Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 181
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

αααααααααααα δ σας ειπα ειναι ο speedy κ ειναι 2,5 ετων

αντε να σας βαλω αλλες 2 :P:P:P:P:P :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

κανει το μπανακι του κ εχει ως συνηθως κ την γλωσσα του εξω ...σαν τα μωρα κ ετσι κοιματε κιολας με την γλωσσα εξω παντα χαχαχαχαχχα

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

mpougatsoula ειναι πολύ ομορφος!! :)

Katrina ο ζαζοο ειναι κοκατιλ σαν τον Νιόνιο μου!!!σου κάνει 'κόρτε'- γενικά στις γυυναίκες έκανε πολλά κόλπα ο δικός μου :)

Αυτή ήταν η Κύρα μας (στην αρχη νομιζαμε οτι ειναι Κύρος- και επειδη φορουσε περουκίνι ειπαμε να το ονομασουμε σαν το Κυρο Γραναζη απο τα Μικι Μάους- τον θυμάστε?)

τελικά έγινε...Κυρα!

την λάτρευα πολύ την γλυκειά μου- την είχε βρεί ο άντρας μου σε ενα πεζοδρόμιο- ηταν τυχερούλα που την βρηκε.

τελικά ηταν μεγάλη σε ηλικία, και μας έφησε μετά απο 2 χρόνια :(

Δημοσίευση

αααααχχχχ τι ομορφα πουλάκια !!!!

και τα σκυλάκια σας, οι νέες φατσούλες που προστέθηκαν !!

και μας ο πατέρας μας (εχω 3 μικρότερες αδελφές! :woohoo: ) πάντα είχε καναρίνια ! και πολλά μερικές φορές !

ευτυχώς αρέσουν και στον αντρα μου πολύ τα καναρινάκια με το κελάιδισμά τους !

εχουμε 2 "μουμού" (παραδείσια;; απλά εμείς τα λέμε ετσι από τους ήχους που κάνουν χιχιχι) και 2 γαλάζια παπαγαλάκια ! αλλα θέλω κι άλλα !!!!!

πωπωωωω τι δουλειά εχουμε στην Αθήνα... ;;;;!!!! :dry::dry::dry:

Θέλω να φύγω, να έχω ενα αγρόκτημαααααααα γεμάτο ζωάκια, δεντράκια, λουλουδάκια!!!!

Δημοσίευση

Μαρια αυτό ακριβως αναρωτιέμαι και 'γω! γιατι δεν πάμε στην εξοχή να ζησουμε...ποιότητα ζωής...

τετοια ονειρα κάνουμε, αλλά με την δυσκολία στα οικονομικα, όλο πίσω πάει το όνειρο..

Δημοσίευση

Καλα η Χιονατη-Spiderman ειναι οοοολα τα λεφτα :laugh: :laugh:,ο Speedy ΚΟΥΚΛΟΣ και τα πουλακια καλα ειναι,αν κ δεν τα θελω στο σπιτι!!!! :( Εχει πολλα ο μπαμπας μου στο δικο του σπιτι κ εχει ενα πολυ εκνευριστηκο :angry: Ολη μερα τσιρτσιριζει!!!!!και δεν κανει σαν ολα τα πουλακια...κανει πιου πιου πιου σαν να πυροβολαει παιχνιδι στο pc!!!χαχαχαχαχαχααχχαχα

Δημοσίευση

Lollipop έγραψε:

Καλα η Χιονατη-Spiderman ειναι οοοολα τα λεφτα :laugh: :laugh:,ο Speedy ΚΟΥΚΛΟΣ και τα πουλακια καλα ειναι,αν κ δεν τα θελω στο σπιτι!!!! :( Εχει πολλα ο μπαμπας μου στο δικο του σπιτι κ εχει ενα πολυ εκνευριστηκο :angry: Ολη μερα τσιρτσιριζει!!!!!και δεν κανει σαν ολα τα πουλακια...κανει πιου πιου πιου σαν να πυροβολαει παιχνιδι στο pc!!!χαχαχαχαχαχααχχαχα

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ !! ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΑΑΑ!!!

πιου πιου !!!;;;; χαχαχαχαχαχαχα !!! αψογη αψογη !!!

Eko μου, εμείς είμαστε με το ενα πόδι στο Αγρίνιο... !!

Από εκεί είναι ο άντρας μου. Να ομολογήσω οτι θα προτιμούσα ενα νησάκι :( .....αλλα οk... :)

Αντε να φεύγουμε να ησυχάσουμε !!

Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού -ελπίζω!!!- να εχουμε κατασταλάξει !!!!

Δημοσίευση

Μαρια αν μπορείτε να φύγετε να πάτε !!!

εγώ τώρα να μου έλεγες όλα θα τα παρατούσα και θα εφευγα απο την πόλη...περνάμε οδικώς απο τα χωριά και τα χαζεύω...ονειρεόμαι ποσο ομορφα θα ηταν να ζω εκει...μεχρι και τις δραστηριότητές μου βάζω σε σειρα στο μυαλο μου!

Δημοσίευση

Ανοιξατε κουβεντουλα για την αποκεντρωση?

Εγω ειμαι απο Πειραια αλλα τα τελευταια χρονια μενω Β.Ελλαδα.Η αληθεια ειναι οτι η ζωη στην επαρχια ειανι αλλο πραγμα!

Πιο χαλαροι ρυθμοι,κοντινες αποστασεις,αλλη ποιοτητα ζωης,βγαινεις εξω κ ακους καλημερες!Εχει ομως και αρνητικα :( πχ γιατρους,νοσοκομεια......

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!

Τι ομορφα που ειναι τα μαναρακια ολα τους!!καθε ενα εχει τη χαρη του,καθε ενα τη τσαχπινια του!Καποτε ειχα πααρα πολλα ζωα..και μενω Γλυφαδα..να φανταστειτε..τι σκυλια τι γατια τι κοτες τι παπιες,τι περιστερια,τι χελωνακακια,πουλακια ,παπαγαλακια,χαμστερακια..ολα τα αδεσποτα τα μαζευαμε με τους φιλους μου..σε ενα οικοπεδο διπλα απο το σπιτι μου!!Σημερα πουυυυ???που να εχεις χωρο και χρονο...?

Οι γονεις μου με το που πηραν συνταξη πηγαν στη μανη στο χωριο και βαλανε ζωντανα..και εχουν 3 σκυλια,11-15 γατακια..κοτουλες ,αρνακια,κατσικακαια,..και τα χαιρεται το παιδακι μου..οποτε παει!

Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα κι εγω να παω στην εξοχη να μεινω..με τον αντρα μου!Οχι στο χωριο μου..αλλα λιγο εξω απο το Ναυπλιο πριν το Αστρος Κυνουριας..παραλιακα..

Βαρεθηκα τη ζωη μου εδω με το αγχος της Αθηνας!! :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Δημοσίευση

mpougatsoula24 έγραψε:

αααααααααααα δ σας ειπα ειναι ο speedy κ ειναι 2,5 ετων

αντε να σας βαλω αλλες 2 :P:P:P:P:P :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

http:026-20100625.JPG

κανει το μπανακι του κ εχει ως συνηθως κ την γλωσσα του εξω ...σαν τα μωρα κ ετσι κοιματε κιολας με την γλωσσα εξω παντα χαχαχαχαχχα

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

http:SP_A0116.jpg

TI KOUKLI!!!PANEMORFOS,UPEROXOS!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ElenaKos δεν "ανεβηκε" η φωτο.... :( ισως να ηταν "μεγαλη"!

Κυριακη σημερα κ μαλλον ολες βολταρετε κ λιαζετε τα κορμια σας!Φιλια πολλα κ απο Δευτερα φωτο εεεε??????

Αντε να δουμε νεες φατσες κ ποζες ;)

:kiss:

Δημοσίευση

Lollipop έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ElenaKos δεν "ανεβηκε" η φωτο.... :( ισως να ηταν "μεγαλη"!

Κυριακη σημερα κ μαλλον ολες βολταρετε κ λιαζετε τα κορμια σας!Φιλια πολλα κ απο Δευτερα φωτο εεεε??????

Αντε να δουμε νεες φατσες κ ποζες ;)

:kiss:

nai mwre..ki itan toso gluka sti fwtografia to koritsaki mou!8a valw alli!filia!! :kiss:

Δημοσίευση

ElenaKos έγραψε:

420-20100627.JPG

ama nustazei..de ti krataei tipota or8ia!kamia fora to kefalaki tis kremetai apo ti polu8rona!!kai roxalizei pio dunata k apo ton pappou mou!!xaxaxa! :laugh:

Τι καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!Καλα τα ματουλια της ειναι οοοολα τα λεφτα!!!!!

Δημοσίευση

newmama έγραψε:

αυτος ειναι ο εκτωρ,ειναι 3 μηνων ροτβαιλερ DSC00950-20100628.JPG

κουκλακος ειναι αλλα πρεπει να ξερεις οτι η ρατσα "αλλαξε" :blink:

Δεν λεγονται πλεον ροΤβαιλερ αλλα ροΖβαιλερ (ετσι τα λεει η γιαγια μου)

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

αααα!!!τυχερούλα!!! ο δικός σου Εκτορας είναι 3 μηνών !!

και κουκλί! να το χαίρεστε!

το δικό μου -Εκτορας και το δικό μας !!!- Λαμπραντόρ με Κόκερ ακόμα περιμένει το 3ο εμβόλιο για να κάνει βολτίτσα....!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...