Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Χριστουγέννων 24 & Πρωτοχρονιάς 25

Recommended Posts

στις πριν 1 λεπτό, ο/η _piripiri_ είπε:

Καλά είμαστε!! Είναι φαγανας! Έχω καταφέρει και θηλάζω αποκλειστικά, αλλά θα πάμε τώρα στον παιδίατρο την Παρασκευή να δούμε πώς τα χει πάει με τα κιλά του. Κοιμάται σερί 2-2:30 ώρες το βράδυ οπότε κάτι γίνεται. Ευτυχώς δεν νυστάζω τόσο πολύ όσο όταν είχα γεννήσει τον πρώτο μου γιο που δεν μπορούσα να σκεφτώ από τη νύστα!! Μας εκπαίδευσε καλά (εμένα δηλαδή, γιατί ο άντρας μου από δίπλα ρίχνει κάτι ύπνους, ανάθεμα αν καταλαβαίνει ότι ξυπνάει το μωρό) 😆

Ανέβηκα και στη ζυγαριά σήμερα!! Ξεκίνησα κάπου 57,5 κιλά, έφτασα τα 70 και τώρα μια εβδομάδα μετά τη γέννα είμαι 62. Είμαι αρκετά ευχαριστημένη και με αυτό!! ☺️☺️

Μπράβο κοπέλα μου !!!!!! Εύχομαι να συνεχίσει να στον ύπνο έτσι ο μικρούλης!!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kallia.Geo είπε:

Καλά είμαι κ εγώ κορίτσι μου.. ! Εδώ κάνω λίγες ετοιμασίες , έχω αρκετά ακόμα όμως.. μου έκανε κ ένα πυρετό η μικρή την Κυριακή κ την έχω δύο μέρες τώρα χωρίς σχολείο. Οπότε πάει το περπάτημα μου 🤣

Ωχ ωχ περαστικά και σε εσάς! Ελπίζω να μην κολλήσεις τίποτα τώρα που έχεις και τις δουλίτσες!! 

Κουράζεσαι με την κοιλιά; Πώς αισθάνεσαι;

στις πριν 50 λεπτά, ο/η _piripiri_ είπε:

Καλά είμαστε!! Είναι φαγανας! Έχω καταφέρει και θηλάζω αποκλειστικά, αλλά θα πάμε τώρα στον παιδίατρο την Παρασκευή να δούμε πώς τα χει πάει με τα κιλά του. Κοιμάται σερί 2-2:30 ώρες το βράδυ οπότε κάτι γίνεται. Ευτυχώς δεν νυστάζω τόσο πολύ όσο όταν είχα γεννήσει τον πρώτο μου γιο που δεν μπορούσα να σκεφτώ από τη νύστα!! Μας εκπαίδευσε καλά (εμένα δηλαδή, γιατί ο άντρας μου από δίπλα ρίχνει κάτι ύπνους, ανάθεμα αν καταλαβαίνει ότι ξυπνάει το μωρό) 😆

Ανέβηκα και στη ζυγαριά σήμερα!! Ξεκίνησα κάπου 57,5 κιλά, έφτασα τα 70 και τώρα μια εβδομάδα μετά τη γέννα είμαι 62. Είμαι αρκετά ευχαριστημένη και με αυτό!! ☺️☺️

Τι καλά!!! Μπράβο ο μπεμπούκος μας... 💙

Θα τον πάτε εσείς παιδίατρο ή θα έρθει αυτός σε εσάς;;

Για τα κιλά δεν το συζητ΄ω... Τα πήγες φανταστικά!!! Μοντέλο η μαμά μια εβδομάδα μετά τη γέννα!😍

@Kiddo Περαστικά!!!! Είμαι σίγουρη πως θα το περάσεις εντελώς ανώδυνα. Ξέρω κι άλλες εγκυούλες που κόλλησαν και δεν είχαν κανένα θέμα. Κάτσε ξεκουράσου!!!😊

@Kallia.GeoΠ΄ως νιώθεις που πλησιάζει ο καιρός... Κοντεύεις 39η τώρα; Τι σου λέει ο γιατρός; Θα τον πάρει όλο τον χρόνο και η 2η μπουμπού; Πάντως μου αρέσει η χαλαρότητα σου! Φτου φτου😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...