Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τεστ ωορρηξιας - ειναι θετικο?

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μου γεια σας .. πηρα πρωτη φορα να δοκιμασω τα τεστ ωορρηξιας μιας και δεν ξερω ακριβως ποτε γινεται η ωορρηξια μου..με κυκλο..27-30.. βρισκομαι 14η μερα του κυκλου και σημερα στο τεστ βγηκε αυτο... εγω για θετικο το βλεπω ... μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας ?? Επαφη ειχα προχθες..και σιγουρα τις υπολοιπες 2.3 μερες θα εχω..  ?

3121CAD9-D3FA-4FE6-9989-E6AB99004C1B.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η diana8 είπε:

Κοριτσια μου γεια σας .. πηρα πρωτη φορα να δοκιμασω τα τεστ ωορρηξιας μιας και δεν ξερω ακριβως ποτε γινεται η ωορρηξια μου..με κυκλο..27-30.. βρισκομαι 14η μερα του κυκλου και σημερα στο τεστ βγηκε αυτο... εγω για θετικο το βλεπω ... μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας ?? Επαφη ειχα προχθες..και σιγουρα τις υπολοιπες 2.3 μερες θα εχω..  ?

3121CAD9-D3FA-4FE6-9989-E6AB99004C1B.jpeg

καλησπέρα , το τεστάκι σου είναι θετικότατο.. αυτό σημαίνει οτι η ωορηξία σου πλησιάζει όχι οτι έχεις ηδη.. οπότε σημερα κ αυριο σίγουρα επαφούλα... καλη επιτυχια!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

καλησπέρα , το τεστάκι σου είναι θετικότατο.. αυτό σημαίνει οτι η ωορηξία σου πλησιάζει όχι οτι έχεις ηδη.. οπότε σημερα κ αυριο σίγουρα επαφούλα... καλη επιτυχια!!!!!

Ευχαριστωω πολυυ.!!!! Ναι αυτο δεν ειχα καταλαβει καλα αν ειναι ηδη η αν ερχεται... ?

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η diana8 είπε:

Ευχαριστωω πολυυ.!!!! Ναι αυτο δεν ειχα καταλαβει καλα αν ειναι ηδη η αν ερχεται... ?

διάβασε τις οδηγίες που έχει μαζί με τα τεστ αν θυμαμαι καλά λέει τις επόμενες ώρες δε θυμαμαι πόσες έρχεται η ωορηξία.. επίσης έλα στην ομάδα μας μιας κ προσπαθείς κ εσύ για μωράκι... θα σ κάνω ταγκ να μας βρεις...

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η lactaki είπε:

διάβασε τις οδηγίες που έχει μαζί με τα τεστ αν θυμαμαι καλά λέει τις επόμενες ώρες δε θυμαμαι πόσες έρχεται η ωορηξία.. επίσης έλα στην ομάδα μας μιας κ προσπαθείς κ εσύ για μωράκι... θα σ κάνω ταγκ να μας βρεις...

Τελεια !!!! Ευχαριστω πολυ θα χαρω πολυ να γινω μελος !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...