Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ξεκιναω τις ενεσεις το σαββατο.εκανα ολες τις εξετασεις του προγεννητικου για ηπατιτιδες κτλ και προχωρω...αφου δεν εχω κανενα προβλημα εγω δεν ειναι πιο πιθανο να μεινω εγκυος με την πρωτη?το προβλημα ηταν η 0% κινητικοτητα του συζυγου..ποιες εχετε μεινει με την πρωτη?μακαρι να πανε ολα καλα,,,δεν εχω καθολου αγχος ειμαι πολυ χαρουμενη που προχωραμε επιτελους..αν και μου εκοψε χθες ο αντρας μου τα φτερα που μου ειπε ...τι χαιρεσαι τοσο?πως εισαι σιγουρη οτι θα μεινεις με την πρωτη?προσγειωθηκα λιγο ανωμαλα η αληθεια ειναι..μαλλον δεν θελει να απογοητευτω μετα αν δεν γινει κατι...

Δημοσίευση

minie καλό ξεκίνημα κοριτσάκι!! Είδα μόλις το ερώτημά σου κι είπα να σου δώσω κουράγιο. Εγώ έμεινα έγκυος με την πρώτη προσπάθεια, με παρόμοιο πρόβλημα στο σύζυγο. Μόνο που εμείς σας φάγαμε στην κινητικότητα, είχαμε παραπάνω...5%!! :laugh: :laugh: Καλή επιτυχία, είμαι σίγουρη ότι θα συμπληρώσουν κι άλλες κοπέλες τη λίστα της πρωτιάς, για να σου δώσουν κουράγιο!

Δημοσίευση

Κοπελα μου με το καλο.Ευχομαι να σου πανε ολα τελεια...!!

Και εγω εμεινα εγκυος με την πρωτη μου εξωσωματικη.Εμεις δεν ειχαμε

θεμα με το σπερμα,ηταν καλο.Εγω ειχα ενδομητριωση,ειχα κανει λαπαροσκοπηση αλλα ξαναεμφανιστηκε η κυστη,κατι που ομως δεν σημαινει

απαραιτητα οτι δεν θα μπορουσαμε να πιασουμε φυσιολογικα.Οπως ειπε και ο γιατρος ειμασταν στο ποσοστο που ενω δεν υπαρχει σοβαρο προβλημα

για καποιο ανεξηγητο λογο δεν συλλαμβαναμε...

Εν πασει περιπτωση θετικη σκεψη να εχεις πανω απο ολα και καλη ψυχολογια.

Ανετα μπορει να ειναι η πρωτη σου εξωσωματικη αλλα και η τελευταια..!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσια επειδη κ εγω ειμαι στα...προθυρα της εξωσωματικης,θα ξεκινησω μαλλον Μαιο-Ιουνιο,μας δινετε πολυ κουραγιο με τις απαντησεις σας.Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να σταθουμε κ εμεις το ιδιο τυχερες!

Αμην!!!!!!!!! :)

Δημοσίευση

Καλημέρα κι από εμένα!

Κι εγώ έμεινα έγκυος με την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής. Για την ακρίβεια κάναμε μικρογονιμοποίηση λόγω πολύ μειωμένου αριθμού σπερματοζωαρίων και κινητικότητας. Εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

Καλή επιτυχία!!! :)

Δημοσίευση

γειά και από μενα κοριτσάκια!

κι εμεις είχαμε πρόβλημα με το σπέρμα και η εξωσωματική πέτυχε με την πρώτη. τώρα είμαι στη 17η εβδομάδα και περιμένω διδυμάκια!

κι εγώ την ίδια αντίδραση είχα, αν και σχετικά απαισιόδοξη σαν χαρακτήρας στο θέμα της εξωσωματικής ήμουν υπερβολικά αισιόδοξη, σαν να το ένιωθα από την αρχή ότι όλα θα πάνε καλά!

σου στέλνω τη θετική μου ενέργεια και σου εύχομαι απ'την καρδιά μου σε λίγες μέρες να είσαι εγκυούλα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...