bebe ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 ΔΡΟΣΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ν9
Share
-
Απαντήσεις
-
Από Tinasardin8689 · Δημοσίευση
Καμία σχέση η μία με την άλλη..Στην Κωνσταντίνα μου δεν είχα απολύτως τίποτα...έτρωγα και απαμβανα...καλά κ γνκ δεν με ενοχλούσε τίποτα..τώρα μέχρι και τον τρίτο μήνα κάθε απόγευμα χάλια από ναυτία...φοβερή κούραση..κ γνκ το στομάχι μου δεν έχει στρώσει... εμετούς δεν είχα...απλά μια αποστροφή για πολλά πράγματα...ακόμα κ για τα χάπια... εχθές Μ είπε να Μ αλλάξει το ασβέστιο μήπως αρχίσω κ το πίνω... Ευχαριστούμε πολύ για τα γλυκά...🥰 -
Από Elk · Δημοσίευση
@Eliza Kats κορίτσι μου πως είσαι γέννησες ; Περιμένουμε νέα σου 🥰 -
Από Elk · Δημοσίευση
Καλημέρα κορίτσια Ααα τι ωραία δηλαδή θα έχεις και από τα δύο και αγόρι και κορίτσι ☺️ και εγώ έτσι τρώω αρκετά λάθος και πρέπει να μαζευτώ δεν έχω θέμα με τα κιλά όσο με το ζάχαρο και ο υδατάνθρακας μαζί με την ζάχαρη τα χειρότερα μου εγώ τρώω και γλυκά αλλά είπα πρέπει μετά τις γιορτές να προσπαθήσω να μπω σε πρόγραμμα είχες διαφορετικά συμπτώματα στις εγκυμοσύνες σου ; Επειδή ήταν διαφορετικό φύλο ; καλή επιτυχία με τα γλυκά σας ☺️ -
Από Tinasardin8689 · Δημοσίευση
Καλημέρα κορίτσια....το πρώτο είναι κοριτσάκι...όχι,δεν θεωρώ ότι ειναι πολύ το κιλό...κ σύμφωνα με τον γιατρό οκ..αλλά το πρόβλημα μου κι εμένα είναι ότι τρώω λάθος..πολύ λάθος....θα μπορούσα καλύτερα γτ έτσι που είναι το στομάχι μου δεν έπρεπε όχι να έχω παρει άλλα να χάσω...όμως τρώω χάλια..3,5 μήνες δεν έχω φάει ούτε ένα φρούτο ούτε ένα λαχανικό πχ...μόνο υδατάνθρακα ..τα γλυκά σε αυτή την εγκυμοσύνη μου είναι αδιάφορα εντελως...στην πρώτη έτρωγα κ πραγματικά το απολάμβανα...τώρα ονειρεύομαι κάτι ελιές σε άκυρες ώρες...κάτι ξιδατες πιπεριές κλπ... σήμερα φτιάχνουμε εμείς γλυκα... -
Από Zelda · Δημοσίευση
Αν κρίνω από τον δικό μου αναλυτικες οδηγιες να του αφήσεις αν δε θες να βρεθείς με μαγιό στο μαιευτήριο!
-
-
Νέες συζητήσεις

Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.