Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

σε 2 εβδομαδες θα γεννήσω εποιτελουσ κι εγω...

θα ηθελα να μου πειτε, τι κανει το μωρακι ωρες πριν τισ συσπάσεισ η οταν και αμα σπάσουν τα νερα..θελω να ξερω αν και αυτο φερεται περιεργα η κανει κατι που θα καταλαβω οτι σε καποιεσ ωρες θα γεννησω!!!εχω πολυ αγωνια ευχαριστω πολυ!!!!!

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΑΚΙ ME TO KALO O O !!!

ΕΝΑ 8Α ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ...

ΟΤΑΝ 8Α Ρ8ΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ 8Α ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ !

ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Κ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ .

ΟΛΑ 8Α ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , 8Α ΔΕΙΣ Κ 8Α ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΑΦΙΞΗ...!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΓΕΝΗΣΑ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ..ΟΜΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ, ΧΙ ΧΙ...ΒΕΒΑΙΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ ΕΤΣΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΤΑΝ...

ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Μ' ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ...

ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ...!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!!

Δημοσίευση

σας ευχαριστω πολυ για τισ ευχες σας!!!!!

μακαρι να γεννησω συντομα...δεν ειναι οτι βαρεθηκα αλλα μου εχει γινει εμμονη ιδεα και καθε μερα νομιζω οτι ειναι η μερα που θα γεννησω!!!!

ο γιατροσ μου που με εξετασε μου ειπε πωσ ειναι 3 κιλα κ 500 γραμμάρια (μεγαλο μωρο) και οτι ειναι ψηλά ακομα!!!

Δημοσίευση

eleni καλη λευτερια σου ευχομαι,ολα να παν καλα και να γεννησεις ευκολα. :):):););)

και εγω στην πρωτη εκυμοσηνη ειμαι δεν ξερω πολλα να σου πω

σιγουρα ομως οταν ερθη η ωρα θα το καταλαβεις αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

οντος απο οτι εχω ακουσει και εγω τα πονακια διαφερουν αναλογα σε ποιο σταδιο εισαι... στην αρχη η πιο παρακατω.ΝΑ ξερεις τα νερα(που λεν)

σε αλλες σπαν κατευθιαν και μετα αρχιζουν τα πονακια και σε αλλες γινετε το αντιθετο,ειναι αναλογα την γυναικα.

Δημοσίευση

kalimera eleni!ego gennisa ton noemvrio alla me texnitous ponous.den xerei kamia ginaika pos tha gennisei,an spasoune ta nera tis i an paei gia fisiologiki genna kai telika mpei gia kaisariki.ton tropo ton apofasizei to moraki sou,esi prepei na faneis dinati kai na xereis pos otan sou to dosoune tha ta xexaseis olla kai sto leo ek peiras.mexri teleytaia stimi parakalousa na exo kapoia endixei alla i mikri mou den ithele na vgei kai anagkastika na kano texnitous ponous.ola kala omos.tora tin vlepo kai niotho poli tixeri pou axiothika na gino mana.sou euxomai me to kalo kai na min anxonesai to moraki sou kai o giatros sou xeroune ti na kanoune....filia kai na eisai kala!perimenoume nea sou....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...