Μετάβαση σε περιεχόμενο

αναζητω φαρμακα

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας , ειμαι νεο μέλος στην ομάδα εκανα εγγραφη προχθες και μου βγαζει ενα μνμ: Το περιεχόμενό σας θα πρέπει να εγκριθεί από κάποιον συντονιστή  

Λογικά πρέπει να γίνει πρώτα αυτο για να μπορω να εχω και εγω προσβαση εδω μεσα σωστα?

Θέλω να επικοινωνησω με εναν κυριο που ανεβασε εδω οτι δωρίζει ενέσεις altermon και meriofert 

αν τα έχει ακομη θα ηθελα να επικοινωνησουμε διοτι ειμαι ηδη σε πρόκληση και μου κανουν απολυτη αναγκη

δεν ξερω αν πρεπει να γραψω εδω συγκεκριμενα η κάπου αλλού στο forum ,συγχωρέστε με ,

Σας ευχαριστω πολύ.

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η mapapa είπε:

Καλησπέρα σας , ειμαι νεο μέλος στην ομάδα εκανα εγγραφη προχθες και μου βγαζει ενα μνμ: Το περιεχόμενό σας θα πρέπει να εγκριθεί από κάποιον συντονιστή  

Λογικά πρέπει να γίνει πρώτα αυτο για να μπορω να εχω και εγω προσβαση εδω μεσα σωστα?

Θέλω να επικοινωνησω με εναν κυριο που ανεβασε εδω οτι δωρίζει ενέσεις altermon και meriofert 

αν τα έχει ακομη θα ηθελα να επικοινωνησουμε διοτι ειμαι ηδη σε πρόκληση και μου κανουν απολυτη αναγκη

δεν ξερω αν πρεπει να γραψω εδω συγκεκριμενα η κάπου αλλού στο forum ,συγχωρέστε με ,

Σας ευχαριστω πολύ.

@ΑΝΕΣΤΗΣ1975

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...