα .. το μωράκι μας είναι πολύ καλά! Εμένα μου βρήκε αυξημένο το αμνιακό υγρό.. μου έλεγε για διαβήτη κυησης και τέτοια,  όπως επίσης ότι θα αργήσει ο τοκετος γιατί το μωρό "κολυμπαει". Αν δεν ήταν έτσι,  θα είχα ήδη γεννήσει. 

Δε σας κρύβω ότι αγχώθηκα αρκετά και γενικά δεν μου άρεσε ο τρόπος της ... τελοσπαντων. Μίλησα κ με τη μαία μου κ όλα καλά 

Καλημέρα κοριτσάκι μου! 

Μπράβο το κορίτσι σας!!! ❤️❤️❤️❤️ Με το καλό το παιδί!! ❤️❤️

Διαβήτη κύησης σε αυτό το στάδιο;! Πόσα κιλακια είναι το μωράκι; Το αμνιακό ήταν πάνω από 18; Γενικά έχουν μια τάση άγχους οι γιατροί.. ευτυχώς έχουμε και τις μαίες μας να μας ηρεμούν..! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 15 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

@Kiddo,θα γεννήσεις πριν απο μενα???🤣

Λες..;;;!!! 🤣🤣 Όχι ρε δε νομίζω..(ή τουλάχιστον ελπίζω..🤣)

Ετοιμασες τίποτα αλήθεια;! Εγώ χθες είπα να ξεκινήσω να ξεχωρίζω τα πρώτα ρουχαλακια της για να μπουν για πλύσιμο.. 😅

στις πριν 9 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Επίσης να σχολιάσω ότι λάτρεψα την κόρη σου εεε 😍😍😍😍

🥰🥰🥰🥰

@Kiddo& @_piripiri_ Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ που μοιράζεστε τις γνώσεις σας! Κάτι κατάλαβα... αλλά όπως φαίνεται δεν υπάρχει κανόνας... Η κάθε γυναίκα είναι τόσο διαφορετική! Το έχω άγχος αυτό με τον τράχηλο...

@Kallia.GeoΤην τελευταία φορά και μένα μου είχε βρει αυξημένο το αμνιακό υγρό ο εμβρυομητρικός και με ρώτησε μήπως είχα φάει αρκετά γλυκά το διάστημα κοντά στην εξέταση... Δεν ανέφερε τίποτα για διαβήτη κύησης... Όλα καλά θα είναι!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kallia.Geo είπε:

Κορίτσιααααα .... 

20241216_164321.jpg

Αχ θα τρελαθώ!! 🩷🥰

Να σου ζήσει κορίτσι μου!! Να είναι πάντα υγιής, χαρούμενη κι ευτυχισμένη!! 🩷🩷🧿

Πήγαν όλα καλά; Πόσο γεννήθηκε; Σήμερα γεννήθηκε; Εσύ πώς είσαι; Τα καταφέρατε με τη vbac;  

Να ξεκουραστείς όσο μπορείς και να μας πεις την εμπειρία σου άμα θέλεις όταν θέλεις!! 🥰🥰

Αχ τι ευτυχία! Αυτά τα πατουσακια είναι για πολλά φιλάκια !! 😁😁

στις πριν 2 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Κορίτσιααααα .... 

20241216_164321.jpg

Να σου ζήσει κορίτσι μου το μωράκι σου!!!! Γερή, τυχερή κι ευλογημένη να είναι!!!!!!😍😍😍😍😍 Σιδερένια κι εσύ!!!! Με το καλό να πάτε γρήγορα σπίτι σας!!!❤️❤️

Κορίτσιααααα .... 

20241216_164321.jpg

Αχ τι όμορφα πατουσακια! Να σου ζήσει το μωράκι σου! ☺️☺️☺️☺️☺️☺️ 

Με το καλό και όλα τα κορίτσια εδώ που περιμένουν να δουν και τα δικά τους πατουσακια! 

στις πριν 47 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

Αχ θα τρελαθώ!! 🩷🥰

Να σου ζήσει κορίτσι μου!! Να είναι πάντα υγιής, χαρούμενη κι ευτυχισμένη!! 🩷🩷🧿

Πήγαν όλα καλά; Πόσο γεννήθηκε; Σήμερα γεννήθηκε; Εσύ πώς είσαι; Τα καταφέρατε με τη vbac;  

Να ξεκουραστείς όσο μπορείς και να μας πεις την εμπειρία σου άμα θέλεις όταν θέλεις!! 🥰🥰

Αχ τι ευτυχία! Αυτά τα πατουσακια είναι για πολλά φιλάκια !! 😁😁

Δευτέρα μεσημέρι!!! Στις 13.48 !!! 

52εκτατοστα , 3.310 !!! 

Εγώ είμαι πολύ καλά, δεν πονάω πολύ ίσα ίσα πιάσιμο έχω. 

Ξεκίνησαν όλα με συσπάσεις την Παρασκευή αραιές και μετά το βράδυ έφυγε το τραχηλικο βησμα. Είχα συσπάσεις κ το Σάββατο και την Κυριακή κ Δευτέρα ξημερώματα έγιναν πολύ έντονες. Ήμουν με 2 - 3 διαστολή όλες τις ημερες. Ήρθαμε ιασω Δευτέρα στις 5 το πρωι με 4εκ. και από τα 6εκ πήγε στο 10εκ σε μια ώρα !

Όλα πήγαν καλά με το vbac μου , είναι μια απίστευτη εμπειρία , τη χάρηκα πολύ!!! 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

52εκτατοστα , 3.310 !!! 

Ξεκίνησαν όλα με συσπάσεις την Παρασκευή αραιές και μετά το βράδυ έφυγε το τραχηλικο βησμα. Είχα συσπάσεις κ το Σάββατο και την Κυριακή κ Δευτέρα ξημερώματα έγιναν πολύ έντονες. Ήμουν με 2 - 3 διαστολή όλες τις ημερες. Ήρθαμε ιασω Δευτέρα στις 5 το πρωι με 4εκ. και από τα 6εκ πήγε στο 10εκ σε μια ώρα !

Όλα πήγαν καλά με το vbac μου , είναι μια απίστευτη εμπειρία , τη χάρηκα πολύ!!! 

Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα όπως τα είχες στο μυαλό σου!! Και ακόμα πιο πολύ χαίρομαι που ευχαριστήθηκες αυτή τη φορά την εμπειρία του τοκετού!! Ήταν και γρήγορος ο τοκετός, μια χαρά!! 😊😊

Μεγαλουτσικη και ψηλή βγήκε!! Τέλεια!! 😁 Αχ να τη χαίρεστε, σιδερένια κι εσύ κοπέλα μου!! Πολύ χαίρομαι για εσάς!! ❤️🥰

Με το καλό και στα υπόλοιπα κορίτσια μας!! ❤️

στις πριν 5 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Κορίτσιααααα .... 

20241216_164321.jpg

Να σου ζήσει 🩷🩷🩷 πάντα πρόοδο υγεία κ ευτυχία να έχει στη ζωή της. 🩷🩷🩷

με το καλό κ στα υπόλοιπα κορίτσια που περιμένουν τα θαυματακια τους 🥰

52εκτατοστα , 3.310 !!! 

Αχ ρε συ να σου ζήσει το μωράκι ❤️❤️❤️❤️ υπέροχα τα πατουσινια ζηλεψαμε 

Πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν όμορφα και δεν ταλαιπωρηθηκες! Εύχομαι να συνεχίσουν όλα να κυλάνε έτσι όπως τα θέλεις! 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Κορίτσιααααα .... 

20241216_164321.jpg

Κάθε μέρα ανανεώνω τη σελίδα να δω αν μας έγραψες!! Χεχε 

Να τα και τα δεύτερα πατουσακια της παρέας 🥰🥰🥰🥰 να σας ζήσει κορίτσι μου, πόσο χαίρομαι που -σχεδον- όλα πήγαν κατ ευχήν αυτή τη φορά κι είχες τον τοκετό που ονειρευόσουν ❤️❤️❤️❤️

Τέλεια η μπεμπουλα σου, μια χαρά ήρθε με την ησυχία της, στην ώρα που ήθελε εκείνη 🙏🏻🙏🏻 

Απίστευτο ότι έχουμε το πρώτο κοριτσάκι της παρέας και το δεύτερο μωράκι! Πλησιάζουμε κι επόμενες κορίτσιαααααααα 🤗🤗🤗🤗

@Kallia.Geo 16.12.2024 γράφω στο πινακακι, σωστά; 💕😍

στις πριν 7 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Κορίτσιααααα .... 

20241216_164321.jpg

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Θα τρελαθώ!!!!! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Συγχαρητήρια γλυκιά μου!!!! Να τη χαίρεστε!!!! Υγιέστατη και ευτυχισμένη πάντα στη ζωή της!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Πωω συγκινήθηκα!!! 😍😍😍 

Καλή ανάρρωση και σε εσένα γλυκιά μανούλα!!!! ❤️❤️❤️❤️

Χαίρομαι που είχες και την εμπειρία τοκετού που ήθελες!! Και ας μην ήταν διαθέσιμη η πισίνα.. όλα πήγαν κατ'ευχήν!! ❤️❤️❤️

Με το καλό και οι υπόλοιπες κορίτσια μου!!!! 🤞🤞🤞

στις πριν 10 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Κορίτσιααααα .... 

20241216_164321.jpg

Τι όμορφα πατουσάκια!!! Τι όμορφα νέα!!! Να σας ζήσει!!! Να είναι όλα στη ζωή της ονειρικά!!!! ❤️💕❤️

Πολύ χαίρομαι με την εμπειρία που μας περιέγραψες… έτσι να συνεχίσουν όλα ιδανικά και όμορφα!!! 💕

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια μου !!!!! Αντε να έρθουν όλα τα μωράκια της παρέας μας σιγά σιγά!!!!!  
    • Χελοοοο! Εχω κ γω τη μικρη μου που ειναι 2.5ετων. Τα κλασικα ξεσπασματα τα εχει, οπως τα περισσοτερα παιδακια. Επειδη αναγκαστικα πηγαινουμε παντου μαζι εξω, κυριως για ψωνια, παροτι τρελαινεται με πραγματα που της γυαλιζουν, την εχω βαλει στο τρυπακι της βοηθειας. Πχ στο σουπερ αφηνουμε το καλαθακι μας στην εισοδο και πηγαινει μονη της τα πραγματα της λιστας (που εχει μαθει πλεον που βρισκονται) στο καλαθακι. Στο σπιτι με βοηθα παντα να τα βαλουμε στη θεση τους. Αν σταματησει εξω απο μαγαζια θελοντας ενα αντικειμενο που δεν ειμαι διατεθειμενη να παρω, κοβω μπροστα κ φευγω. Της λεω «μετα αυτο, εγω φευγω». Σε 10 δευτερολεπτα ειναι διπλα μου. Της εχω κανει σαφες οτι οταν περπαταμε στο δρομο ειναι επικινδυνο και πρεπει να την κρατω απο το χερι. Οχι ομως και στο πεζοδρομιο. Ολα αυτα τα εφαρμοζα απο 10 μηνων που ξεκινησε το περπατημα.  σιγουρα η ελευση του νεου μωρου αλλαξε πολυ τις ισορροπιες. Βαλε την να σε «βοηθαει», κανε την να νιωσει σημαντικη, οτι καταφερνει πραγματα, οτι ειναι ικανη. Τα 2,5 ετη ειναι η μεταβαση απο την αγκαλια στην ανεξαρτησια αλλα ταυτοχρονα και η αναγκη αποδοχης και προσοχης απο τους γονεις. Επισης, βρες λιγο χρονο, εστω 10 λεπτα τη μερα να κανετε κατι οι 2 σας. Καθιερωσε το. Το πιο απλο! Να την πηγαινεις πχ στο δωματιο οι 2 σας να διαβασετε την αγαπημενη της ιστορια. Ονομασε το «girls’ time». Τα λατρευουν κατι τετοια τα παιδια
    • Καλως τη!!! Την παρασκευή εχω την αυχενικη εγω!  Οσον αφορα στα φαρμακα…. Προτεινω και το σαλοσπιρ να το παιρνεις πριν κοιμηθεις, εγω δηλαδη τοτε το παιρνω. Ερευνες δειχνουν οτι η βραδινη ληψη μειωνει παρα πολυ τον κινδυνο για πρωινα εγκεφαλικα ή καρδιακα επεισοδια(μακρια απο μας, απλα ειμαι λιγακι τρελη και τα ψαχνω πολυ χαχαχα). Μαγνησιο γιατί τοσο νωρις; Εχεις συσπασεις; Ουτροτζεσταν σε φυσιολογικη συλληψη εχει νοημα μεχρι την 9-10βδομαδα οποτε και αναλαμβανει δραση ο πλακουντας που παραγει προγεστερονη. Μεχρι τοτε παραγει το ωχρο σωματιο, οποτε και λιγη υποστηριξη απο εξωτερικη ληψη δεν κανει κακο.  εγω παιρνω σαλοσπιρ, κανω ενεσεις ηπαρινης(αυτα τα 2 λογω ενδομητριου θανατου στην πρωτη εγκυμοσυνη μου, τα παιρνω προληπτικα). Επισης μου ειχε δωσει και ουτροτζεσταν που ποτέ δεν πηρα τελικα χαχαχα. Filicine δεν παιρνεις; Ειναι πιο βασικο απο ολα τα υπολοιπα! 
    • Κορίτσια μου θέλω τη γνώμη σας. Μετά από τρεις εβδομάδες πειθώ τη μεγάλη μου κόρη να πάμε παιδική χαρά. Φτάνουμε και σε κάποια φάση παίζει με άλλα παιδάκια και σκέφτομαι να βγάλω από τον μαρσιπο τον μπέμπη να του δώσω το μπιμπερο του. Ακούω μετά από λίγο μια άλλη μητέρα να φωνάζει στην κόρη μου γιατί έσπρωξε την κόρη της. Πλησιάζω με το μωρό να ωρυεται λέγοντας στην κόρη μου τι έκανες πάλι. Η δική μου ήρεμη ανεβαίνει μια σκάλα για την τσουλήθρα, το κοριτσάκι το άλλο ωρυεται και η μητέρα του με αγνοεί λέγοντας μου να αφήσουμε τα παιδιά να το λύσουν μόνα τους και συνεχίζει να απαιτεί από την κόρη μου να ζητήσει συγγνώμη. Η κόρη μου 28 μηνών δεν ξέρει να λέει συγγνώμη, συνεχίζει να ανεβαίνει κάτι σκαλιά αγνοώντας τη. Ζητώ εγώ συγγνώμη χαιδευοντας το άλλο κορίτσι και η μαμά συνεχίζει να μιλάει στην κόρη λέγοντας μόνο σε εμένα ότι καταλαβαίνει τη θέση μου αλλά πρέπει να ζητήσει συγγνώμη η κόρη μου. Συνεχίζει δε δείχνοντας την κόρη μου και λέει στη δική της κόρη πως αν την ξανασπρωξει έχει κάθε λόγο να κάνει και αυτή το ίδιο. Αρπάζω την κόρη μου πάμε στο παγκάκι τα ταΐζω και τα δύο ενώ η μικρή μου δείχνει ένα πατίνι που ήταν μάλλον ο λόγος του καβγά. Το άλλο κοριτσάκι συνεχίζει να ωρυεται, να κλωτσάει τη μαμά του και κάποια στιγμή την ακούω να της λέει πως ξέρει από ώρα ότι θέλει να κοιμηθεί αλλά ήθελε να την κουράσει παίζοντας ακόμα. Η κόρη μου πάει και συνεχίζει άλλη μια ώρα παίζοντας με άλλα παιδάκια. Φυσικά την εσπρωξαν, χτύπησε, τη χάιδεψα και συνέχισε το παιχνίδι. Όταν φεύγαμε της θύμισαν αυτό που έκανε και την παρακάλεσα να μην το ξανακάνει. Προσωπικά δεν τσακωνομαι με άλλα παιδάκια. Ούτε είναι επιθετική η μικρή. Αναρωτιέμαι ποια είναι η καλύτερη αντιμετώπιση σε παρόμοιες καταστάσεις. 
    • Θα την κάνω tour σε όλες τις "θείες" του φόρουμ για αγκαλιές 😅😅 Εμένα το glucophase  κόντεψε να με στείλει νοσοκομείο πριν χρόνια που το πήρα. Έπαθα τυμπανισμο,είχα φρικτούς πόνους που έκλαιγα με λυγμούς. Πήγα στον γιατρό γιατί δεν έκανα τη σύνδεση στο κεφάλι μου και μέσω ερωτήσεων κατέληξε ότι με πείραξε αυτό, αφού μόλις το είχα αρχίσει. Το κόβεις χτες μου είπε! Μετά από κάποια χρόνια μια άλλη ενδοκρινολόγος που πήγα, μου έδωσε ένα παρεμφερές (retaform λέγεται) που είναι αργής αποδέσμευσης και δεν με ενόχλησε στο ελάχιστο 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...