Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

βρε κοριτσια..την εχω ψωνισει με την ανηψια μου! ειναι παραλογο αυτο?

κραταει μονη της το μπιμπερο,δεν μπουσουλαει καθολου αντιθετως κρατιεται και προσπαθει να περπατησει,κτυπαει παλαμακια,κτυπιεται και θελει να χορεψει οταν της τραγουδας,αναγνωριζει ποιος ειναι ποιος αν πχ πεις γιαγια κοιταει την μαμα μου,κανει στρατα σαν τρελη,καθεται...μπορει και καθεται και το κυριοτερο κλαιει οποτε τραγουδαει ο αγγελος!!!

ειναι ψηλη για τον μηνα της,ειναι μια κουκλα ολο γελαει!ααααχ θεε μου εχω τρελο κολλημα μαζι της ειμαι τρελη??

θα ζησω γιατρε μου?

και θεια και κουκουβαγια γινεται ή ειναι τοσο τελεια η ελευθερια μας???

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΙΝΑ ΜΑΜΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ.ΤΗΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙ ΟΠΩΣ ΧΑΡΗΚΕ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΗΣ.ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ~!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗ

Δημοσίευση

ασε εμφανισα κατι φωτογραφιες και τις χαζευω ολο και περισσοτερο! ειναι θεα η ελευθερια μας!θεα! εχε χαρη που υποσχεθηκαμε ολοι στα σογια να μην την ανεβασουμε στο ιντερνετ!και η αλλη θεια κρατιεται!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...