Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΕΙ ΤΗΣ ΤΟΝΙΑ ΧΑΝ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΚΑΝΕ ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ??Η ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ??

ΦΑΝΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΡΕΚΤΙΦΙΕ!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΑΛΛΙ Κ ΝΥΧΑΚΙΑ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΕΝΙΩΣΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ,ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑΚΙ!!!

ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ!! :lol: ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΚΑΛΕ Κ ΕΣΥ ??ΚΑΛΑ Κ ΕΓΩ ΧΑΝΟΜΑΙ ΜΕ 1 ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ Κ ΕΣΥ ΜΕ 3!!!ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΩ 2 ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ 1 ΚΑΙ ΘΑ ΗΡΕΜΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ!!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ???

ΒΑΣΟΥΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΡΩΤΑΩ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ.

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια,

Τόνια μου καλώς τον δεχτηκες τον δεύτερο γιο!!! Και το σκεφτόμουν προχθές αν θα έχει γεννήσει και ότι έχει καιρο να μπει! Να είναι γέρος, ευτυχισμένος και τυχερός...

Ρια μου καλή επιτυχία με το λαχείο!

Αναστασία η ηλικία είναι και φέρεται έτσι ο Σπυρακος. Δεν Νομίζω ότι έχει σχέση το εγκεφαλικό. Λογικό είναι όμως να προβληματίζεσαι όταν υπάρχει ιστορικό.. Μην αγχωνεσαι όμως όλα τα παιδάκια σε αυτήν την ηλικία έτσι είναι..

Βάσω, φλωριανα, τονακι, ανδριανουλα, βικουλινι φιλακια πολλα

ΒΙΚΥ :YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:-*

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!

Πίνω ένα φραπεδάκι τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν Βικχαρ μην το ξαναπείς ότι μας μαυρίζεις γιατί εμείς δνε μαυρίζουμε με τίποτα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και για να σου φτιάξω την διάθεση αν ήμουν στην θέση σου θα έπαιρνα για δικηγόρο τον Μαρακάκη

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπορεί να τον δει και ο Νίκος να ζηλεψει και να τα ξαναβρείτε ;)

Βάσω μου με έψαχνες???? Κοιμόμουν.................................................

Να σου ζήσει Τόνια καλή λοχεία!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Γεννησε η Τονια;;;;;;Να της ζησει το μπεμπακι!!!!! :x:x

Τονια μου ευχομαι να ειναι καλοτυχος, ευτυχισμενος και πολυ πολυ.....ΗΣΥΧΟΣ!!! :D

Σταμμυ μου ναι θα παιζουν μαζι αλλα αυτο θα γινει μετα 2 χρονια! Κι εμενα ετσι μου ελεγαν και αποφασισα να κανω το 2ο κοντα κοντακαι προς το παρον παιζουν ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!!!! :lol: ε σε 2 χρονια θα σας λεω φανταζομαι(αν δεν εχω κλειστει στο τρελοκομειο) τι καλα που εκανα και τα εκανα ετσι μαζεμενα! :roll:

Βασουλα γιατι σχολας τοσο αργα;;;πιο νωρις δε σχολουσες ή κανω λαθος;;;; :?

Ρια μονο που για να βαλει αυτο το ψωνισμενο δικηγορο θα χρειαστει να πουλησει λιγο κωλαρακι γιατι θα ζηταει τα μαλιοκεφαλα του!!! :lol:

Βικακι κανουμε λιγακι χιουμορ μηπως και σου φτιαξουμε τη διαθεση! :D

Δημοσίευση

ΤΙ ΛΕΣ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΛΙ !!!!ΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΕΩ,ΑΚ Κ ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΑΚΗ ΕΠΕΡΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΚΟΥΚΛΟΣ Κ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΑ ΘΑ ΕΠΙΑΝΑ Κ 2 ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΩ!!!! :lol::lol:

ΒΙΚΥ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!

ΤΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΟΥΚΛΑ!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ??

ΕΡΗ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΞΕΝΗΤΙΑ??ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ??

Δημοσίευση

Να μαι κι εγω...καλα παλι δεν σας προλαβαινω...μολις 24 ωρες και γραψατε ενα σωρο...

Αδερφουλα κανεις και πλακιτσα ε?? ειμαι 31 Ε?????....μαρη τι καθεσαι και λες στο κοριτσι μας???? :lol: ετσι ε?? και εσυ 20 ε??? ααααχχ δεν θα ερθω στη Γερμανια?? θα σε κανω εγω...να μαθεις να μετρας!! Μωρο μου ξερεις οτι σε πειραζω....γι' αυτο συνεχιζω...

Τονια σε μπερδεψαμε ε? Συγνωμη δεν ηταν στις προθεσεις μας... ;) κρατα γερα...κι εγω με τον Νικολα δεν την παλευω καθολου...ουρλιαζει ασχετες ωρες και σε ασχετες φασεις...το απογευμα στις 17.00 πηγα να τον παρω απο την πεθερα μου μετα τη δουλεια και ηταν με το παντελονι κατεβασμενο μες την υστερια δεν επαιρνε ανασα καν κατακοκκινος και ουρλιαζε στη μεση του δρομου...δεν ηθελε να μπει στο αμαξι δεν ηθελε να ανεβασει το παντελονι δεν ηθελε να αφησει την πεθερα μου...και ενα καρο αλλες μαλακιες που ο κοσμος καθοταν και μας κοιτουσε...θα μου το παρει το χαμογελο του παιδιου στο τελος και δεν θα φταιω κιολας...θα μου στειλουν την αστυνομια οι κουτσομποληδες καμμια ωρα οτι το παιδι το κακοποιω που να ηξεραν οτι εκεινος κακοποιει εμενα!!! :lol: ψυχολογικα και σωματικα!!!

Ερη μου μας λειπεις! Ολα καλα? Ήρθαν τα πραγματά σας? Ο Κωστής σου? Να μπαινεις βρε να μιλαμε!!

Βικυ μου μην χαθεις σε παρακαλω! Και για τα καλα και για τα ασχημα μαζι ολες μας! Ειμαστε μια γροθια εδω το εχεις δει...ευτυχως ειμαστε πολυ δεμενες δεν νομιζω να υπαρχει αλλο ποστ σαν το δικο μας! Μην κλειστεις στον εαυτο σου δεν μας κουραζεις Π Ο Τ Ε και δεν ξενερωνουμε ποτε....

Κοριτσια παω λιγο να παιξει ο μικρος με το βαφτιστηρι μου να δουμε και το νεογεννητο και θα ξαναμπω το βραδυ να γραψω τα υπολοιπα....επανερχομαι για ολες τις υπολοιπες φιλεναδες μου γιατι ο Βασιλης μ' εχει πρηξει παμε και παμε...εχει κι ενα δικιο...εδω που τα λεμε λεχωνα ειναι η κουμπαρα μη παω και αργα.. ;):lol: ]]

ερχομαι ξανα σε κανα 2ωρο!!!!!

Δημοσίευση

καλησπεραααα!!!μην πειτε σημερα ηταν εγρη η παρουσια μου εδω!!εεε???εεεε?????!!!!!!!!!!! 8-)8-)

βικακι μου γλυκο,αγαπημενηηηη μην μας φυγεις....δεν μας κουραζεις ποτε....εδω ειμαστε ολες μια παρεουλα να τα μοιραζομαστε ολα κ να δινουμε κουραγιο η' μια στην αλλη!!!να μας μιλας,να βγαζεις απο μεσα σου τη στεναχωρια!!!

τονια μουυυ να σου ζησει το μωρουλινι σου!!παντα γερο κ καλοτυχο να ειναι!!!!καλη λοχεια κ περιμενουμε νεακια σου!!! [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif]

σταμμυ μου τι επαθε το παιδακι σου??δεν το χω ξανακουσει ποτε... :? θα παρει φαρμακα γι'αυτο??

κοριτσακια μπορει να ξαναμπω αργοτερα...εχει νησι τωρα κ θα χαζεψω σαν αποβλακωμενη μπροστα στην τηλεοραση!!!αμα δεν κοιμαμαι ορθια μετα θα μπω!!φιλακια πολλα πολλα σε ολες!!!!! :D

Δημοσίευση

Καλησπερα Ασπακι τι κανεις;;;σπιτι με τα μικρα;;;

Ρε μηπως να παω να το διαβασει κανενας παπας;;;;δε παει καλα το παιδακι!!! εχει κανει τα μυρια οσα παλι σημερα!!!!! :evil::evil::evil: τωρα πηγα και τον παρατησα στο κρεβατι του αφου τον αλλαξα πατωκορφα που λουστηκε το γαλα με τις μαλακιες που εκανε!!!! :evil: ουτε του μιλησα καθολου γιατι θα το τσακιζα!!!! :evil:

Δε ξερω τι κανει...δοκιμαζει τα ορια μου;;;; κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να το δειρω!!! :?

Κατερινακι βλεπω και ο Νικολας σου βγαζει το λαδι ε;;; Φανταζομαι και τα δικα σου νευρα... :?

Το χαμογελο του παιδιου δε στο παιρνει γιατι παει για πτωχευση..δεν εχει αλλους οικονομικους πορους για επιπλεον παιδια οποτε μη φοβασαι!!!! :lol::lol:

Η κουμπαρα σου με το νεογεννητο τι κανει;;;τα χει παιξει κι αυτη με 2;;;

Ρια εμενα με ξενερωνει ο Μαρακακης γιατι ναι μεν ειναι ομορφος,αλλα την εχει δει πολυ και με εκνευριζει ...ασε που μου φαινεται πως να το πω...πολυ πλαστικος ρε παιδακι μου..πολυ Τζον-Τζον! :lol::lol:

Παω κι εγω να δω το νησι!

Δημοσίευση

ηρθα !!!

ναι τονια μου τα εχει παιξει κι εκεινη και κλασσικα κυνηγαει το βαφτιστηρι μου να μην χτυπησει το μωρο..αλλα οχι επιτηδες κατα λαθος λεει προχτες του πεταξε την μπαλα και του ειπε ελα κεφαλια... :lol: ναι εμενα τα νευρα μου κροσια αφου καλυτερα να αντιμετωπιζω τους μαλακες που δεν με πληρωνουν παρα να τα βγαζω περα με τον νικολα! δραμα η κατασταση πρωί μεσημερι βραδυ σαν αντιβιωση η μουρμουρα του φταινε ολοι και ολα και πιο πολυ εγω...για ο,τι κι αν κανουμε μουρμουρα και πρωτα πλανταζει μετα αποφασιζει τι θα κανει...πικρα!

Ρια μου πολυλογουδες δε λες τιποτα...εσυ βγαζεις την ουριτσα απ' εξω??? :lol::lol::lol:;);) καλο μου εσυ!!!

Σταμμυ μου όλα ετοιμα για την Ρώμη? ΚΟΝΤΕΥΕΤΕ ε?? Αντε καλη διασκεδαση και καλα να περασετε ! Δεν θυμαμαι ποτε πατε?

Ασπα μου οποτε το αποφασισεις περιμενω τηλεφωνακι σου η προταση ισχυει! Εννοειται και για συναντηση γενικως πως ειμαι μεσα ε? Που και ποτε κι εφτασα!

Τονιαχαν γερο και δυνατο το αντρακι σου! Κι εσυ καλη λοχεια να εχεις!

Βικυ μου που εισαι? Πως πηγε το ραντεβου σου? Θα μας πεις τα νεα σου γιατι αγωνιουμε? Ελπιζω να εγινε κατι καλο μωρε εστω και στο παραπεντε!

Βασουλα μου σ'ευχαριστω που με δεχτηκες!!! Είσαι πολυ καλη!!! Τι κανει ο Δημητράκης?

Ελισα μου και Φανουλα σας εχω χασει αλλα δεν μπαινουμε τις ιδιες ωρες! Τα μωρακια σας καλα?

Αντριαννακι μου χρονια και ζαμανια...θα ξανανεβεις τελικα Αθήνα? Ο Βασίλης με ρωταγε τις προαλλες τι κανει εκεινη η κοπελα που ειχε ερθει σπιτι μας? Και δεν ηξερα και τι να του πω... :lol:

όΣΟ για την δουλεια να πας κι εγω συμφωνω με τα κοριτσια και τον Σπυρο θα σου κανει καλο να αλλαζεις λιγο παραστασεις μες την μερα σου και επειδη ξερω οτι εισαι δραστηρια πολυ θα τα καταφερεις σε ολα μια χαρα μονο παιρνε και καμμια βιταμινη τσιλιβιθρακι,....!! ;)

Αδερφουλα??? θυμωσες και δεν μου γραφεις??? :lol::D τι κανετε? τα μικρουλια??

Παω να δω και εγω οσο νησι απεμεινε...δεν ηθελα να παω για υπνο χωρις να σας καληνυχτίσω...

Α ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ!!! ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΤΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΩ!! ;)

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Κατ' αρχάς Τόνια μου χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :) !!!Να ξέρεις ότι νιώθω ακριβώς τα ίδια και στεναχωριέμαι πάααααρα πολύ που είμαστε τόσο μακριά..Ωραία ήταν στην Ιεράπετρα ε;; Άντε και οι επόμενες διακοπές που θα κανονίσουμε μαζί θα είναι στη Μύκονο χωρίς παιδιά..χιχιχιχιχιχι ;):lol: !!!!! Κι εγώ κάθε μέρα λέω θα σε πάρω και όλο κάτι τυχαίνει :x ..

Έχω μια ιδέα *-:) . Γιατί δεν ξαναπροσπαθείς με το στήθος;;; Είναι πιο ανώδυνο..Έχει περάσει καιρός και τα πράγματα μπορεί να είναι καλύτερα. Δεν παλεύεται το άρμεγμα φιλενάδα :shock: ..Το θυμάμαι και πεθαίνωωωωω. Και το έκανα μόνο για 40 μέρες....

Αντριάνα σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!!! Παρεμπιπτόντως πιστεύω κι εγώ ότι πρέπει να πας στη δουλειά. Και μόνο η αλλαγή παραστάσεων είναι μεγάλη υπόθεση! Άλλος άνθρωπος θα γυρνάς σπίτι ;) !

Βρε κορίτσια μπαίνω στο mammy κάθε βράδυ μόνο λόγω δουλειάς. Πόοοοοσες σελίδες γράφετε καλέ σε ένα 24ωρο μέσα;;;;; Τις διάβασα όμως ΟΛΕΣ!!! Αξίζω συγχαρητήρια! :ymapplause: !

Κάποιες σας ξέρω και έχουμε μιλήσει και κάποιες όχι. Σιγά σιγά όμως θα σας μάθω κι εγώ!

Λίγα λόγια για μένα: Είμαι η Ανθή , έχω ένα αγοράκι τον Πάνο 2 χρονών και κάτι και μένω στη Αθήνα. Ο Πανούλης είναι σχετικά ήσυχος και συνεργάσιμος. Από μωράκι που ήταν δεν με ταλαιπώρησε πολύ. Φαντάζομαι όμως ότι αν πρώτα ο Θεός έρθει 2ο παιδάκι και η ζήλεια χτυπήσει κόκκινο, ίσως τα πράγματα να αλλάξουν :? ...

Κουράγιο κορίτσια! Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που σε λίγα χρόνια θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε :) ,,Όταν η ρυτίδα θα φτάσει στο πάτωμα :shock: (για να μην πω για κάτι άλλο που θα φτάσει στο πάτωμα) και τα παιδάκια μας θα έχουν μεγαλώσει θα λέμε τι ωραία ήταν που τα είχαμε μωράκια!!!

Παρεμπιπτόντως για τον Μαρακάκη συμφωνώ απόλυτα με Τόνια! Α ρε φιλενάδα έλιωσα με αυτό το Τζον Τζον :lol: !!!

Δημοσίευση
Άντε και οι επόμενες διακοπές που θα κανονίσουμε μαζί θα είναι στη Μύκονο χωρίς παιδιά..χιχιχιχιχιχι ;):lol: !!!!! !

Και μετα ξυπνησαμε και οι 2!!!! :lol: Για να γινει αυτο φιλεναδιτσα μου θα πρεπει τα παιδια να ειναι μεγαλα...Τι σκατα θα κανουμε μωρη τοτε, γριες πραμα,στη Μυκονο;;;;;;;;!!!!!!! :lol::lol::lol: Να βλεπουμε και την Ανδριανα(Μυκονο μενει) που θα ειναι ακομη φρεσκαδουρα ετσι που προκοψε και τα εκανε μικρη-μικρη και να σκαμε απο τη ζηλια μας;;;;;;;;; :lol::lol::lol:

Ανθη μου τη ξαναεβαλα στο στηθος πριν λιγες μερες αλλα δε γουσταρει μια!!! Ενω βρισκει γαλα πολυ δε θελει να φαει απο εκει...τραβιεται πισω και κανει σα σπαστικο!ασε που με ξαναπονεσε! :? Δε μπορω ειναι πολυ ψυχοφθορο να προσπαθω να τη βαλω στο στηθος και να αρνειται! :(

Σταμμυ περαστικα στη μικρη σου! :( Αλλεργικη ειναι γενικα και το εμφανισε αυτο ή τυχαιο γεγονος;;;

Κατερινακι μου μηπως λειπεις πολλες ωρες με τη δουλεια και τα κανει αυτα ο Νικολας;;;ποιος τον προσεχει; η πεθερα; μηπως τον ξελινιαζει;;; εμενα οταν πηγαινει στη πεθερα μου ερχεται πιο αγριμι γιατι του κανουν ολα τα χατηρια,δε του βαζουν καθολου ορια και τους κανει οτι θελει και μετα γυριζει στο σπιτι και δε παλευεται!!! :evil::evil:

Καλημερα Ασπακι!!! :D

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑ!!

ΑΝΘΗ ΚΑΛΩΣ ΕΙΡΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΕΧΩ ΤΗ ΜΑΡΙΣΑ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΠΛΕΟΝ :D:D ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΑΚΟ 7 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ ΤΗ ΚΟΥΝΙΑ :evil::evil::evil::(:(:(:(:(:lol::lol::lol::lol: ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΑ ΕΧΩ ΦΤΥΣΕΙ!!ΕΛΑ ΤΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑΑΑΑΑΑΑ.........ΑΛΛΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕΙ!!!

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ;;; :roll::roll::roll: ΚΑΙ Ο ΜΩΣ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΥΣΗΧΑ...ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΡΘΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΙΔΕΣ ΗΡΕΜΙΑ;;;;;;ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕΙ!!!! :lol::lol::lol:

ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΡΑΠΙΝΑΑΑΑΑΑΑ!

ΤΡΕΧΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΣΑΑΑΑΑΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΣΕ ΟΛΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΩ!!!!

ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΕ Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!! ~o)~o)~o)~o)~o)~o):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλημεερααααα!!!!!!!!! :D:D τι κανετε??????εγω χτες ψοφησα...εκανα μια ψιλογενικη κ επεσα σαν τουβλο για υπνο..μετα ΤΟ ΝΗΣΙ βεβαια!!!!μου χει παρει τα μυαλα αυτη η σειρα!!!! 8-):roll:

σημερα ευτυχως δεν εχω πολλες δουλειες,τα καθημερινα!!!θα παω κ τα 2 τα μικρα στην παιδιατρο γιατι ολη μερα βηχουν...χτες εκαναν εμετο απ'το βηχα τα κακομοιρα... :cry::cry::? την προηγουμενη φορα που πηγα για εμβολιο του θανασακη,ειχαν βηχα τα μεγαλα,αλλα οχι τρελο βηχα κ το λεω στην παιδιατρο κ μου λεει ''τι θα κανουμε φετος πια μ'αυτο το βηχα???καντους λιγη μασκουλα μια φορα τη μερα''!!δεν σηκωθηκε απ'την αναπαυτικη καρεκλα της να τα ακουσει στο στηθος.....γκρρρρρρρρρρ.....ετσι κ δεν σηκωθει κ σημερα θα της πω ''ελα ελα ξεκουνα,με τα λογια δεν γινεται τιποτα..μεντιουμ εισαι???''! :evil::x:x ευτυχως την περασμενη φορα τους περασε με 4 μερες μασκα,αλαλ τωρα δεν μπορουν ν'αναπνευσουν με το βηχα τα καημενα! :?

σημερα εχει καταπληκτικη μερα..προς το παρον!γιατι κ χτες ετσι ελεγα κ μεχρι το μεσημερι το γυρισε σε 7 μποφορ!!!λεω να τα παω σε καμια παραλια εδω κοντα το μεσημερι να μαζεψουμε κανενα κοχυλι που μας αρεσει....σαν μωρο κανω κ γω!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!! :P:P αν δεν ειναι κ σημερα χαλια με τον βηχα..θα δουμε!! :roll:

ανθη μου εμεις σε καποιο θεμα πιο παλια ειχαμε ξαναμιλησει νομιζω!!!εγω ειμαι η αντριανα κ εχω 3 παιδακια!!!4 χρονων,σχεδον 3 κ 1,5!!!! :D:D

Δημοσίευση

Και μετα ξυπνησαμε και οι 2!!!! :lol: Για να γινει αυτο φιλεναδιτσα μου θα πρεπει τα παιδια να ειναι μεγαλα...Τι σκατα θα κανουμε μωρη τοτε, γριες πραμα,στη Μυκονο;;;;;;;;!!!!!!! :lol::lol::lol: Να βλεπουμε και την Ανδριανα(Μυκονο μενει) που θα ειναι ακομη φρεσκαδουρα ετσι που προκοψε και τα εκανε μικρη-μικρη και να σκαμε απο τη ζηλια μας;;;;;;;;; :lol::lol::lol:

=))=))=))=))=)) μαρη δεν πας καλα!!!!!!!!!! :lol::lol: καλα δεν νομιζω να περιμενετε να πανε τα παιδια 20 χρονων για να ερθετε μυκονο???????!!!!!!!!!!!πιο νωρις σας περιμενω!!εεε παρτε κ τα παιδια μαζι κ αμα καταφερουμε να μιλησουμε σαν ανθρωποι εστω μια ωρα να μου τρυπησετε τη μυτη!!! :lol::lol: την παρασκευη θα ερθει για 2 μερες η κολλητη μου απο συρο!!επιτελους!!!!!!εχω να τη δω κανα χρονο!!!την προειδοποιησα ομως..μετα τις 10 το βραδυ που κοιμουνται θα καταφερουμε να μιλησουμε φυσιολογικα..γιατι την ημερα εχουμε συχνες παρεμβολες!!!!! :lol::lol:

θα φρικαρει η κακομοιρα!!!χαχαχα!!σπιτι μας θα μεινει...αλλα δεν τη βλεπω να τα βγαζει περα...θα την τρελανουμε!! :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...