Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα τουμπανοκοιλιτσες τι κανετε?Κουκι τ στρογγυλοκοιλιτσα ειναι αυτη...Εισαι αδυνατουλα και φαινεται πολυ,αλλα φανταζομαι αν σε δει κανεις απο πισω δεν θα καταλαβει οτι εισαι γκαστρουλα!!!!Για σημερα το μενου εχει μπουτακια με πατατες φουρνιστα!Κατα τα αλλα ολα καλα,το μπουμπουκι κλωτσαει πολυ και τρελενομαι να το νιωθω!!Οσο για το δωματιο εμεις θα το βαψουμε ολο και το ταβανι σε αποχρωση του θαλασσι ανοιχτο και τον τοιχο που θα μπει η κουνια σε οινοπνευματι.Θα φτιαξω μονη μου τα καρδακια του με υφασμα το οποιο θα ειναι σε αποχρωσεις του μπλε κατι τετοιο δηλαδη,ψαχνω να βρω ριγα υφασμα χοντρο και σε λιγο καιρο θα τα αρχισω και αυτα! ;)

post-13385-13873935385369_thumb.jpg

• Απαντήσεις 847
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Φανταστηκα ενα δωματιο με φτερα και λεοπαρ και αλλα τετοια .....

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

πωπω οι στερημενες!

πω πω ρε Γιουλακι...αυτο που φανταστηκες ειναι καμπαρε κ οχι δωματιο σπιτιου.........

=)) =)) =))=))=))

Μαλλον εννοει δωματιο-γραφειο. Εεεεε;;;;;

Ευτυχως το σπιτι που νοικιαζουμε εχει 3 υπνοδωματια....το ενα ειναι η κρεβατοκαμαρα μας....το αλλο το εχω καθιστηκο(εκει καθομαστε οοοοοολη μερα κ ειναι το δωματιο κολαση...μονιμα ανω-κατω) και το 3ο τωρα ειναι τυπου ξενωνας κ θα γινει παιδικο!

Δημοσίευση

Νένα τέλεια ιδέα με τα καδράκια!!!!! πολύ μου αρέσει το όλο concept!!!

Ερώτηση sos κορίτσια...μήπως ξέρει καμία σας εκτός από ΚΕΠ που μπορώ να βγάλω βεβαίωση φορολογικής ενημερότητας γιατί θέλω να ανοίξω έναν λογαριασμό στην τράπεζα? Από το taxis ξέρετε αν μπορώ?? thank you!!!

Δημοσίευση

Σαμανθα και εμεις εχουμε σκοπο να μετακομισουμε, αλλα ευτυχως για το παιδικο δεν χρειαζομαστε επιπλα γιατι τα εχουμε ηδη.

Απλα το δωματιο θα βαψουμε και τη μπορντουρα. Οποτε κ να φυγουμε δεν με νοιαζει. Ετσι κι αλλιως μου υποσχεθηκε ο ξαδερφος μου στο καινουριο δωματιο να ερθει να μου ζωγραφισει ουρανο και σχεδια στους τοιχους. Ειναι ζωγραφος και κανει απιστευτες δουλειες στους τοιχους!

Εε θα ξερουμε και το φυλο τοτε , οποτε θα ειναι αλλιως

Δημοσίευση

αχ ναι μπορώ από το taxis αλλά πρέπει να περιμένω έως αύριο!! φτουυυυυυυυυυυυυυυυ

ναι ναι έχω δωμάτιο γραφείο και δεν με ..εμπνέει να το φτιάξω....λέτε να πειράζει που δεν θα φτιάξω κανονικό δωμάτιο για αρχή?

Δημοσίευση

καλέ ναι!! δεν ξέρετε το φύλο εσείς!!!!!!!! χαράς το κουράγιο σας...αν και...έχει και την γλύκα του και αυτό!!!!!!!!!!!!!!! :D:D

έχετε έπιπλα από αδέρφια-ξαδέρφια ε?? εμείς είμαστε πρώτοι και από τις δύο οικογένειες και δεν έχουμε τίποτα μέχρι στιγμής...για αυτό και δεν ανακοινώναμε την εγκυμοσύνη γιατι ΟΛΟΙ θα ασχολούντουσαν μαζί μας...(όπως και έγινε ...)...ακόμα βέβαια δεν το ξέρει κόσμος και κοσμάκης!!!!Καλά Χριστούγεννα θα το μάθουν πουν θα με δουν στο ρεβεγιον :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Ερώτηση sos κορίτσια...μήπως ξέρει καμία σας εκτός από ΚΕΠ που μπορώ να βγάλω βεβαίωση φορολογικής ενημερότητας γιατί θέλω να ανοίξω έναν λογαριασμό στην τράπεζα? Από το taxis ξέρετε αν μπορώ?? thank you!!!

Σαμανθακο,χρειαζεται φορ.ενημερωτητα για να ανοιξεις λογαριασμο σε τραπεζα;;;Ρωτησες κ σου ειπαν οτι χρειαζεται; Εμεις ειχαμε ανοιξει μονο με ταυτοτητα νομιζω..... :roll:

Δημοσίευση

Νενα ωραια ιδεα τα καδρακια απο υφασμα-

εγω φτιάχνω κολάζ ετσι κ αλλιως - ολο το σπίτι εχει δικα μου ...εργα τεχνης - εκτος απο τα μεγαλα που ειναι παζλ απο εργα τεχνης ) -κατι τετοια θα κανω κ για την μικρη-

θα ψαξω να βρω κατι με τον μικρό πριγκηπα που ειναι αγαπημενος..!

Δημοσίευση

αχ ναι ...χρειάζεται...έπεσα σε στραβάδι υπάλληλο....παρότι έχω άλλους 2 λογαριασμούς στην Εθνική ...πάω πάλι να δω τι θα γίνει και να τσακωθώ μαζί του!! :lol::lol::lol:

δεν φαίνομαι και έγκυος για να μαζευτεί κάπως και να με εξυπηρετήσει (λέμε τώρα...)...θα πιάνω συνέχεια την κοιλιά μου :lol::lol::lol::lol::lol:

φιλάκια και καλή όρεξη!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα !!

εφερα και γω την κοιλιά μου βόλτα, ετσι για το καλό χιχιχι !!

κανδράκια, ζωγραφιές, παζλ ... ωραίες ιδέες ακούω !!!!

μας βλέπω μετά τα Χριστούγεννα θα ανεβάζουμε φωτό απο τα δωμάτια πιά, ε;!

ΥΓ: τοσες μέρες στην εξοχή ... σήμερα κρύωσα... εχω τρελοσύναχο... σνιφ σνιφ...

post-12238-1387393538544_thumb.jpg

Δημοσίευση

αχχ κοριτσια ενα δεκαλεπτο τωρα που σας διαβαζω χτυπησα και ενα τεραστιο μπαγκετονι...μμμμ... ετσι μου ρχεται να πεταχτω να παρω και ενα δευτερο!! :ymblushing::ymblushing::ymblushing: πηγα μια βολτα mothercare σημερα να παρω ενα δωρακι για μια φιλη που γεννησε και χορτασα να χαζευω πραγματακια!! βρηκα και μια πολυ ωραια κουνια, λευκη, απλη, με συρταριερα με 3 συρταρια. 550 ευρω αν θυμαμαι καλα. δεν ξερω αν ειναι ακριβα η οχι! :?:? παντως η κουνια μου αρεσε πολυ!

εγω εχω καταμπερδευτει με τη διακοσμηση του δωματιου. Το σπιτι ειναι δικο μας κι ετσι εχω ελευθερια κινησεων, αλλα δεν εχω ιδεες!!! χαχα!! τα καδρακια της νενας ειναι πολυ ομορφη ιδεα και ξεφευγει και απο τα αυτοκολλητα τοιχου. το μονο που εχω καταληξει ειναι οτι θα βαψουμε ενα απαλο γαλαζιο το ταβανι και θα κολλησω κατι ωραια συννεφακια που εχω βρει να παραγγειλω! με τους τοιχους ομως?? εκει εχω ενα θεματακι! απο τη μια σκεφτομαι τη διχρωμια και τη μπορντουρα οπως λεει το γιουλακι, απο την αλλη σκεφτομαι στον ενα τοιχο να βαλω ταπετσαρια που επισης εχω βρει να παραγγειλω και μου αρεσε. και η τριτη επιλογη ειναι μπορντουρα στη μεση και ταπετσαρια ριγε απο τη μεση και κατω. ελπιζω να καταλαβαινετε... ;)

Δημοσίευση

μαρακιιι!! απιστευτη κοιλιτσα εχεις!!! ολοστρογγυλη και πεταχτουλα!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG: τελεια!!! περαστικουλια κι ολας!!καλε εσεις ολες φαινεστε πια!! εγω ειμαι λες και εχω φαει 1 καρπουζι και απλα φουσκωσα! 8-}8-}8-} τι να πω?? θα μεγαλωσει καποια στιγμη κι εμενα! αν και ολοι μου λενε να μη βιαζομαι.. :D:D:D καλε το αλλο σας το ειπα??? σημερα επισημα (βαση γιατρου εννοειται και οχι ιντερνετ και τικερακια) μπηκαμε στον 6ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif] ξεκιναμε και κρεμουλα για τις ραγαδες αυτη τη βδομαδα... και 25 του μηνα επομενο ραντεβου να δουμε το μπεμπουλινακι μας!! :x:x:x

Δημοσίευση

ευχαριστώ ευχαριστώ :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

σοφουκάκι μου αρέσει πολύ η ιδέα για την ριγέ ταπετσαρία !!!!

και εμείς σε δικό μας είμαστε, αλλα ειναι δυαράκι, απλά ειναι ανετο γιατί εχει καλή διαρρύθμιση...

βασικά το δικό μας υπνοδωμάτιο θα χρωματίσω (θα κοιμόμαστε και τα 3 μας εκεί) και τον ενα τοίχο θα τον κανω ολο "παιδικό"... το χρώμα το ήθελα απο καιρό να το αλλάξω απο αυτό το βαρετό σομον/μπεζ απαλό σε κατι πιο παιχνιδιάρικο... αρα μια χαρά θα ερθει να δέσει το γαλαζοπράσινο !!

οταν "μεγαλώσουμε" θα μετακομίσουμε... εχουμε καιρό ακόμα... φεεεεταααααα... !

Δημοσίευση

http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2 ... alNumber=3

κοριτσια αυτη ειναι μια ριγε ταπετσαρια που μου αρεσει πολυ και σκεφτομαι να βαλω στο μισο τοιχο.

http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=2530

αυτη ειναι η μπορντουρα. κι αυτη μου αρεσει πολυ αλλα με φοβιζει λιγο το κοκκινο (παρ ολο που μου αρεσει πολυ οπως το βλεπω μαζι). Αντι για κοκκινο ισως το καω λαδι η μπλε. Ειδωμεν!!

σας αρεσει?

Δημοσίευση

Μαρακιιιιι λατρεία το κοιλάκιιιι!!!

το γαλαζοπρασινο παντως όλες το εχουμε στο νου μας αποτι καταλαβα. εμενα μαρε κα ιτο κιτρινακι..ειναι πολυ φωτεινο..κ πολυ γλυκο τις απογευματινες ωρες που θα πεφτει ο ήλιος απο την πλευρα του δωματιου(α..εχουμε ξεφυγει τελειως :lol: )

Δημοσίευση

αχ βρε μαρακι τι ωραια κοιλιτσα ειναι αυτη!!!Παντως ολες κοριτσια εχουμε σκεφτει λιγο πολυ τι θα κανουμε με το παιδικο δωματιο των ζουζουνιων μας!Σοφουκι η πρωτη ταπετασαρια ειναι πολυ ωραια κατι παρομοιο ψαχνω και εγω αλλα σε υφασμα χωρις το κοκκινο...Οταν τελικα θα κανω τα καδρακια θα τα ανεβασω να τα δειτε,ειναι μια πολυ ιδεα και οικονομικη και πρακτικη,οικονομικη γιατι τα σκετα καδρα εχουν γυρω στα 3 ευρω αναλογα το μεγεθος,υφασμα μπορεις να βρεις πολυ οικονομικο απο τοπι κυριως απο την λαικη και πρακτικα γιατι τα βαριεσαι ξυλωνεις το υφασμα και βαζεις αλλο,κατι που σκεφτομαι να κανω οταν το μωρακι μου γινει 1 χρονου παω στα τζαμπο που εχει τεραστια ποικιλια απο αυτοκολλητα τοιχου και διαφορα μεγεθη και αντι να τα κολλησω στον τοιχο θα τα κολλησω στα καδρακια...Δηλαδη θα κανω κατι τετοιο

post-13385-13873935385774_thumb.jpg

Δημοσίευση

λολλι δεν πειραζει θα περνεις ιδεες απο εμας,και εγω μην νομιζεις δεν τα εχω σκεφτει μονη μου ολα αυτα μεσα απο συζητησεις με αλλους τα εκλεψα και απο το ιντερνετ,η συγκεκριμενη σελιδα http://aneraida.blogspot.com/ εχει καταπληκτικες ιδεες τις οποιες πολυ συντομα θα κλεψω για το δωματο του μωρου...

Δημοσίευση

γεια σας!!!!!! τι κανετε? βλεπω αρχισατε να σχεδιαζετε δωματιακια...τελεια διαδικασια αν και εγω αγχωθηκα μπορω να πω....κοιταξτε τι τελεια δωματιακια εχει εδω

http://babyroombio.weebly.com/girls-who-love-pink.html απλα ειναι ολα ροζ - οι αγορομανες ας τα φανταζονται σε μπλε - γαλαζιο φοντο :P

Δημοσίευση

tesh στο συγκεκριμενο site στα αριστερα εχει επιλογη να δεις κα ιδωματια-οχι ροζ αναγκαστικα...

τα ξεκινησα το site πριν μερες μου το εδειξε μια φιλη- και δεν τα τελειωσα ακομα- ειναι απειρα τα δωματια.

εχει που κ που μερικα τοσο απαραδεκτα....μαυρα επιπλα με μωβ κουρτινες ...μη χειροτερα κατίφα..... :shock:

Δημοσίευση

και καλα μοντερνα κουκι αλλα ουτε σεμενα αρεσουν...τα ροζουλινια ειναι ωραια...αλήθεια σκεφτομαι να κανω το δωματιακι μας με θεμα forever friends και δεν βρισκω σχεδον τπτ με αυτά...ξερει καμμια σας που μπορω να βρω για θεσσαλονικη?

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

Ναι τα κατάφερα! Άνοιξα λογαριασμό στην τράπεζα :D:D

Πήγα μετά να αγοράσω πυτζαμάκια κλπ που να μην με στενεύουν στην κοιλιά αλλά δεν βρήκα... :(

από ότι μου είπαν μπορούμε να αλλάξουμε το λάστιχο από οποιοδήποτε σχεδόν ρούχο και να βάλουμε μαλακό λάστιχο εγκυμοσύνης...ίσως κάνω αυτό....

Όπως δοκίμαζα πυτζάμες ζαλίστηκα και όλα σκοτείνιασαν και μου έφερε μια κοπέλα λίγο σοκολάτα...Μας έχουν τρελάνει οι γιατροί με το να μην παχύνουμε και ούτε καν είχα κάτι για τις....΄λιγούρες' μέσα στην τσάντα μου...

Νένα και εσύ δεν είχες ζαλιστεί νομίζω μια φορά???

Εγώ για να πω την αλήθεια δεν είχα ιδέα ότι στα παιδικά δωμάτια βάζουμε αυτοκόλητα και ταπετσαρίες... :?:? Αυτό γιατί το κάνουμε? Για να 'εστιάζει' το μωρό σε ζωγραφιές και να αναπτύσσεται? Ή απλώς για ομορφιά?? Γενικά το γούστο μου στο σπίτι είναι αρκετά περίεργο και ιδιότροπο και δεν που πολυ-αρέσουν τα αυτοκόλητα και τα πολλά πολλά 'φρου φρου'....προτιμώ να έχω λίγα και καλά πράγματα ...αλλά αν είναι απαραίτητα θα ψάξω και θα βρώ κάτι!!! Μέχρι στιγμής από όσα έχω δει ψηφίζω καδράκια Νένας!! Αλλά θα δούμε :):)

Μαράκι τέλεια η κοιλίτσα!!! Άντε να ανεβάζουν και τα άλλα κορίτσια!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...