Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ????


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΑ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΘΕΜΕΤΑ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΜ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ 3 ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ 2 ΚΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΙ INTERNET ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΤΗΣ 3 ΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΑ ΣΕ 8 ΚΥΚΛΑΚΙΑ.ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΣΕ 5 ΙΣΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ 6(ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΑ) :( .ΑΡΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ?ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΕΤΙΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΑ ΣΕ 8?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσι μου!

Γιατί να σκάσεις καλό μου; Τώρα που πρέπει να έχεις υπομονή και να είσαι ήρεμη; Όχι βέβαια!

Μετά από 5 εξωσωματικές, έχω να σου πω το εξής: ναι, το ιδανικό είναι τα έμβρυα της 3ης ημέρας να αποτελούνται από 8 κύτταρα (κυκλάκια όπως τα λες). Δεν σημαίνει ότι αν δεν είναι 8 κυττάρων δεν θα έχεις και επιτυχία, τουναντίον! Άλλωστε, η μήτρα αποτελεί και το φυσικό τους περιβάλλον όπου αναπτύσσονται πολύ καλύτερα απ' ό,τι στο καλλιεργητικό υγρό του εργαστηρίου!!! Την τελευταία φορά έμεινα έγκυος σε δίδυμα με τα καλύτερα να είναι 7 και 6! Δεν προχώρησε, για άλλους λόγους, όχι ποιότητας ή χρωμοσωμάτων (παλλινδρόμησαν την 9η εβδομάδα δυστυχώς). Επίσης, σκέψου και το άλλο: αν δεν είχαν προοπτική να φέρουν εγκυμοσύνη, θα τα έκαναν μεταφορά;;;;; Όχι, βέβαια!

Μην ανησυχείς λοιπόν κορίτσι μου και μην στεναχωριέσαι!

Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά για να ηρεμήσεις, ναι;

Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ 8.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΜΗΤΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 8.ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΧΥΠΟΠΤΗ.ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΑΖΑΝΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΕΦΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ??ΜΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΕΣ ΚΑΠΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΕΧΩ ΑΛΛΕ 7 ΜΕΡΕΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έτσι είναι κορίτσι μου! Άλλωστε πόσο νομίζεις ότι διαρκεί ο πολλαπλασιασμός; Πραγματικά πολύ λίγο!

Καλό είναι να έχουμε τα ματάκια και τα αυτάκια μας ανοιχτά σε όλα έτσι όπως έχουμε γίνει.

Αλλά ειδικά στην φάση που βρίσκεσαι τώρα, δεν ωφελεί ούτε εσένα, αλλά κυρίως ούτε τα εμβρυάκια σου να επηρεάζεσαι, σου μιλάω εκ πείρας. Κι εγώ ακούω πολλά, μου λένε πολλά, κυρίως @#$@@$%@, οκ μου σηκώνονται τα μαλλιά (είναι και μακριά!) αλλά μέχρι εκεί.

Μέχρι να κάνεις την χοριακή σου, να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμη, ευτυχισμένη, με καλή διάθεση. Να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και σου αποσπούν την προσοχή, να ακούς τη μουσική που σου αρέσει κλπ. Εύχομαι ολόψυχα να έχεις μια τεράστια χοριακή και να κάνουμε τρελλό πάρτυ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη επιτυχια και μην αγχωνεσαι. Οντως το ιδανικο ειναι 8 κυτταρα την 3 η ημερα. Βεβαια στην αδελφη μου που εκανε επισης εξωσωματικη-και την ρωτησα τωρα- την 3 η ημερα ηταν 7 το ενα και 8 το αλλο. Εχει γεννησει δυο υγιεστατα κοριτσακια 4 μηνων τωρα.Αυτα πολλαπλασιαζονται πολυ γρηγορα.

σου ευχομαι ολα να πανε καλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eva ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!!!!ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!!

Δεν είναι απαραίτητο ούτε νόμος τα έμβρυα με 8 κύτταρα!!! Οκ το φυσιολογικό είναι την τρίτη ημέρα να είναι 6-8, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα!!! Μπορεί να είναι 8 κύτταρα και να μην επιτευχθει εγκυμοσύνη και με 5 κύτταρα να υπάρχει θετικό αποτέλεσμα.

Ηρέμησε και μην γκουγκλάρεις ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Κάνεις κακό και σε σένα και στα εμβρυάκια με το άγχος!!! GOOD LUCK!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πάντως βρε παιδιά καλό έμβρυο σημαίνει "καλό" με όρους εργαστηρίου...αν είναι χρωμοσωμικά καλό, εσωτερικά, αποδεικνύεται εκ των υστέρων με το αν προχωρήσει τελικά η εγκυμοσύνη ή όχι, έτσι δεν είναι? Εγώ ας πούμε αυτή την φορά, στην 2η εξ. είχα ένα "πολύ καλό" , όχι άριστο αλλά τελικά δεν έμεινα πάλι έγκυος...οπότε εκ των υστέρων νομίζω φαίνεται αν θα προχωρήσει κάτι ή όχι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gogo γω πιστευω ότι 50 με 60% η εμφυτευση έχει να κάνει με το γενετικό υλικό. Μετά υπαρχουν πολλοί παραγοντες που είτε βοηθούν είτε αποτρέπουν, όπως η θρομβοφιλία, τα ΝΚ, η ψυχολογία, ο συγχρονισμός ενδομητριου και εμβρυου (αυτο μου το ειπε γιατρος), η καλά οργανωμενη προσπάθεια, η ανατομια της μητρας, η τύχη ή η ατυχία κλπ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ...λίγη τύχη ρε γαμώτο...μου το πε και ο γιατρός, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα αλλά είναι θέμα τύχης και στατιστικής...κάποια στιγμή θα κάτσει λέει, δεν μπορεί. Αλλά με φοβάται βέβαια και μου λέει συνέχεια "μην εγκαταλείψεις" αλλά βέβαια δεν παίρνει αυτός όλα αυτά τα φάρμακα και αποτέλεσμα 1 έμβρυο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάντως μου είπε κοπέλα από άλλο φόρουμ ότι: Τα νεογνα που γεννιουνται μετα από μικρογονιμοποιηση μπορει να έχουν χρωμοσωμικές ανωμαλίες περιπου στο 3% των περιπτώσεων, στην απλή ivf είναι λίγο πιο χαμηλό γυρω στα 2,6 ενώ στη φυσιολογική συλληψη είναι 0,6 %. Συνηθως κανουν μικρο όταν έχει προβλημα το σπέρμα, επομενως και μόνο αυτό είναι η αιτία που έχει περισσοτερες πιθανοτητες για χρωμοσωμικές ανωμαλιες. Στην απλή ivf το σπέρμα μπαινει σε ένα πιατακι και δεν διανύει απόσταση όπως στη φυσιολογική συλληψη για να φτασει το πιο δυνατό επομενως και κει όποιο είναι πιο κοντα γονιμοποιεί το ωάριο, όχι το πιο δυνατό, που έτσι και αλλιώς είναι δυνατό αλλά μπορει όχι τοσο δυνατό όσο στη φυσιολογική συλληψη που το γονιμοποιει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gogo να σου πω την γνωμη μου δεν πιστευω οτι τα παιδια μετα απο μικρογονιμοποιηση μπορει να εχουν ανωμαλιες... θεωρω οτι υπαρχουν ιδιες πιθανοτητες για αυτο ακομη και σε μια φυσιολογικη συλληψη... ισα ισα εαν κανεις ivf ή μικρο και το εμβρυο εχει καποια χρωμοσωμικη ανωμαλια δεν θα επιτευχθει εγκυμοσυνη οποτε και δεν θα γεννηθει ενα τετοιο παιδακι... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...