Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

λοιπον μια φιλη ειχε το εξης κειμενο

Αν και μικρουλα σκεφτομαι

λιγακι πονηρα

πως να κλεψω την παρασταση

ακομα μια φορα

Θα ντυσω τον μπαμπα γαμπρο

και την μαμα μου νυφη

να βοηθησω λιγο εγω

να 'ρθουν στο ξωκλησι

Παρανυφακι θα 'μαι εγω

μα οταν θα τελιωσει

το τελος στην παρασταση

εγω θα το 'χω δωσει!

Γυμνη θα δειτε εμενανε

να κανω την βουτια

να ακουσετεκαι τν παπα

να λεει τ'ονομα μου

Σας προσκαλουμε στον γαμο μας και στην βαφτιση της κορης μας που θα γινουν ................. και ωρα στον ιερο ναο.............

ΓΙΑΝΝΗΣ,ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ.

  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

Είμαι ένα μωρό όμορφο και ζωηρό! Θέλω πολύ να βαπτιστώ και στο νεράκι να βρεθώ. Ελάτε όλοι να με δείτε και τη βουτιά μου να χαρείτε. Πριν από μένα όμως προηγείται ο γάμος των γονιών μου. Και περιμένουμε όλοι μας να 'ρθείτε. Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό .

Επειδή η μπέμπα μας μεγάλωσε και η αγάπη μας ωρίμασε, όταν το ημερολόγιο σας δείξει 2 και το ρολόι δείξει θα χαρούμε να σας δούμε στο γάμο μας και στη βάπτιση της κόρης μας στον Ιερό Ναό...... με το καλο ο γαμος & η βαφτιση

Δημοσίευση

Η μαμα αγαπαει τον μπαμπα κι ο μπαμπας μου την μαμα

κι εγω καρπος του ερωτα τους που σαν κι εμενανε καμια!!

βουτιτσα παω να κανω στην κολυμπηθρα του παπα

και να γεμισω το κορμακι μου με λαδια και νερα.

Πρωτα ομως εχω χρεος τους γονεις μου να παντρεψω

και στην αρχη της ομορφης ζωης μας

εσας θελω να καλεσω!!!!

Δημοσίευση

EΓΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΒΑΡΕ8ΕΙ Κ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ Κ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΓΡΑΨΑ

''ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ 8ΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

ΤΟ ΕΥΤΥΧΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!

ΤΟ ΟΤΙ 8Α ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΥΜΝΟ , ΝΑ ΜΕ ΠΑΣΑΛΟΙΦΟΥΝ ΜΕ ΛΑΔΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΟΝΟΜΑ , ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ???

ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΞΙΩΣΗ!΄΄

Με πήραν πολλοί που τους άρεσε κ το βρήκαν πολύ πρωτοτυπο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...