Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

den yparxoyn logia να σου πω μονο οτι εχεις ενα παιδακι γερο δυνατο κ αυτο θα σου δωσει κουραγιο ζωη κ δυναμη να συνεχισεις.τι αδικη που ειναι η ζωη καποιες φορες δεν σαφηνει να χαρεις .σε καταλαβαινω γιατι κ γω ειχα 3 πολλινδρομες αν κ πιο μικρα αλλα δεν παυει να ειναι μωρακια.τα παδια μας να ναι καλα εχω ενα κοριτσακι κ γω.ειπες παλι μπεμπα κ το αλλο ηταν κοριτσακι?μηπως κατι συμβαινει με τα θυληκα δεν ξερω τι να πω κουραγιο κοριτσι μου ειναι δυσκολο αλλα.......... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

• Απαντήσεις 66
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

ραφαελ... δεν έχω λόγια παρηγοριάς να σου πω... μόνο να κάνεις κουράγιο και να μην το βάλεις κάτω... και ότι καταλαβαίνω ΑΚΡΙΒΩΣ πως νιώθεις... είναι δύσκολο... πολύ δύσκολο... λυπάμαι. Να είσαι δυνατή.

Δημοσίευση

ραφαέλ έγραψε:

Ειπα οτι ποτε δεν θα ξαναμπω εδω..κ ομως μπαινω ξανα τα ιδια.

22 εβδομαδων παλι μια μπεμπα....το μονο που αλλαζει ειναι ο ενδομητριος θανατος...

πηγα για β επιπεδου κ δεν ζουζε.αυτα απο εμενα.δεν ξερω γιατι.

Αμεσως καναμε αμνιο για να δουμε αν ειναι χρωμωσωμιακο κ αντι να βγει αμνιακο υγρο βγηκε μαυρο υγρο...εσπασε ενα αγγειο κ γεμισε ο σακος διαλυμενο αιμα.δεν ξερουμε τι εγινε...αλλα εχω στειλει 2 αγγελουδια εκει πανω.δεν μπορω ρε κοριτσια πως θα συνεχισω εγω?ειναι αδικο.αυριο μπαινω χειρουργειο.

ε οχι ρε γαμωτο.......

Δημοσίευση

ραφαέλ έγραψε:

ξερει καμια την διαδικασια να γεννας φυσιολογικα?

Τι ακριβώς εννοείς;;;;

Σου βαζουν τεχνητούς πόνους ,σου σπανε τα νερα, περιμενουν να παει η διαστολή 10 και μολις παει 10 αρχιζεις τις εξωθησεις.

Μολις το παιδι φτασει χαμηλα ο γιατρός σου κανει περινεοτομη και το βγαζει.

Μετα σε ραβει απο κατω.

Για να μην πονας σου κανουν επισκληριδιο και δεν καταλαβαινεις τιποτα.

Σου ειπε για φυσιολογικο;;;

Οτι αλλο θες ρωτα.

Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

ραφαέλ έγραψε:

Τι ακριβώς εννοείς;;;;

Σου βαζουν τεχνητούς πόνους ,σου σπανε τα νερα, περιμενουν να παει η διαστολή 10 και μολις παει 10 αρχιζεις τις εξωθησεις.

Μολις το παιδι φτασει χαμηλα ο γιατρός σου κανει περινεοτομη και το βγαζει.

Μετα σε ραβει απο κατω.

Για να μην πονας σου κανουν επισκληριδιο και δεν καταλαβαινεις τιποτα.

Σου ειπε για φυσιολογικο;;;

Οτι αλλο θες ρωτα.[/quote:xiq5m1fh]

δεν θα σχιστει το μωρο ειναι πολυ μικρο...εμενα ηταν 32 εβδομαδων και δεν σχιστηκα...οποτε δεν χρειαζεται ραψιμο...επισκληριδιο δεν μου εκαναν,προκληση μου εκαναν σε μια ωρα τελειωσαν ολα,απλα ειναι λιγο ζορικα γιατι δεν υπαρχει βοηθεια και απο το μωρο....αλλα ειναι μικρουλικο και πιστευω θα τελειωσεις γρηγορα ραφαελ μου........

Δημοσίευση

Είναι απο τις περιπτώσεις που δεν έχω λογια,...... εύχομαι απο καρδιάς να σου δώσει ο Θεούλης δύναμη, να το ξεπεράσεις όδο το δυνατό πιο γρήγορα. Λυπάμαι πολύ κοπέλα μου....είναι φοβερό. :(

Δημοσίευση

Μακαρι να μπορουσα να πω τα σωστα λογια για να μαλακωσω λιγο την ψυχουλα σου.. :( Μακαρι να μπορουσα να σε ξαλαφρωσω λιγακι... Δεν μπορω ομως... Ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα! Παρε κουραγιο απο τον αντρα σου και τον γιο σου... Σ αγαπαμε!!

Δημοσίευση

ΑΧ,ΒΡΕ ΡΑΦΑΕΛ ΜΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΜΤ?ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ???ΚΟΥΡΑΓΙΟ?ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ....

ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

Δημοσίευση

γραφω κ σβηνω,γραφω κ σβηνω....να γραψω τι?δεν υπαρχουν λογια...μονο σκεψεις κ συναισθηματα....ο χρονος λενε ειναι γιατρος.ειναι?ή οσο περναει ριζωνει ο πονος στην καρδια.δεν ξερω.εχω ζησει την απωλεια του πατερα μου κ ελεγα πως τωρα πια μπορω να αντεξω τα παντα.τωρα μετα απο την απωλεια ενος μωρου ο πονος ολοενα κ δυναμωνει.ο χρονος δεν ειναι συμμαχος.παντα θα θυμιζει καποιες απωλειες.δυναμη κ υπομονη.το αυριο θα ειναι καλυτερο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πω πω ούτε να το φανταστώ μπορώ αυτό που κάνεις!! Εγώ όλη μέρα σπίτι, δουλειές κ μωρό και κυριολεκτικά βογκαω για να σηκωθώ και να αλλάξω πλευρό!! Χαρά στο κουράγιο σου 🩷 Να μας πεις τα νέα σας! Θύμισε μου, θα κάνεις ντοπλερ; 
    • @Rena92 καλησπέραααα!!Αυτή τη στιγμή μόλις ξάπλωσα κ βογκαω 😬από τις 8 το πρωί ορθια,στολιζω το μαγαζί σήμερα κ Δευτέρα κ με πεθανε η μέση μου. Εγω 31+6 σήμερα,Δευτέρα εχω γιατρό μετα από ενα μήνα!!Γενικά μπορεί να είναι η στάση της τέτοια κ να μην καταλαβαίνεις κλωτσιές αλλα πιο ήπια.. το παθαίνω αρκετά συχνά,κ μονο που νιώθεις κινήσεις να είσαι ήρεμη.. εαν φυσικά αυτο συνεχιστεί κ την επόμενη μέρα μπορείς να το δεις με τον γιατρό σου για έναν υπέρηχο,δεν θα είναι κάτι αλλα για να μην αγχώνεσαι 😊
    • Πόσες εβδομάδες είσαι τώρα;Όχι δεν έκανα τίποτα μόνος του πήρε θέση εδώ και 1.5 μήνα αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια στιγμή ....! Εγώ έκλεισα τώρα της 34 και μπαίνω στης 35 εβδομάδες μακάρι να προλάβω να μπω στον μήνα μου και να μην συμβεί τίποτα απρόοπτο γιατί έχω αρκετούς πόντους μέσα στη μέρα ...! 
    • @Stavroula24 όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι! @Pinacolada ολα καλά θα είναι με το μωράκι! Απ οτι διαβαζω απο εδω και πέρα έχουν ραγδαία αναπτυξη. Για εμβόλια προς το παρόν εμένα δεν μου έχουν πει κατι...Κοριτσια με καρότσι τι θα κάνετε?  Εχω ξεκινήσει το ψάξιμο και αγχώθηκα με τους χρόνους γιατί όλοι μου λενε να ξεχάσω το διάστημα μεσα Δεκεμβρίου με μεσα Γενάρη γιατί κλείνουν η εταιρείες. Θα πρέπει μεσα στον μηνα να παραγγείλω. Ειχα δει το dovadi atta πολυ ωραιο αλλα ογκώδες για το αυτοκίνητο οποτε ακυρωνεται.Το kikka boo thea μου αρεσε σαν στυλ αλλα δεν μου φαινεται σταθερό σαν σκελετός. Ίσως καταλήξουμε στο cybex balios s lux ελαφρύ μου φάνηκε και με καλες αναρτήσεις. Επίσης δεν εχω αποφασίσει αν θελω 3σε1 ή 2σε1 και αν παρω το 2σε1 αν επιλέξω πορτ μπεμπέ ή αυγο... Για πείτε....🙄
    • Τι κάνετε κορίτσια;; Πως περνάει ο καιρός σας πλέον;;  Ήθελα να ρωτήσω αν συμβαίνει και σε εσάς…αύριο κλείνω την 31η εβδομάδα και έχει δύο μέρες τώρα που την μικρή την νιώθω λιγότερο. Νιώθω κινητικότητα αλλά όχι ξεκάθαρες κινήσεις συχνά, όπως μέχρι πριν 2 μέρες. Έβαλα και το ντοπλερ σήμερα, όλα καλά ακούσαμε καρδούλα, απλά αγχώθηκα λιγάκι και όλο την σκουντάω, της βάζω μουσική και χθες έφαγα κ μια σοκολάτα που είχα αιώνες 🤣 Ευτυχώς την Τρίτη έχω ραντεβού με την μαία και έτσι θα της το πω..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...