Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?ΕΧΕΙ ΡΙΝΙΤΙΔΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΕ.ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΠΕΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΓΥΡΗΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΤΗ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΚΟΙΝΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΦΛΟΥ...........ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ?

Δημοσίευση

loukoumas καλημέρα!!Εγω έκανα rast-test οταν ο Κωνσταντίνος μου ήταν 4 μηνών!!!Το εκανα γιατι εχε βγαλει κατι σπυράκια μημπως ειχε αλεργια στο γάλα αγελάδας..τελικα βγηκε αρνητικο..κατι άλλο τον πειραξε..Αυτο στο ειπε παιδιατρος οτι δεν γινεται;;Τι να σου πώ εμενα πάντως η ιδια η παιδιατρος μου το ειχε προτεινει εκτος αν το τεστ αλλεργιας που θελεις να κανεις ειναι αλλου τύπου

Δημοσίευση

καλημερα και απο μενα!!

εμεις καναμε δερματικο ελεγχο για αλλεργιες απο 33 ημερων..

και εξετασεις αιματος rast-test επισης 33 ημερων

δεν ξερω ποιος σου το ειπε αλλα ειναι μια εξεταση αιματος γιατι να μην κανει?

παιδιατρος σου το ειπε?

loukoumas JULIANA ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΤΟ ΡΑΣΤ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ?

σε αυτο δεν ξερω να απαντησω σιγουρα γιατι και εμεις καναμε μονο για το αγελαδινο γαλα..

αλλα εχθες που ηρθε η παιδιατρος και την ρωτησα για το τι θα κανω αν την τσιμπησει καποιο εντομο (σφηγκα ή μελισσα) μου ειπε επεδη εχουμε σε εκκρεμοτητα την εξεταση για το αγελαδινο γαλα (το rast-test)να τους πω να κανω και για αυτα τα 2 (μελισσα -σφηγκα)

:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...