Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια προσπαθησα να του δωσω σημερα χορτοσουπα (μονο πατατα και καροτο στην αρχη, γιατι εχουμε και αλλεργιες) και μονο που δεν ξερασε...

κανω κατι λαθος?

ποσο πηχτη πρεπει να ειναι?

η γευση δεν του αρεσε ή η υφη???

τα δικα σας την τρωνε?

Δημοσίευση

ειναι αρκετα πηκτη αλλα την τρωμε

μη φανταστεις ποσοτητα 6-7 κουταλιτσες το πολυ

αλλα καλα ειναι τρωει οσο θελει

της δινω και νερακι μετα απο 2 κουταλιτσες περιμενω και συνεχιζουμερ διαφορετικα χωρις νερο αντε να μου φαει με το ζορι 3

τρο ιδιο γινεται και στην φρουτοκρεμα

μην αγχωνεσαι!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΥΠΙΤΣΕΣ!!!!

ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΤΡΩΓΕ ΤΗΝ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΑ ΕΤΡΩΓΕ 2-3 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ :dry::dry:

ΟΠΩΣ Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΣΑΝ ΣΟΥΠΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΗΧΤΗ

ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ?

ΑΝ ΟΧΙ ΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΤΗ ΦΑΕΙ :)

Δημοσίευση

ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΦΑΡΙΝ ΛΑΚΤΕ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ Ε ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ 250ΓΡ ΦΑΓΗΤΟ ΓΑΛΑ?150ΓΡ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ?ΠΙΟ ΛΙΓΟ...ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΦΑΗΓΤΟ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια εμεις αρχισαμε φαγητο αυτη την εβδομαδα το μοσχαρακι που του εδινα το κρατουσε στο στομα κ το εφτυνε :S σημερα του εβαλα κοτοπουλο κ τουλαχιστον το καταπινε... ;) επισης τρωμε φρουτοκρεμα κ μπισκοτοκρεμα μας αρεσουν πολυ κ χθες για πρωτη φορα γιαουρτακι παιδικο αυτα της δελτα :) με το γαλα δεν τα χουμε καλα 140 γραμ το πρωι κ αντε 80γραμ περιπου το βραδυ πριν κοιμηθουμε..κ δεν ξυπναμε κ τη νυχτα :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...