Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπέρα

Λέμε να επισκεπτουμε αυτες τις μερες το μοναστηρι της Αγιας Ειρηνης της Χρυσοβαλάντος εδω στην Αθηνα και να παρω τη ζωνη της για την σπερματεγχυση που ειναι να κανω και το μηλαρακι της..Το εχει κανει καμια;;υπαρχει κάποια διαδικασία;;;

Δημοσίευση

γεια σου Σανταλοξυλο!εγω το εκανα αλλα οχι στην Αθηνα..η διαδικασια ειναι να φας το μηλαρακι και να προσευχηθεις με ολη σου την καρδια στην αγια και να εισαι σιγουρη οτι θα σε βοηθησει . Οταν με το καλο μεινεις εγκυος βαλε τη ζωνουλα να προσεχει το μικρακι σου και την εγκυμοσυνη σου!..μεγαλη η χαρη της θα σε βοηθησει θα δεις.Με το καλο!

Δημοσίευση

καλησπέρα
Κοριτσια πήγαμε στο μοναστήρι της Οσίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου..πηρα τη ζώνη της να τη φοραω στη σπερματεγχυση(ειναι σπάγκος ουσιαστικα)και το κομματακι του μηλου της ...αυτο αφου νηστεψω 3 μερες εγω και μια ο αντρας μου μας ειπαν να το φαμε και να προσευχηθουμε πολυ..οι μοναχες εκει πολυ γλυκιες ειδικα αυτη που μου τα εδωσε ολα αυτα..μου ειπε για θαυματα της αγιας και μας εδωσε να βαλουμε και στην εικονα της αυτα τα μεταλικα τα ταματα με ενα μωρακι..μακαρι η οσια Ειρηνη να κανει το θαυμα της και για μας...αυτο ευχομαστε ..να παμε στη χαρη της με μωρακι...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...