Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ...

ΠΗΡΑ ΤΑ ΚΛΟΜΙΦΕΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ. ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΩΩΟΘΥΛΑΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΡΕΕΕΚΝΥΛ . ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/11. ΕΙΧΑ ΕΠΑΦΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΕΧΩ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΩΟΘΗΚΗ ΙΣΩΣ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΟΥΒΛΙΑ. ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΙΣ 5/12. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΠΟΛΥ

Δημοσίευση

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είσαι απογοητευμένη??

Τα κλομιφέν είναι για να προκαλούν ωορρηξία την οποία την διαπίστωσε η γιατρός σου και μετά σου έκανε την pregnyl για να σπάσει το ωοθυλάκιο και να βγει το ωάριο...στη συνέχεια έρχεσαι σε επαφή κτλ κτλ...

αυτή είναι η διαδικασία προς τι η απογοήτευση???

Τώρα ως προς τον πόνο αυτό είναι σχετικό.

Σε άλλες είναι πολύς σε άλλες λίγο όπως και στην περίοδο...διαφέρει από οργανισμό σε οργανισμό και από μήνα σε μήνα.

Δεν υπάρχει λόγος απογοήτευσης κατά τη γνώμη μου. Όλα σωστά τα βλέπω...τώρα το αν θα προκύψει εγκυμοσύνη είναι και θέμα τύχης....αυτό ισχύει πάντα.

Δημοσίευση

ειναι το μωρακι σου που ερχεται....και σκαβει για να γαντωθει καλαααααα...ακους??????????? αυτο θα σκεφτεσαι....σε φυσαω και εγω απο εδω....πιστη καλη μου στις αγιες τουτες μερες που ερχονται...δεν ξερω καθολου απο αυτα τα θεματα περι ορμονων που συζητατε αλλα...ΠΙΣΤΗ ΑΚΟΥΣ????????? περιμενω να μου πεις νεα ευχαριστα...δεν ξερω γιατι αλλα τωρα που πηραμε φορα οι παλιες παλι...κατι μου μυριζεται μεσα στην κοιλιτσα σου μαμουλιτσα!!!!!!! πες το προαισθημα πες το βλακεια πες το ορμονες πες το αφελεια...αυτο μου ηρθε απο καρδιας να σου γραψωωω....ολα δεξια!!!!!

post-15892-13873939863507_thumb.jpg

post-15892-13873939863561_thumb.jpg

Δημοσίευση

καλημερα....αυτο ηθελα να συγκινηθεις...να νιωσεις αυτη την γλυκα της μητροτητας....ακουσε με σκεψου θετικα...κανε ομορφες σκεψεις...πιστευε τις αγιες τουτες μερες και ολα θα πανε δεξια.....καλη συνεχεια....ποτε ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?

ευάκι μου πραγματικά με συγκίνησες... αλλά δεν νομίζω οι πόνοι γίνονται πιο δυνατοί.  θα περιμένω ακόμη μια εβδομάδα.  

Θα σας ενημερώσω.....

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σωτηρια ποιο γιατρο εχεις? ειμαι πάτρα κι εγώ, βέβαια γεννάω ιδιωτικά.. Αν δεν θες να το πεις όλο το όνομα πες λίγα στην αρχή θα καταλάβω..  Τα ψώνια για παμπερς και καλλυντικά τα έκανα μέσω σκρουτζ για να βρω τις καλύτερες τιμές.. Μου βγήκε ένα πακέτο pampers premium 1 156τεμ. στα 27 ευρω και κάτι και τα καλλυντικά που πήρα όλα από Frezyderm σαμπουαν, αφρόλουτρο, ενυδατική, προστατευτική για την περιοχή της πάνας, μια για σύγκαμα κ 2 μπιμπερό 65 ευρώ.  Θέλω κάποια στιγμή να πάρω ένα καθαρό οινόπνευμα για τον ομφαλό του μωρού και μια κρέμα για θηλές. Για άλλα ψώνια περιμένω κι εγώ μια παραγγελία από shein με ψευδοθηλές και κοχύλια που λένε ότι είναι ίσως κ καλύτερες από αυτές που κυκλοφορούν από γνωστές μάρκες στα φαρμακεία, είπα εφόσον είναι πολύ οικονομικές δεν έχω κάτι να χάσω, θα τις δω κ θα σας πω.. Σουτιέν πήρα κι εγώ μια 3αδα απλα μπουστάκια και ένα σουτιέν κανονικά μπεζ για να έχω για ρούχα καθώς και κάτι τιραντάκια επίσης για θηλασμό , βγήκαν πολύ οικονομικά. Πήρα και κάτι σελτεδάκια για αλλαγή πάνας λευκά, κουνουπιέρα για το καρότσι και κάτι άλλα σκατολοΐδια θα σας πως όταν έρθουν αν αξίζουν..  @ΜαρίαΔημήτρης πρόσεχε κορίτσι μου με τις δουλειές, κάνουμε δυστυχώς πολλές υπερβολές και δεν το καταλαβαίνουμε, ευτυχώς δεν είναι τίποτα και απλά θα σου γίνει μάθημα... Όλα θα πάνε καλά, μεγαλώνει κιόλας το μπεμπέ σας μην αγχώνεσαι!!Ευχαριστούμε και για τα κεράκια!!!  @Maria98 ρε τι ωραίο και το κόκκινο!!! κ εγώ δεν μπορώ καθόλου τα ροζ και τα πολύ γαλάζια μπλε, μου αρέσουν πολύ και τα ουδέτερα! εμεις έχουμε αγόρι και έχω πάει πολύ σε βεραμάν, μπεζ, καφέ, λευκό! πως ήταν το μάθημα με την μαία;;; Έκανα κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα , ήταν πολύ καλό και βοηθητικό, τώρα περιμένω από μια φίλη μου μια μπάλα πιλάτες για να αρχίσω να κάνω που είπε πως βοηθάει πολύ!! θα ξανακάνουμε την Δευτέρα εμείς. Εγώ την βρήκα σε ΙΚΑ της περιοχής μου, αν θέλετε ψάξτε το κ εσείς (αν θέλει κάποια για Πάτρα να της πω)  
    • Καλημέρα κοριτσιαααα! Γύρισα πριν λίγο από την γυναικολόγο! Ολα είναι καλά και ο υπέρηχος σούπερ..μου είπε πως έχω πολλά αυγά και 1 σε κάθε ωοθήκη είναι σε ιδανικό μέγεθος να σπάσουν! Ίσως κάνω διπλή ωορρηξια! Σήμερα αύριο μου είπε επαφές!  
    • @annie! πραγματικά θέλω να πιστεύω πως είναι τυχαίο γεγονός! και πως η δεύτερη μου θα είναι και η τυχερή. Ξέρω ότι το γενετικό υλικό του συζύγου δεν είναι καλό και θεωρώ ότι όσο και καλή ανάλυση να το κάνουν για να μπορέσουν να βρουν τα καλύτερα σπερματοζωάρια όλο και κάποια ανωμαλία υπάρχει στο DNA τους. Εξάλλου εμένα μου είχαν πει ότι το σπέρμα του ήταν πάρα πολύ παθολογικό, παρόλα αυτά γονιμοποίησε πολλά ωάρια μου οπότε θεωρώ ότι υπάρχει ελπίδα.. γιατί αν δεν ήταν σωστό δεν θα έφταναν όλα τα ωάρια σε βλαστοκύστες 5 ημερών και πολύς καλής ποιότητας, τουλάχιστον σε εικόνα. Άρα με λίγη τύχη και μετά και από τον αιματολογικό έλεγχο που θα κάνω ελπίζω να έχω αποτέλεσμα και μωράκι/κια στην αγκαλιά μου υγιή..  Το αίμα δόξα τω Θεώ όπως σας είπα και εχθές σταμάτησε, και τα καφέ υγρά. Στην ουσία στις 12 μέρες καθάρισα.. και τώρα αναμένω την ωορρηξία μου.. 🤗 λέω να κάνω τεστάκια για να δω σε πια μέρα του κύκλο να την περιμένω και ανάλογα να ξέρω πότε θα μου έρθει και η περίοδος.. εντάξει νομίζω πως είναι νωρίς ακόμη αλλά μόλις αρχίσω να νιώθω πονάκια στο στήθος και χαμηλά στις ωοθήκες θα αρχίσω να κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...