Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ό,τι και να σου πούμε εμείς θα ακουστεί φτωχό μπροστά σ΄αυτό που νιώθεις. Το μόνο που ίσως έχω να πω είναι σε καταλαβαίνω και είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα ξανασταθείς στα πόδια σου, έτοιμη και ίσως πιο δυνατή για την επόμενη προσπάθεια.

• Απαντήσεις 131
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

MAΡΙΝΙΩ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΟΜΩΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΥΓΙΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ.

Δημοσίευση

λυπαμαι τοσο πολυ κοριτσακι μου γιατι ξερω ποσο πολυ το ηθελες και πολυ το προσπαθουσες...κανε κουραγιο και παρε δυναμη...ξερω θα μου πεις ειναι δυσκολο αλλα...θα δεις θα ερθει και για σενα το πιστευω αυτο που σου λεω

Δημοσίευση

Μαρινιώ παρακολουθώ την ιστορία σου μέσα από το μάμμυλαντ.Λυπάμαι πολύ γι αυτό που σου συνέβη..το ήθελεσ πολύ..αλλά μην το βάζεισ κάτω..Θα έρθει το μωράκι.Για αυτό να είσαι σίγουρη.Δώσε χρόνο και στο σώμα σου και στην ψυχη σου να ξεκουραστουν..

Δημοσίευση

μαρινιω έγραψε:

:(:(:(:(:(:(

pou piges?????

aggelaki mou...!!!na sai kala .... :(:(:(angels_0417.jpg

ΑΧ!!!!!!βρε μαρινιω μου...κανε κουραγιο καρδια μου....θα δεις θα ερθει και για σενα μια γερη μπουμπου..

σε φιλω γλυκα και ελπιζω με το καιρο ο πονος να απαλυνει

Δημοσίευση

Mariniw an kai den gnwrizomaste einai san na se kserw polu kairo.

Prin treis meres exasa to palikari mou,500 gr aggeloudi to genhsa.

To tragoudi sou to vazw krufa otan o antras mou leipei kai klaiw kaigw mesa apo thn kardia mou gia to paidi mou kai gia ola auta ta aggeloudia.

Ypomonh koritsi mou kai na ksereis pws kapote 8a kshmerwsei kai gia mas.

O 8eos na sou dinei kouragio kai pisth.

Δημοσίευση

krishna έγραψε:

Mariniw an kai den gnwrizomaste einai san na se kserw polu kairo.

Prin treis meres exasa to palikari mou,500 gr aggeloudi to genhsa.

To tragoudi sou to vazw krufa otan o antras mou leipei kai klaiw kaigw mesa apo thn kardia mou gia to paidi mou kai gia ola auta ta aggeloudia.

Ypomonh koritsi mou kai na ksereis pws kapote 8a kshmerwsei kai gia mas.

O 8eos na sou dinei kouragio kai pisth.

SE EYXARISTW POLY KAI THA SOU EUXITHW KAI ESENA KOURAGIO,DYNAMH NA EXEIS KAI KALH ANARWSH!!!!H ANARWSH EINAI DISKOLH!!!

FILIA GLIKIA MOU! :kiss: :silly:

Δημοσίευση

κοριτσάκι αν και σου έστειλα και ε΄να π.μ και το πήρες θέλω να σου πώ ότι ποτέ μα ποτε να μην το βάζεις κα΄τω εγώ σου εξήγησα ότι μετά τον γιό μου έμεινα έγκυος και έχασα δίσυμα μτά ήρθε η εβελίνα μου από δίσυμα και αυτή αλλά ήθελε να έρθει στην ζωή αν και ήμουν χάμω 9 μήνεςκαι μετά το σοφάκι μου που ήρθε στον κόσμο 8 μηνών . τώρα λοιπόν εχω τρία υπέροχα αγελούδια από εκεί οπου έλεγα ότι δεν θα ξανακάνω παιδάκια και όμως μην απελπίζεσαι στάσου όρθια σκούπισε τα δακρυά σου και για ένα διάστημα άστο κάνε τις εξετάσεις σου και άστο πάλι θα έρθει από μόνο του όταν είναι η ώρα σε φιλώ και ότι θές είμαι εδώ

• 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...