Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!Ειμαι στην 31η εβδομαδα και σημερα για πρωτη φορα ενιωσα έναν οξυ ερεθισμο στις θηλες!Η αληθεια είναι ότι ημουν εξω και κρυωνα,μολις μπηκα στα ζεστα ενιωσα καλυτερα αλλα που και που νιώθω μια ενοχλησουλα….Καμια ιδεα για το πως περναει αυτό??

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofia86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Ειμαι στην 31η εβδομαδα και σημερα για πρωτη φορα ενιωσα έναν οξυ ερεθισμο στις θηλες!Η αληθεια είναι ότι ημουν εξω και κρυωνα,μολις μπηκα στα ζεστα ενιωσα καλυτερα αλλα που και που νιώθω μια ενοχλησουλα….Καμια ιδεα για το πως περναει αυτό??

Με το καλό το μωράκι!!!

μην ανυσηχεις δεν είναι τίποτα και εμένα πονάγανε και στα δυο παιδιά και μάλιστα έβγαζαν οι θηλές υγρό.

ηταν πάντα ερεθισμός και με πονάνε το στηθος όλο αρκετά!!

ειναι τα ευχάριστα μηνύματα του σώματος σου για τον ερχομό του μωρου σου!

ομως αν σε ενοχλούν τόσο πολύ πρε το γυναικολόγο σου να σου πει αν είναι να πάρεις κάτι.

εγω προσωπικά θα έπαιρνα ένα αναβραζων ντεπόν.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mummyof2 είπε:

Με το καλό το μωράκι!!!

μην ανυσηχεις δεν είναι τίποτα και εμένα πονάγανε και στα δυο παιδιά και μάλιστα έβγαζαν οι θηλές υγρό.

ηταν πάντα ερεθισμός και με πονάνε το στηθος όλο αρκετά!!

ειναι τα ευχάριστα μηνύματα του σώματος σου για τον ερχομό του μωρου σου!

ομως αν σε ενοχλούν τόσο πολύ πρε το γυναικολόγο σου να σου πει αν είναι να πάρεις κάτι.

εγω προσωπικά θα έπαιρνα ένα αναβραζων ντεπόν.

Σε ευχαριστω πολύ για την απαντηση!!Ευτυχως πλεον είναι πιο ηπιο αλλα αν τυχει και μου ξανασυμβει ετσι θα κανω… ??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...