Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες. Θέλω να σας πώ οτι δεν υπάρχει πιο χαζή ερώτηση να κάνεις σε μια έγκυο απο: Τι θές να είναι;

Είμαι στην 11η εβδομάδα και το μόνο σύμπτωμα που είχα απο την αρχή ήταν πρησμένο στήθος και υπνηλία. Τίποτε άλλο. Προς το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας ένιωθα το στήθος μου ξεπρησμένο και ανησύχησα. Διάβασα και ενα άρθρο για την παλλίνδρομη κύηση που έλεγε οτι μπορεί καμμιά φορά το έμβρυο να μη ζεί και να μην το καταλάβεις αν δεν κάνεις υπέρηχο παρά μόνο απο το ξεπρησμένο στήθος ή την ξαφνική απουσία άλλων συμπτωμάτων που πιθανόν να είχες. Οπως καταλαβαίνετε τρελάθηκα απο την αγωνία μου. Έίχα προγραμματισμένο ραντεβού για την αυχενική διαφάνεια στις 19/02 αλλά δεν μπορούσα να ησυχάσω. Ετσι Σάββατο πρωί πήγα στο Αλεξάνδρας για υπέρηχο. Οταν μου είπε η γιατρός οτι όλα είναι καλά και είδα αυτή την μικρή καρδούλα να χτυπάει στον υπέρηχο ξέσπασα σε κλάμματα χαράς γιατί πραγματικά δεν μετράει τίποτα άλλο απο το να είναι ενα γερό μωράκι. Οταν λοιπόν βγήκα απο το νοσοκομείο χαρούμενη πήγα να αγοράσω νέα ρουχαλάκια εγκυμοσύνης γιατί δεν μου κάνει τίποτα απο τα παλιά μου ρούχα. Οπως λοιπόν δοκίμαζα με ρώτησε μια κυρία πόσο είμαι και τι θέλω να είναι !!!! Και απάντησα έντονα: Θέλω να είναι ενα υγιέστατο μωρό. Τίποτα άλλο.

Δίκιο δεν έχω;

Δημοσίευση

Αννουλα μου καλημερα. σου ευχομαι να αποκτησεις ενα υγιεστατο μωρακι. :) δικιο εχεις κουκλα μου, τι σημασια εχει αν ειναι κοριτσι ή αγορι; το μονο που μετραει ειναι να γεννιουνται υγιεστατα μωρακια. ολα καλα να σου ερθουν αννουλα μου;) φιλια!!!!

Δημοσίευση

Kalimera Anna mou!

Exeis dikio... me eksorgizei pragmatika poly

kai emena auti i erwtisi...

Eimai stin 14 ebvomada twra

kai an kai o giatros "kserei" to fyllo (apo tin auxeniki)

emeis epileksame na min to mathoume

ws ton toketo...!

Exw toso agxos na einai kala to mikrouli mou,

tosi agwnia gia ton an ola vainoun kalws kathimerina,

pou to teleutaio pragma pou tha ithela

einai "koritsi i'agori"!!!!!!!!!!!!!!!!!

Proswpiki mou gnwmi

kai sevasti apolyta kai i antitheti apopsi...

Ps:pantws exw idi pswnisei rouxa kai papoutsakia

tou... paidiou mou ((trelenomai))

se leuko kai mpez!!!

Me to kalo se oles mas!

Δημοσίευση

Και ποιος ειναι αυτος που δεν θελει ενα υγιεστατο μωρο ρε κοριτσια?

Αν ειναι δυνατον!

Εννοειτε πως δεν εχει σημασια το φυλο!

Εμενα προσωπικα δε με απασχολει καθολου η κλασικη ερωτηση "τι θες να ειναι"...!!!

Anna μου ολα καλα θα παν με την εγκυμοσυνη σου μην ανησυχεις!

Και ασε τον κοσμο να λεει το κοντο του και το μακρυ του!

Μη σε νιαζει τιποτα!

Εσυ να εισαι καλα και το μπεμπακι σου!

Φιλια

Δημοσίευση

Άννα καλημέρα,

σε καταλαβαίνω απόλυτα αφού βρίσκομαι σχεδόν στην ίδια θέση.Θέλω μόνο ένα υγιές μωρό.Προφανώς δεν είμαιμόνο εγώ στην ίδια αγχωμένη θέση!!Το βασικό είναι να σκεφτόμαστε θετικά και αισιόδοξα!!!

Εύχομαι το καλύτερο σε όλες!! :) :) :) :)

Δημοσίευση

Καλημερα Αννα.

Οπως ειπαν και τα κοριτσια εχεις απολυτο δικιο και οντως ειναι μια ερωτηση πολυ εκνευριστικη και χαζη γιατι ουτως η αλλως οτι και να θες εσυ να ειναι δεν μπορεις να το επιλεξεις. Οτι θελει ο καλος Θεουλης θα γινει το μωρακι σου και να ευχονται ολοι να ειναι γερο και δυνατο...

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

annoula mou kali....me to kalo na sou pane ola..fisika kai exeis dikio alla iparxoun kai antropoi pou den exoun perasei diskolies pou den kseroun ti tha pei palindromi kiisi...pou den kseroun oti zeygaria prospathoun gia na kanoun paidi alla den mporoun...fisika oloi theloume ena ugiestato mwraki alla mwre min pareksigeis kai ama se rwtane...giati otan blepoun mia egkio omorfi kai ugiis..rwtane ti tha itheles na einai...den pitseyw oti einai kako....;0

Δημοσίευση

Άννα μιλάς πολύ ορθά και λογικά!:) Ξέρεις ποιο είναι το εκνευριστικό;;; Ο καθένας ρωτάει αυτήν την χαζή ερώτηση!:angry: Εμένα με είχαν εκνευρίσει πολύ...:angry: :angry: :angry:

Κάτι κότες:woohoo: μου έλεγαν ό,τι βλακεία φαντάζεται ο ανθρώπινος νους!:blink: :silly: :woohoo:

Μπράβο σου πάλι!:cheer:

Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου!:cheer:

Εγώ πάντως απαντώ: ''Ένας τον χάριζαν τον γάιδαρο και αυτός τον κοίταζε στα δόντια! ΧΙ!ΧΙ!

Δημοσίευση

Αννα μου καιεγώ με την σειρά μου να σου πω ότι δεν έχει καμία σημασια το φύλο του παιδιού αλλά να είναι υγιή.Και εγώ διανύω την 7η εβδομάδα κύησης και εχω πάρει άδεια από την δουλειά γιατι αρχικά ειχα πονάκια χαμηλά και κάνω και αντιπικτηκή αγωγή αλλά είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά μόνο αυτό με ενδιαφέρει και όχι το φύλο.Καλή επιτυχία φιλάκια.

Δημοσίευση

Κι εγω ρωταω...και ειλικρινα δε βρισκω κατι κακο σε αυτο..αφου οι απαντησεις που παιρνω συνοδευονται παντα απο χαμογελα..

Πιστευω ομως πως αυτο που ενοχλει δεν ειναι η ιδια η ερωτηση..αλλα.η γλωσσα του σωματος αυτου που ρωτα (τονος φωνης, πιθανες εκφρασεις) και κατα ποσο εμεις τον θεωρουμε καλοπροεραιτο ή οχι.

Ενοειται πως ολοι αυτο που ευχομαστε ειναι καθε παιδι να ειναι γερο..

ΔΕν βλεπω τι σχεση μπορει να εχει αυτο με το φυλλο

Δημοσίευση

Αννα μου καλημερα!

Συμφωνω απιστευτα μαζι σου...αν εχεις δικιο????Κι εγω οποτε ακουω αυτην την ερωτηση παθαινω κατι!

Αν ειναι δυνατον τι θελω να ειναι??????θελω ενα υγιεστατο παιδακι ΤΙ ΑΛΛΟ???ελεος...

Ειναι χαζο....δλδ αν δεν ειναι αυτο που "θελει" καποια κοπελα δεν θα το αγαπαει?ή τα αγορια ειναι καλυτερα απο τα κοριτσια....?γιατι οπως ειχε αναφερει μια αλλη κοπελα σε ενα θεμα...να λενε διαφοροι αααα παλι αγορι εχεις?ή παλι κοριτσι?αν ειναι δυνατον!!!

Μαλλον καπου χανουνε το νοημα της καταστασης!Που ειναι η ευλογια!!!!!

Με το καλο κοριτσι μου και καλη συνεχεια χαιρομαι για την καρδουλα σου που ολα ειναι καλα!!!:-)

Δημοσίευση

Αννα μου, διαβάζοντας το post σου μου θύμησες τα δικά μου συναισθήματα στην αρχή της εγκυμοσύνης. Είχα τόσο μεγάλη ανασφάλεια που δεν τολμουσα να αγοράσω τίποτα από τα καταστήματα εγκυμοσύνης παραμόνο μετά από τις επισκέψεις μου στον γιατρό, που μου επιβεβαίωνε ότι μεχρι στιγμής ήταν όλα καλά :)

Τώρα έχω και το άλλο θέμα. Όλοι διερωτούνται αν το παιδί μας θα έχει τα γαλαζοπράσινα μάτια του μπαμπά του ή τα ξανθά μαλλιά του. Εγώ απλά χαμογελάω και τους λέω ότι έχομαι να έχει μάτια που βλέπουν, αφτιά που ακούνε, στόμα που μιλάει και υγειή όργανα...

Έχεις δίκαιο, αυτό που έχει σημασία είναι να είναι το μωρό υγειές. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές σας και εύχομαι και εγώ σε όλες τις εγγυούλες καλή εγκυμοσύνη και γερά νινάκια. Επίσης εύχομαι σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν σύντομα να έρθει αυτό το υπέροχο θαύμα στη ζωή τους. Εμάς μας ήρθε μετά απο 4 χρόνια προσπάθειας και ίσως για αυτό είμαι λίγο ίσως υπερβολική στις αντιδράσεις μου.

Συμφωνώ με την apis γιατί δεν είναι ίσως η ερώτηση που ενοχλεί αλλά το ύφος αυτού που ρωτάει και η ψυχολογία της εγγύου τη συγκεκριμένη στιγμή.

19/02 πάμε για αυχενική και θα σας γράψω τα νέα. (Πάμε να δούμε χεράκια, ποδαράκια, μυτούλα κλπ, κλπ)

Δημοσίευση

apis έγραψε:

Κι εγω ρωταω...και ειλικρινα δε βρισκω κατι κακο σε αυτο..αφου οι απαντησεις που παιρνω συνοδευονται παντα απο χαμογελα..

Πιστευω ομως πως αυτο που ενοχλει δεν ειναι η ιδια η ερωτηση..αλλα.η γλωσσα του σωματος αυτου που ρωτα (τονος φωνης, πιθανες εκφρασεις) και κατα ποσο εμεις τον θεωρουμε καλοπροεραιτο ή οχι.

Apis θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ! Έχεις δίκιο! Ο τρόπος που ο απέναντι ρωτάει φανερώνει πολλά-πολλά! Δεν είναι όλοι κακοπροαίρετοι, μην είμαστε υπερβολικοί! :);)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...