Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το διάβαζα και ανατρίχιασα!Ευτυχώς που είστε καλά.

Ολα συμβαίνουν σε μια στιγμή, από εκεί που δεν το περιμένεις.Τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατευτούμε....

Δεν είμαι καθόλου της εκκλησίας ,αλλά ....άναψε ένα κεράκι.Να είστε πάντα καλά.

Δημοσίευση

glayki έγραψε:

διασταυρωση ολγας και μαρτιου.σημερα το απογευμα .περιμενω να αναψει πρασινο με το καροτσι και το μεγαλυτερο μου αγορι για να περασω απεναντι.ξαφνικα και εντελως αναπαντεχα συμβαινει τροχαιο μπροστα στα ματια μας την ωρα που διασχιζουμε το δρομο .εχουμε κανει μολις λιγα βηματα μακρια απο το πεζοδρομιο.μια μηχανη προσεκρουσε σε ενα ταξι παρεσυρε μια γιαγια και ο μηχανοβιος πεφτει με τη μηχανη του κανοντας τουμπες και ερχεται με ορμη πανω στο καροτσι μου .τα ειδα ολα οταν η μηχανη χτυπησε με δυναμη στο καροτσακι μου με προοπτικη να το ανατρεψει.φρικαρω και μονο που το σκεφτομαι αν δεν εκανα εκεινα τα βηματα πισω και δε συγκρατουσα με οση δυναμη βρηκα το καροτσι δεν τολμω να φανταστω τι θα συνεβαινε και ολα αυτα σε κλασματα δευτερολεπτου. ο θεος εσωσε το μικρο μου και οποια αμφιβαλλει για την υπαρξη του ας το σκεφτει καλυτερα .οι ανθρωποι ειμαστε τελειως ανισχυροι οσο κι αν ισχυριζομαστε το αντιθετο.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ...... :ohmy::ohmy::huh::huh:

ΤΙ ΝΑ ΠΩ..... :blink::blink::blink:

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΑΜΑ ΣΤΗΝ ΤΙΝΟ!!!

ΝΑ ΠΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!!! :):):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...