Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kalispera se oles....exw mperveytei para poli...edw kai 1.5 mina exw kapoies perierges enoxliseis,opws:anakatosoures,zalades,neyroponous ston stythos,neyroponous xamila pou xtypane sti mesi kai priskimo stin koilia..!!!!ton proigoumeno mina eixa kathisterisei 12 meres.tin 13h mera mou irthe periodos gia 3 meres enw to fysiologiko mou einai 5-6,kai ayto to mina eimai stin 9h mera kathisteriseis!!!o kyklos mou panta itan statheros stis 29-30 meres!!!voithia...exw anxothei ypervolika kai fovame to test...:blush::dry:

Δημοσίευση

Γεια σου Κατερίνα! :)

Τι το φοβάσαι καλέ το τεστ;;; Δε δαγκώνει! :P:)

Καταρχήν απορώ πως την πρώτη φορά άντεξες και δεν έκανες τεστ με τις 12 μέρες καθυστέρησης!! Από την στιγμή που μας λες ότι ο κύκλος σου είναι σταθερός!! Και τώρα πάλι 9 μέρες...

Γιατί δεν κάνεις ένα τεστ να δεις τι γίνεται;; Αν βγει αρνητικό, να πάρεις οπωσδήποτε το γιατρό σου τηλ. Για κάποιο λόγο έχει διαταραχτεί ο κύκλος σου και θα πρέπει να το κοιτάξεις.

Αν βγει θετικό, εννοείται πως θα πάρεις το γιατρό σου τηλ.! :)

Αν το θέλεις, τότε στο εύχομαι ολόψυχα! :)

Δημοσίευση

Κατερίνα μου, να μη φοβάσαι να κάνεις το τεστ.

Να το κάνεις για δύο λόγους:

1. Επειδή είσαι πολύ αγχωμένη, ο κύκλος σου πιθανόν να'χει χαλάσει εξ'αιτίας του άγχους. Έχει συμβεί σε πολλές κοπέλες. Δε μπορείς να φανταστείς σε πόσα πράγματα επηρεάζει το άτιμο...

2. Μπορεί να δείξει θετικό!! Δε θες να ξέρεις αν έχεις ένα μωράκι στην κοιλίτσα σου;; Αυτό σίγουρα θα θέλει να δώσει το παρόν! :)

Εύχομαι να μας πεις τα ευχάριστα αύριο! :)

Υ.Γ. Να ξέρεις πάντως πως η πιο αξιόπιστη απάντηση έρχεται από την εξέταση χοριακής. Αν και.. αν οι τόσες μέρες καθυστέρησης που έχεις οφείλονται σε εγκυμοσύνη, τότε σίγουρα το τεστ του φαρμακείου θα δείξει!

Δημοσίευση

Κατερινα μου καλημερα κ απο μενα!

Σε καταλαβαινω πολυ οταν λες ΄΄φοβαμαι΄΄ το τεστ! Δεν το φοβασαι σε αγχωνει η διαδικασια! Η αποψη μου ειναι να το τολμησεις για μια ακομη φορα κ να κανεις ή μπορεις εαν θελεις να κανεις μια χοριακη, γιατι κοριτσακι μου εαν εισαι εγκυος το αιμα που εχεις μπορει να κανει κακο στο μωρο σου. Εαν παλι δεν εισαι θα σου φυγει το βαρος κ η αγωνια για ενα μηνα τουλαχιστον! Οπως κ να εχει ομως πρεπει να το συζητησεις κ με το γιατρο σου!

Σου στελνω τις καλυτερες ευχες μου κ ολη τη θετικη ενεργεια για να παρεις θαρρος κ να κανεις το καλυτερο! Σου ευχομαι επισης με το καλο να γεμισει η κοιλιτσα σου με ενα υγειες μωρακι κ το συντομοτερο!

Φιλακια κ περιμενουμε νεα σου!

Δημοσίευση

Κατερίνα μου καλησπέρα,

Πως άντεξες τόσες μέρες χωρίς τεστ???

Θα σου έλεγα να κάνεις ένα, κι αν βγει αρνητικό (χτυπάω ξύλο), να πάρεις τον γιατρό σου.

Μακάρι να μας ανακοινώσεις σύντομα τα ευχάριστα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...