Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα μανούλες και μή!

μια ερώτηση ρε κορίτσια. απο φοτος που είδα παρατήρησα πως πολλές κοπέλες εχουν τα μαλλια τους με ανταύγιες. τελικά τι επιτρέπεται να κάνω σ αυτό το μαλλί τωρα? άκουσα πχ για ανταύγιες ισχύει?? τα έχω μαύρα δεν ξέρω τι ανταυγια θα μπορούσα να τα κάνω. ακόμη και ξανθές σκέφτομαι αν μπορεί να γίνει αυτο επάνω στο μαύρο? αν και 30 χρ. έχω αρκετά άσπρα μπροστά αλλα και επειδή βάφω χρόνια τα μαλλιά μου οταν εχω καιρό να τα βάψω αποκτάν μια θαμπάδα. θέλώ να νιώθω όμορφη και περιποιημένη. όποια ξέρει ας πει μια γνώμη...

ευχαριστώ!!

ps:δεν ξερω αν έχει σημασία αλλα μόλις μπήκα στον 3ο

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΕΣ.

ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΠΟΡΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΩ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ <ΠΡΟΒΛΗΜΑ> ΜΕ ΕΣΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑ, ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ Κ.Τ.Λ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!

ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΠΟΡΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΩ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ <ΠΡΟΒΛΗΜΑ> ΜΕ ΕΣΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑ, ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ Κ.Τ.Λ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!

Δημοσίευση

Πριν μια εβδομάδα πήγα κομμωτήριο για βαφή και βλέπω την κομμώτρια μου με μια πανέμορφη κοιλίτσα!!! Περιμένει το δεύτερο της παιδί και είναι 5 1/2 μηνών περίπου. Με βάφει και καπάκι βάφει τα δικά της μάλλια(βαφή και ανταύγειες)! Τη ρωτάω λοιπόν αν κάνει και αν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα κτλ... Και μου απαντάει ότι και στην πρώτη της εγκυμοσύνη τα έβαφε κανονικά, αλλά στην ουσία η βαφή δεν δημιουργεί "πρόβλημα" στο έμβρυο, απλά μπορεί κάποια έγκυος να μην "αντέξει" την έντονη μυρωδιά της βαφής και να υποστεί κάποιο αλλεργικό σοκ... Η ίδια δεν παίρνει την ευθύνη να βάψει τα μαλλιά κάποιας εγκύου σαν επαγγελματίας, αλλά τα δικά της τα βάφει κανονικά...

Εγώ απλά σκέφτομαι ότι σε κάθε περίπτωση δεν θα το διακινδύνευα. Έχω κι εγώ μαύρα μαλλιά(το φυσικό μου είναι καστανό ανοιχτό-πολύ ανοιχτό όμως)και φαντάζομαι ότι σε παρόμοια περίπτωση μια φυτική ίσως βαφή μπορεί και να βοηθούσε...

Δημοσίευση

Πριν μια εβδομάδα πήγα κομμωτήριο για βαφή και βλέπω την κομμώτρια μου με μια πανέμορφη κοιλίτσα!!! Περιμένει το δεύτερο της παιδί και είναι 5 1/2 μηνών περίπου. Με βάφει και καπάκι βάφει τα δικά της μάλλια(βαφή και ανταύγειες)! Τη ρωτάω λοιπόν αν κάνει και αν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα κτλ... Και μου απαντάει ότι και στην πρώτη της εγκυμοσύνη τα έβαφε κανονικά, αλλά στην ουσία η βαφή δεν δημιουργεί "πρόβλημα" στο έμβρυο, απλά μπορεί κάποια έγκυος να μην "αντέξει" την έντονη μυρωδιά της βαφής και να υποστεί κάποιο αλλεργικό σοκ... Η ίδια δεν παίρνει την ευθύνη να βάψει τα μαλλιά κάποιας εγκύου σαν επαγγελματίας, αλλά τα δικά της τα βάφει κανονικά...

Εγώ απλά σκέφτομαι ότι σε κάθε περίπτωση δεν θα το διακινδύνευα. Έχω κι εγώ μαύρα μαλλιά(το φυσικό μου είναι καστανό ανοιχτό-πολύ ανοιχτό όμως)και φαντάζομαι ότι σε παρόμοια περίπτωση μια φυτική ίσως βαφή μπορεί και να βοηθούσε...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κιεγώ είχα ανάλογο πρεοβληματισμό αλλά ο γιατρός από την αρχη μου είχε πει μονο φυτικές βαφές και για ανταυγειες κανένα πρόβλημα.

Εγω βεβαια περίμενα μέχρι τον 5ο μήνα, και πήγα πρόσφατα για ξανθες ανταυγειες γιατί η ρίζα ειχε φτάσει στο απροχώρητο!!! Τώρα ξανά το Δεκέμβρη για να ειμαι όμορφη στις γιορτές!!!

Δημοσίευση

Κιεγώ είχα ανάλογο πρεοβληματισμό αλλά ο γιατρός από την αρχη μου είχε πει μονο φυτικές βαφές και για ανταυγειες κανένα πρόβλημα.

Εγω βεβαια περίμενα μέχρι τον 5ο μήνα, και πήγα πρόσφατα για ξανθες ανταυγειες γιατί η ρίζα ειχε φτάσει στο απροχώρητο!!! Τώρα ξανά το Δεκέμβρη για να ειμαι όμορφη στις γιορτές!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ki ego exo akousei pos epitreponte oi antauges kai oi fusikes bafes meta to proto trimino! epeidi omos ego de tha ta ebafa tetoia pou eimai :S :S pronoisa kai ta girisa sto fisiko mou prin balo mpros gia nini ;) ki eutuxos den exo kai apsra!

tha sou protina na kourefteis kalitera, mporeis na kaneis diafora kouremata kai na noiotheis ananeomeni, omorfi kai peripoiimeni!!!!;)

ego apo tin ora pou emeina egkuos allazo kathe mina kourema!!!:P :P

Δημοσίευση

ki ego exo akousei pos epitreponte oi antauges kai oi fusikes bafes meta to proto trimino! epeidi omos ego de tha ta ebafa tetoia pou eimai :S :S pronoisa kai ta girisa sto fisiko mou prin balo mpros gia nini ;) ki eutuxos den exo kai apsra!

tha sou protina na kourefteis kalitera, mporeis na kaneis diafora kouremata kai na noiotheis ananeomeni, omorfi kai peripoiimeni!!!!;)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κορίτσια εμένα ο γιατρός μου είναι πάρα πολύ αυστηρός γενικότερα. Δεν με άφησε να τα βάψω μέχρι που έκλεισα τον 5ο! Και ήμουν και ξανθιά... φανταστείτε που είχε φτάσει η ρίζα. Τελικά τα έκανα καστανά γιατί ούτε στον θυλασμό κάνει να τα βάφουμε. Ωστόσο όταν το έψαξα στο διαδίκτυο είδα πως καλό θα είναι να μην τα βάφουμε με κανονική βαφή - ούτε φυτική γιατί περιέχει κι αυτή αμμωνία - γιατί δεν έχει αποδειχτεί επίσημα αν η βαφή που ακουμπάει στο κρανίο μπορεί να εισχωρήσει διαδερμικά και ενδεχομένως κάποια ποσότητα (απειροελάχιστη) να φτάσει στο μωρό. Δεν το πολύ πιστεύω όλο αυτό αλλά να σας πω την αλήθεια δεν το ρισκάρω κι όλας. Ωστόσο όπου έψαξα για ανταύγες θεωρούνται απολύτως ασφαλείς γιατί δεν ακουμπούν στο κρανίο και η τρίχα δεν έχει απορροφητικότητα. Οπότε καλύτερα ανταύγες για να είμαστε σίγουρες. Αχ βρε κορίτσια τι τραβάμε μ'αυτές τις άσπρες τρίχες.

Φιλιά σε όλες

Γιώτα

Δημοσίευση

Κορίτσια εμένα ο γιατρός μου είναι πάρα πολύ αυστηρός γενικότερα. Δεν με άφησε να τα βάψω μέχρι που έκλεισα τον 5ο! Και ήμουν και ξανθιά... φανταστείτε που είχε φτάσει η ρίζα. Τελικά τα έκανα καστανά γιατί ούτε στον θυλασμό κάνει να τα βάφουμε. Ωστόσο όταν το έψαξα στο διαδίκτυο είδα πως καλό θα είναι να μην τα βάφουμε με κανονική βαφή - ούτε φυτική γιατί περιέχει κι αυτή αμμωνία - γιατί δεν έχει αποδειχτεί επίσημα αν η βαφή που ακουμπάει στο κρανίο μπορεί να εισχωρήσει διαδερμικά και ενδεχομένως κάποια ποσότητα (απειροελάχιστη) να φτάσει στο μωρό. Δεν το πολύ πιστεύω όλο αυτό αλλά να σας πω την αλήθεια δεν το ρισκάρω κι όλας. Ωστόσο όπου έψαξα για ανταύγες θεωρούνται απολύτως ασφαλείς γιατί δεν ακουμπούν στο κρανίο και η τρίχα δεν έχει απορροφητικότητα. Οπότε καλύτερα ανταύγες για να είμαστε σίγουρες. Αχ βρε κορίτσια τι τραβάμε μ'αυτές τις άσπρες τρίχες.

Φιλιά σε όλες

Γιώτα

Δημοσίευση

Φιλιά σε όλες

Γιώτα

Δημοσίευση

Κοριτσια τα εχουμε ξαναπει για αυτο το θεμα!!!!!!!Μονο ανταυγιες προτινο και εγω.(ειμαι κομμωτρια).Εγω οταν εμαθα οτι ημουν εγκυος τα εβαψα σοκολα απο ξανθα και στον 5ο μηνα ξεκινησα να κανω ανταυγιες και τωρα τα εχω ξανα ξανθα!!:)

Δημοσίευση

Κοριτσια τα εχουμε ξαναπει για αυτο το θεμα!!!!!!!Μονο ανταυγιες προτινο και εγω.(ειμαι κομμωτρια).Εγω οταν εμαθα οτι ημουν εγκυος τα εβαψα σοκολα απο ξανθα και στον 5ο μηνα ξεκινησα να κανω ανταυγιες και τωρα τα εχω ξανα ξανθα!!:)

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγω έχω να πω κάτι σε όσες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν παιδί αλλά δεν τα έχουν καταφέρει ως τώρα, η μητέρα μου προσπαθούσε πολλά χρόνια με φυσικό τρόπο να μείνει έγκυος και μόλις έφτιαξε τα χαρτιά της για υιοθεσία έμεινε έγκυος σε μένα 💖 
    • Η Ελένη Ξανθοπούλου είναι κορυφή! Ωστόσο επειδή είναι και σωστή επαγγελματίας δεν παίρνει πολλές γυναίκες μαζί που γεννάνε το ίδιο διάστημα ώστε να είναι σωστή απέναντι τους κ δίπλα σε όλες!    Οπότε καλό είναι άμεσα ν μιλάτε μαζί της αν κάποια ενδιαφέρετε για να μπορεί να σας αναλάβει!    Ωστόσο η ανεξάρτητη μαία η Στέλλα η Παντου πολυ γνωστή για ανεξάρτητους τοκετούς μπορεί να σας προτείνει γιατρούς ή να σας δώσει feedback    Με το καλό σε όλες 🩷🩷🩷
    • Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...