Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Καλημέρααααα... Χρόνια πολλά σε όσα κορίτσια γιορτάσουν σήμερα ή έχουν κάποιον που γιορτάζει, υγεία και χαρές εύχομαι ❤️
@marinamanoulitsa πως είσαι σήμερα κορίτσι μου;; εγώ τελικά αδιαθετησα σήμερα.. 4 μέρες νωρίτερα απ ότι έλεγε η εφαρμογή με την οποία ενώ παλιά έπεφτε μέσα στις μέρες, πλέον είναι 50-50 😂😂😂
Μου είχε πει ο γιατρός, πως θα έρθει ο άντρας σου στις 8 για να δώσει σπερμα και στις 10 εσύ. Οπότε είναι σίγουρα πρωί…και ξέρεις φέτος έχω λείψει αρκετά με αρρώστιες της μικρής απ τον βρεφικό και χτυπάει κάπως…βέβαια είπα ότι έχω μια άλλη εξέταση προφανώς…
@Elenaki12 μα πραγματικά εν έτη 2025 γτ να μην κανεις επισκληριδιο. Λες κ πας για εξαγωγη δοντιου χωρις ενεση. Αν κ οκ πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο. Ο τοκετός θέλει κινηση. Οπότε πρέπει να γίνεται την κατάλληλη στιγμή κ στην κατάλληλη δόση. Ναι εγώ κουβερτα δ θα πάρω καθολου. Κάτι σε πικε σκέφτομαι. Πυτζαμες από κάτω μακρύ από πάνω κοντό, φανελακια με.τιραντα μπόλικα, με είχαν βολεψει πολύ. Τι σ φανηκε αχρείαστο για πες...
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.