Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Κορίτσι στην πρώτη εγκυμοσύνη ήταν να βάλω ενδοφλέβια το σίδηρο γιατί ήταν στα τάρταρα αλλά ο γιατρός μου μου αύξησε τη δόση από το στόμα πρωί βράδυ και κατάφερα και το ανέβασα μια μονάδα.. ήμουν λίγο πριν τη γέννα οπότε δεν προχωρήσαμε στο ενδοφλέβιο.
31 Ιουλίου στον εμβρυολογο μας είπε 750 οπότε μέσα σε 18 μέρες πήραν μισό κιλό.. είδα μεγάλη διαφορά τώρα αυτό το 20ημερο βάρυνα για αυτό..ώρες ώρες με ενοχλεί η κοιλιά μ που τη κουβαλάω πάω κρεβάτι κ ξαπλώνω στα πλάγια..εγώ Πιτ έχω 14/11 αυτές οι εγκυμοσύνες μέχρι 15/10 το πολύ Μ πΕ ο γιατρός..η γυναικολόγος Μ μου έδωσε την εντύπωση ότι δε θα φτάσω ως εκεί κ ψιλοαγχοθηκα..γτ έχω πολλές εκκρεμότητες. Κ εγώ 35 είμαι.. είμαστε γεννημένες για να αντέχουμε όλα τα μπορεί το σώμα μας..να προσέχετε από εδώ κ επειτα πιο πολύ.. εμένα Μ πΕ ζάχαρη κ αλάτι κομμένα..ότι μπορούμε καλύτερο να κάνουμε..να βγουν παιδοπουλα..τη Δευτέρα Μ πΕ κάνω ένεση για τα πνευμόνια τους
Εντάξει κορίτσια τ μωρο επανήλθε σήμερα. Κοιμηθηκε αρκευα μεσα στη μέρα κ τις ωρες π ήταν ξύπνια ήταν πολύ καλή.
@Maria98 @ΜαρίαΔημήτρης εχω παθει σοκ με τη μαλλουρα σας! Τρομερό μαλλι κ οι δύο! Φτου φτου
@Eirinistz να μην αγχωνεσαι. Έχει μωρακια π άργησαν πολυ. Επειδή τ συζητουσα πρόσφατα με μια φίλη μ τ δικο της δ γυρνούσε ποτε δ τ αρεσε καθολου.
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.