Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια μου εδωσε ο γιατρος πριν μια εβδομαδα το mega-calcium sandoz το οποιο ειναι σε αναβραζουσες ταμπλετες,αλλα με αναγουλιαζει τρομερα..δεν μπορω να το πινω..κανω προσπαθειες αλλα τα βγαζω μετα :blush:

στην αρχη ειχα προβλημα και με το σιδηρο!!!!με το που ειχα σταματησει τα filicine,αρχισα τα legofer(σαν να πινω αιμα,μπλιαχ!!και οχι μονο αυτο,μου εφεραν και δυσκοιλια σε επωδυνο βαθμο)..οταν του το ειπα μου τα αλλαξε και μου εδωσε fero sanol,και ησυχασα..

του ειπα παλι οτι εχω προβλημα με το ασβεστιο αλλα μου ειπε να προσπαθησω να το πινω γιατι ειναι το καλυτερο!! το χαπι δεν απορροφαται λεει τοσο καλα!!!!!:angry: δεν μπορω ομως με τιποτα!!!!

τι να κανω????να το σταματησω και να πινω περισσοτερο γαλα???(παιρνω αυτο με το επιπλεον ασβεστιο)

η μηπως εχετε να μου προτεινετε καποιο συμπληρωμα ασβεστιου σε χαπακι?????????

Δημοσίευση

Αλκόστ εγώ στην εγκυμοσύνη δεν έπερνα καθόλου ασβέστιο.

Προσπαθούσα να πίνω τουλάχιστον ένα ποτήρι γάλα την ημέρα έτρωγα γιαούρτι και έπερνα το κίτρινο τυρί που έχει περισσότερο ασβέστιο.

Είμαι κατά των πολλών χαπιών γενικότερα.

Για ρώτα και τον γιατρό σου.

Δημοσίευση

calcioral. ιναι μασωμενα και λιγοτερα αηδιαστικα. Η γευσι τους

περιπου ειναι σαν αυτη του maalox για το στομαχι με γευση λεμονιου.

Εγω τα μασουσα και στο καπακι επινα και νερο για να ξεπλυθει η γευση.

Αυτα στην 1η εγκυμοσυνη στην Ελλαδα.

Στην Κυπρο τωρα,επερνα τα Caltrate. Είναι χαπια συναιπως χωρις γευση,

αλλα δεν γνωριζω αν υπαρχουν στην Ελλαδα. Γιατι όμως δεν ρωτας και τον γιατρο σου? Πεσ του οτι σε αηδιαζουν και θα σου γραψει χαπια! ;)

Δημοσίευση

Γεια σου Alkost μου! :)

Κ εγω επαιρνα αναβραζον ασβεστιο(δε θυμαμαι το ονομα),σε ολη την εγκυμοσυνη μεχρι κ το θηλασμο κ ομολογω οτι κ εγω ηθελα να κανω εμετο...καθυστερουσα συνεχως να το παρω αλλα δε το γλιτωνα!!Ειχα πει στο γιατρο οτι δε το μπορω κ μου ελεγε οτι ολα το ιδιο ειναι κ πρεπει να το παιρνω οπωσδηποτε!

Νομιζω ομως οτι υπαρχουν κ χαπια,δε ξερω ομως αν ειναι το ιδιο..Συζητα το με το γιατρο σου!

Δημοσίευση

calcioral θα σου προτεινα η ενα οποιοδηποτε ασβεστιο σε μασωμενο δισκιο ειναι σε γευση σαν το μαιλοξ για το στομαχι

αλλα να ξερεις οτι τωρα ολες οι γευσεις φαρμακων μπορει να σε ενοχλουν

παντως υπαρχουν και χειροτερα αμα παρεις μαγνησιο που δεν υπαρχει σδε μασωμενα δισκια θα βγαλεις τα σωθικα σου αηδια!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

alkost κ μενα μου ειχε γραψει ταμπλετες αλλα ητανε απαισιες!

κ τελικα του το ειπα κ μου εγραψε τα calcioral,πεντανοστιμα! :laugh: εχουν γευση λεμονι κ μαλιστα το παραεκανα πολλες φορες επαιρνα κ 2 την ημερα :P

δεν χανεις τιποτα με το να δοκιμασεις ειναι κ οικονομικα ;)

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..!!

ΕΓΩ ΕΠΕΡΝΑ ΜΑΣΩΜΕΝΑ ΔΙΣΚΙΑ..Κ ΑΥΤΑ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ..

ΕΙΣΑΙ ΦΑΝ ΤΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ??ΑΝ ΝΑΙ Κ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ Κ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ..

Δημοσίευση

Αχ κ εγώ δεν μπορούσα με τίποτα να το πιώ..μπλιάξ...

Μου πρότεινε μετά ο γιατρός το Caltrate 600+D.Είναι συμπλήρωμα ασβεστίου με βιταμίνη D.Έχει βέβαια λιγότερο ασβέστιο από το άλλο αλλά μπρος το τίποτα καλό είναι κ αυτό!

Δημοσίευση

Κ ΕΓΩ ΤΟ CALCIORAL ΠΕΡΝΩ Κ ΣΤΙΣ ΤΡΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΜΕΝΑ ΔΙΣΚΙΑ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΓΕΥΣΗ Κ ΑΠΟ ΣΙΔΗΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΑΠΑΙΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΑ ΜΕ ΧΑΠΙ ΤΟ GYNOTARDIFERON ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΦΥΛΛΙΚΟΥ ΟΞΥ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ

Κ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΑΝ Κ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ

Δημοσίευση

τα ιδια ακριβώς έπαιρνα και γω!!!!Αηδια σκέτη!!ελεγα αμαν καθε φορα..και δεν σου λρυβα οτι δεν τα έπαιρνα συστηματικά!!μετα αγορασα ασβεστιο σε μορφη παστιλιας με γευση πορτοκάλι..αλλά και αυτο..σχεδον το ιδιο ειναι!!

ο γιατρος μου μου ειχε ειπε οτι οσο γαλα και να πινω χρειάζομαι και συμπλήρωμα γιατι δεν φτανει..

Επινα λίτρα γαλα..αλλα το ασβεστιο το αμελουσα πολλές φορες λογω της γευσης του..

φιλια

Δημοσίευση

ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου,θα δοκιμασω αυτα με το λεμονι γιατι μου αρεσει και η γευση του λεμονιου!!!!

παντως χαρηκα που δεν ειμαι η μονη που ενιωσε ετσι με τις ταμπλετες!!και με λενε ολοι υπερβολικη!!!!

:kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ρε κοριτσια κ μενα υπερβολικη με λεγανε :dry: !!Ειδικα ο αντρας μου..επρεπε να του δωσω μια φορα να πιει να δω τι θα ελεγε μετα :P

Σαν ασχημο ανθρακουχο ηταν...αηδια κ μετα παντα μου ερχοταν κ να ρευτω...!

Δημοσίευση

ας τους επεβαλε ο γιατρος τους να πινουν αυτες τις αηδιες σε γευση επι 7 μηνες και θα εβλεπες ποσοι θα απο εκεινους που σε λενε υπερβολικη μπορουσαν να το αντεξουν πανω απο μια βδομαδα!!!

Και εμενα υπερβολικη με ελεγαν ειδικα ο αντρας μου αλλα δεν εκανε καποιος τον κοπο να δοκιμασει το μαγνησιο που επαιρνα τοτε :angry::angry::angry:

Δημοσίευση

alkost έγραψε:

ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου,θα δοκιμασω αυτα με το λεμονι γιατι μου αρεσει και η γευση του λεμονιου!!!!

παντως χαρηκα που δεν ειμαι η μονη που ενιωσε ετσι με τις ταμπλετες!!και με λενε ολοι υπερβολικη!!!!

:kiss::kiss:

Επειδή εχω δοκιμάσει κ τα μασωμενα και τα χαπια, σου λεω οτι τα χαπια

ειναι καλυτερα, εννοώντας οτι δεν εχουν καμια γευση. Τα καταπίνεις με νερο κ τελος! ;)

Δημοσίευση

ΕλένηΧ έγραψε:

ας τους επεβαλε ο γιατρος τους να πινουν αυτες τις αηδιες σε γευση επι 7 μηνες και θα εβλεπες ποσοι θα απο εκεινους που σε λενε υπερβολικη μπορουσαν να το αντεξουν πανω απο μια βδομαδα!!!

Και εμενα υπερβολικη με ελεγαν ειδικα ο αντρας μου αλλα δεν εκανε καποιος τον κοπο να δοκιμασει το μαγνησιο που επαιρνα τοτε :angry::angry::angry:

Εννοεις τις αμπουλες μαγνησιου με γευση πορτικαλι?

Δημοσίευση

Aχ αυτα τα πραγματα βρε κοριτσια!!!alkost μου οπως βλεπεις!!!

Δεν τα θελω με τιποτα!!!Εχω μασωμενα ασβεστιου εδω και ενα μηνα σπιτι και κοιταζομαστε χα χα χα χα χα!!!!!Δεν τα μπορω,βεβαια δεν τα εχω δοκιμασει αλλα δεν θελω καθολου γευσεις τετοιου ειδους....παντως το μαγνησιο τι να σας πω 3 φορες το ηπια και τελος συνεχεια ηθελα να τα βγαλω,συγνωμη κιολας και πηγα στο γιατρο και του λεω δωσε μου και χαπια ισα με ενα δαχτυλο δεν με νοιαζει οχι τετοιααααα χα χα χα βρε καλη μου bell υπαρχει χαπι ασβεστιου;κατι μου ειχαν πει αλλα λεει δεν γραφονται δλδ συνταγη,δεν εχω ρωτησει και τον γιατρο γιατι ειπα θα κανω μια προσπαθεια να φαω τα αλλα :) αλλα δεν με βλεπω!

Δημοσίευση

εγω και στις δυο μου εγκυμοσυνες δεν επερνα ασβεστιο γιατι ειτε το μασωμενο δισκιο ειτε το χαπι μου εφερνε την ιδια αηδια και μου προκαλουσε εμετους....μια χαρα ειναι τα παιδακια μου...απλα ετρωγα πολλα γαλακτοκομικα

Δημοσίευση

Η ευκολια με την οποια οι γιατροι μοιράζουν συμπληρώματα εναι εκπληκτική . Το ασβέστιο ειδικά ειναι το πιο αχρηστο συμπληρωμα και δεν χρειαζεται ουτε στη διαρκεια της εγκυμοσυνης και φυσικά ουτε στη διαρκεια του θηλασμου .

Δημοσίευση

bell έγραψε:

calcioral. ιναι μασωμενα και λιγοτερα αηδιαστικα. Η γευσι τους

περιπου ειναι σαν αυτη του maalox για το στομαχι με γευση λεμονιου.

Εγω τα μασουσα και στο καπακι επινα και νερο για να ξεπλυθει η γευση.

Αυτα στην 1η εγκυμοσυνη στην Ελλαδα.

Στην Κυπρο τωρα,επερνα τα Caltrate. Είναι χαπια συναιπως χωρις γευση,

αλλα δεν γνωριζω αν υπαρχουν στην Ελλαδα. Γιατι όμως δεν ρωτας και τον γιατρο σου? Πεσ του οτι σε αηδιαζουν και θα σου γραψει χαπια! ;)

υπαρχουν τα caltrate..αυτα μου ειχε δωσει εμενα...υπαρχει και αναβραζον δισκιο που ειναι σαν πορτοκαλαδα...αλλα σε μενα ολα τα ιδια ηταν...μου κανανε χαλια το στομαχι μου :x

Δημοσίευση

υπαρχει και 1 μασωμενο..σα καραμελα..αυτα τα 2 ειναι παντως τα σκευασματα ασβεστιοθ..δε ξερω πως λεγεται το μασωμενο..σα καραμελα εινα..εμενα παντως δε με ενοχλουσε.,και μου ειπε 3 φορες τη βδομαδα..οχι καθε μερα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...