Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μπα μπα μπα καλως την φωκια....μιλανε και οι φωκιεςςςςςςςςς????

Μα η βλαμμενη στην αρχη να σε κανω ποντικι!!!!! το θυμασαι???

ΛΙΜΠΕΡΤΙ....εισαι χαζη.... (ε δεν ηξερα τι να πω να σε πειραξω και μου ρθε αυτο προχειρο...χαχα)

ΡΑΜ μη το κεικ μαρηηηηηηηηηηη

  • Απαντήσεις 82
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Η ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!

Δημοσίευση

KALE ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕΕΕΕΕ ???

ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΠΟΣΟΣΤΑ (ΜΗ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΟΤΣΟ Κ ΣΕΝΑ...)

ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΑΥΤΗ Κ ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΠΡΟΦΙΛ !!!... (ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΦΩΤΟ ΕΝΝΟΩ)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !

Δημοσίευση

ενα πραγμα θα πω να ητανε η ζηλεια ψωρα θα ξυνοταν οοοολη η χωρα!

χαχχαχα ελευθερια θα σου φτιαξω και εσενα φαν κλαμπ αυριο...μην επισκιασουμε την ζαχαρενια μας! 1000 ευρω κοστιζει...εεε ξερεις σε ενα ομορφο φακελακι....χαχαχαχα

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

μπα μπα μπα καλως την φωκια....μιλανε και οι φωκιεςςςςςςςςς????

Μα η βλαμμενη στην αρχη να σε κανω ποντικι!!!!! το θυμασαι???

ΛΙΜΠΕΡΤΙ....εισαι χαζη.... (ε δεν ηξερα τι να πω να σε πειραξω και μου ρθε αυτο προχειρο...χαχα)

ΡΑΜ μη το κεικ μαρηηηηηηηηηηη

Ειμαι ξεχωριστη φωκια εγω!!!Δεν ειμαι καμια τυχαια :P !!!

Ελα ντε...το θυμαμαι...μα πως σου φανηκα για ποντικι τοσο ομορφη φωκια :silly: ???

Ζαχαρενια μου εισαι ονομα κ πραγμα... ;) !!!!!!!!!

Ελευθεριτσα μουουουουου!!!!!!Μη μου παραπονιεσαι!!!!Εχω αδυναμια κ στις 2 σας!!Εγω ειμαι ειρηνοποιος!!!Δε θελω εντασεις :P !!Εσυ εισαι η 1η μου αδυναμια το ξερεις ;) !!!!

Δημοσίευση

κουκου ευχαριστω ρε συ....(η μονη που δεν χρηματιστηκε) :laugh:

με το καλο τα μωρακια σου!!!!

μπλιαξ...εεεε τζουλιαξ θα βγαλω εγω ενα βιντεο....ΝΑΑΑΑΑΑ (επειδη εχω λιγο μεγαλο κωλαρακι το λεω...για να χωρεσει στο βιντεο :laugh: :laugh: )

Ραμονα ωραιο ακουστηκε το κεικ...ΞΥΠΝΗΤΙΚΟ...λογω καφε!

Δημοσίευση

Η Ζαχώ είναι λοιπόν: ΤΕΡΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, ΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΛΟΧ ΝΕΣ....

Επίσης Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕΕΕΕ.....

Τι άλλο;;;;;;;

Ααααα και θέλω τα λεφτά μου! Θέλω τα λεφτά μου! Οχι για να κάνω Πάσχα (και να μην σουβλίσω το σκύλο που δεν έχω...) αλλά για να τα δώσω στην εκκλησία που χει ανάγκη αυτές τις μέρες!!!

Εεεε να πάρω και το dvd...

Λεφτά έχεις Ζαχώ είσαι παχουλούλα βλέπω από την φωτό σου...καλοτρώς πουλάκι μου (πουλάκι...λέμε τώρα)!!

Μήπως έχω μπερδέψει τα θέματα;;;;

Δημοσίευση

καλε θα σου δωσω εγω το σκυλο μου να φας! ασε γιατι δεν κανει κ καμμια δουλεια μονο να κοιμαται και να τρωει...ουτε παπας να ηταν!

ζαχαρενια να φερω και εγω τον πισινο μου να γινει το βιντεο του πισινου??

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

ωχ σορρυ νομιζα αυτος ηταν ο πισινος σου καλεεε

χαχαχαχαα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αστερρρρρριιιιιιιιιιιιιιιι

Δημοσίευση

ευχαριστω ξανα και ξανα ολο τον κοσμο

απ ολη την ελλαδα που εχει κατακλυσει το τηλεφωνικο

κεντρο με τα τηλεφωνηματα του και τα μηνυματα αγαπης και

λατρειας για το προσωπο μου...και θελω να σας πω

μην ξεχνατε.....ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

εγω μπηκα μονο και μονο για να πω οτι δεν γουσταρω καθολου την ζαχα.εχει πολυ ασχημη κιτρινωπη,γερικη φατσα και μου σπαει τα νευρα!ολο βλακειες γραφει και νομιζει οτι καποια ειναι με ολα αυτα τα θετικα σχολια που τις λενε :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :silly: :silly: :silly: :silly:

ζαχα ζεις εσυ μας οδηγεις :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

οι εγγραφες στο κλαμπ ειναι δωρεαν...σιγα μη σας βαλουμε να πληρωσετε κιολας για το τρελοκομειο τη ζαχαρενια!

ααα μου ηρθε ατακα... κατσε να κανω και σκηνικο...πες τωρα οτι ειμαστε κατω απο το φως του φεγγαριου ή του pc δε παιζει ρολο...σε κοιταω με βλεμμα και σου λεω "ζαχα εισαι σαν τα πυροτεχνηματα...εμφανιζεσαι μια στις τοσες και μας αφηνεις ολους με το στομα ανοικτο!" χαχαχαχαχαχα

ειμαι σιγουρη οτι η απαντηση της θα ηταν " μα το ξερω!"

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δηλώνω οπαδος της Ζαχαρένιας!!!!!!!

Οπως έχω ξαναπει μου θυμίζει την κολλητή μου στο λύκειο

καθώς και τη Ζουμπουλία(όχι εξωτερικά,μη παρεξηγηθω)!!!!

Είσαι γλυκύτατη και σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:laugh:

:laugh:

:laugh:

:laugh:

:laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Τέλεια!! Προχωράμε σταθερά λοιπον! Εγώ 35 και 5 αύριο, μπαίνω σιγά σιγά στον μήνα μου και εγώ με τόσες περιπέτειες είμαι ευγνώμων που έχω φτάσει μέχρι εδω! Μακάρι να κρατήσει και άλλο και να τους διαψευσει η μικρούλα!! Βέβαια έχει βολευτεί και δεν λέει να αλλάξει θέση, αλλά δεν πειράζει ας είναι καλα! Κοντεύεις και εσύ! Λίγη υπομονή ακόμα, κινησε λίγο παραπάνω πλεον;
    • Ευχαριστώ πολύ ναι το πρώτο μου. Εσένα; Εύχομαι καλά αποτελέσματα. Κι εγώ περιμένω πως και πως να πάω στις 13. Όταν περνούν οι μέρες απ τον τελευταίο υπέρηχο με πιάνει μια αγωνία αν είναι όλα καλά. Φαντάζομαι όλες το ίδιο παθαίνουμε. 😁
    • @Elenaki12 τι όμορφο ξανθουλι ειναι αυτο! Εχω παθει σοκ με τ ποσο καλα καθεται. Εμενα η δικιά μ ειναι 5.5 μηνων καθεται αλλα οχι μονη της. Στο καρεκλάκι φαγητού πχ καθεται κανονικα η στο καροτσι. Αλλα έτσι μονη της με τίποτα. Φαγητο εχει 3 βδομαδες π ξεκινησαμε κ δ παει τοσο καλα. Φρούτα μετα βίας να φάει μερικα κουταλάκια, στο μεσημεριανό τ πάει κάπως καλύτερα. Που θα παει? Κάποια στιγμή θα φάει. Όσον αφορα τ ύπνο τ παει αρκετα καλα, κοιμαται 9.30 10 παρα τ βράδυ με 7 και συνηθως τ πρωι με κανα 2 ξύπνηματα ενδιαμεσα για φαγητο. Παίζει να ξυπνήσει κατά τις 6 κ να μεινει ξύπνια καμια ωρα αλλα σπανια. Εμενα κοιμάται στην κούνια δίπλα μου και οταβ ξυπνάει μετα τις 5 την παιρνω στο κρεβάτι κ το τραβαμε μεχρι τις 7 και π σηκωνομαστε ολοι. Μέσα στη μερα μ κοιμαται ανα 2.5 ωρες περίπου για ενα μισαωρο. Κανει μέσο όρο 4 μισαωρους ύπνους μεσα στη μερα. Πολύ σπανια μ κοιμαται μια ωρα μεσα στη μερα πλέον κι αυτο συνηθως τ πρωι εκει κατά τις 12 αμα κοιμηθει κ είμαστε βολτα. Ειναι δυσκολη φαση αυτή με τα φαγητά. Ολο μαγειρεύεις κ πλένεις σκεύη. Ευτυχως κατά τ χρονο θα τρώνε σχεδον κανονικα. 
    • Κορίτσια μου τι κάνετε ;;; Σας δείχνω εδώ το καμαράκι μου που μεγάλωσε …  μπαίνω σας διαβάζω που κ που , πάω να σας γράψω κ μετά πάντα κάτι γίνεται κ δεν το δημοσιεύω… εμείς είμαστε 6.5 μηνών πλέον 75εκ κ 8.100(στις 22.10 που κάναμε εμβόλιο δηλαδή) τρώμε φαγάκι μεσημεριανό μοσχάρι κοτόπουλο κ λαχανικά , τρώμε φρουτοκρεμα όχι πολύ ευχάριστα , κρέμες(απλή φαριν λακτε, 5 δημητριακά) κ γιαούρτι για απογευματινό κ αύριο τελειώνουμε κ την εισαγωγή αυγού (3 μέρες μόνο κρόκο σταδιακά κ μετά 3 μέρες κ ασπράδι λίγο λίγο). Μέσα στην εβδομάδα θα φάμε κ ψάρι. Από κρέμες γενικά δίνω συνήθως από φαρμακείο hipp frezylac αν κ θέλω να του δίνω σιγά σιγά κ δικές μου με βρώμη πχ. Το νεράκι το πίνει πολύ ευχάριστα ! Επισης συνεχίζουμε θηλασμό ! Έχουμε δώσει κάποιες φορές ξένο γάλα αλλά μας έβγαλε ένα εξάνθημα που συνδυάστηκε με το γάλα σε μεγάλη ποσότητα (πάντα έπινε 90-100 κ μια φορά ήπιε 160 κ το έβγαλε) κ είπε η αλλεργιολόγος να το αυξήσουμε σταδιακά μέχρι να απευαισθητοποιηθει μόνος του.ευτυχως ανέχεται την κρέμα με γάλα αλλά πρέπει σιγά σιγά να δώσω μεγαλύτερες ποσότητες γιατί θα έχω θέμα αν πρέπει να τον αφήσω. κάθεται στον πωπο του εδώ κ έναν μήνα σταθερά, ενώ σηκώνεται επίσης από ξαπλωμένος καθιστός εδώ κ 10-15 μέρες. Έχει αρχίσει να σηκώνεται ορθιος(αν πιαστεί από κάπου) κ μπουσουλάει δειλά δειλά . Εχω τρομάξει με το πόσο γρήγορα μεγαλώνει 😭🥹 πέρυσι τέτοιο καιρό είχαμε κάνει α επιπέδου κ φέτος δεν το προλαβαίνω με ότι καινούριο κάνει … οι νύχτες μας είναι δύσκολες από τον 5ο κ μετά ξυπνάμε συχνά, 2-3 φορές τουλάχιστον , μπορεί κ κάθε 1-2 ώρες …. Δεν ξέρω τι γίνεται, έχω κάνει διάφορα δεν ξέρω αν έχω «τρελάνει» το μωρό στα διαφορετικά κ δεν βρίσκουμε λύση … προσπαθούσα να μην τον θηλάζω, μόνο να τον νανουρίζω, μετά εξαντλήθηκα κ τον θήλαζα κ την νύχτα . Πιπίλα δεν μου παιρνει. Τωρα έλεγα μήπως να φέρω την κούνια του στο δωμάτιο μας γιατί να τον αλλάξω δεν προβλέπεται με τόσο ξύπνημα τις νύχτες κ πηγαινελα , μήπως το λίκνο τον στεναχωρεί κ δεν χωράει… έχω απελπιστεί ότι δεν θα κοιμηθώ ποτέ, νιώθω εξάντληση τόσους μήνες χωρίς καμία νύχτα σερί ύπνου. Επίσης την ημέρα δεν τρελαίνεται στους ύπνους κάνει 2-3 μικρούς σχετικά μαξ 1 ώρα , άντε σπανίως 1.5… συνήθως όμως είναι 40-45 λεπτά . Οι δουλειές στο σπίτι μονίμως αυξάνονται τώρα με μαγείρεμα κ καθάρισμα για το φαγητό του παιδιού, το παιδί θέλει άνθρωπο συνέχεια εκεί . Σκέφτομαι μήπως πρέπει να πάρω αυτά τα πάρκα τα μεγαλύτερα για παιχνίδι . Έχετε υπόψιν σας ; πείτε μου εσείς πως πάτε με φαγητό, ύπνο, παιχνίδι, ανάπτυξη θα χαρώ να μάθω τα νέα σας !!!  φιλια πολλα σε όλες κ καλά κουράγια μάνες , τώρα καταλαβαίνω την μάνα μου που έλεγε θα γίνεις μάνα κ θα δεις ….
    • Καλησπέρα κορίτσι μου ! Με το καλό μωράκι σου ! Το πρώτο σου είναι ; Να που βρήκα μια κοπέλα να είμαστε μαζί Μάιο ☺️ Την τρίτη θα πάω για αυχενική και περιμένω πως και πως !  εγώ συμπτώματα δεν πολύ έχω καμία φορά με πιάνει λίγο το στομάχι μου καπως σαν καούρες πιο πολύ και εμένα με βοηθάει η κόκα κόλα και εγώ πίνω που και που 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...