Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια ξερετε για την επιλιψια στην εγκυμοσηνη;;;

εχει καμια απο σας;;;

ρωταω γιατι εγω εχω και αυτο ειναι λιγο ρισκο για μενα και για το μορακι μ.ειμαι 4 μηνων και απο την αρχη ξερω οτι θα γενησω με καισαρικη

για να μην παει κατι στραβα και λυποθιμησω την ωρα του τοκετου.γιατι αυτο μ ειπαν ειναι κακο για το μωρακι μ.

καμια σας αν ξερει να μ πει παραπανω για αυτο το θεμα;;

και που να περασε απο αυτο;;εχοτας δηλαδη επιλιψια και αν γενησει πηγενοντας ολα καλα;;;;;

Δημοσίευση

δεν εχω ιδεα αλλα στην επιληψια δεν υπαρχει κινδυνος να χασεις τις αισθησεις σου και να χτυπησεις???απο αυτη την αποψη ειναι σιγουρα λιγο επικυνδινη παθηση η επιληψια!!!ελπιζω να εχεις μια υπεροχη εκβαση στην εγκυμοσυνη σου και να κρατησεις ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου!!!!

Δημοσίευση

debbie871 δεν γνωριζω να σου πω κατι συγκεκριμενο γι'αυτο το θεμα αλλα σιγουρα αν ψαξεις στο internet θα βρεις παρα πολλες πληροφοριες σχετικα μ'αυτο...

εγω αυτο που θελω να σου πω ειναι να ενημερωσεις και το γιατρο που σου δινει καποια χαπια και εννοειται να το γνωριζει και ο γυναικολογος που σε παρακολουθει...

σου ευχομαι να πανε ολα τελεια, να εχεις μια ευχαριστη εγκυμοσυνη και να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου...

Δημοσίευση

ΕλενηΧ κυνδηνος υπαρχει για λιποθιμια αλλα μονο αν κουραζομε και επιπονο τον εαυτο μ,καλα αυτο βεβαια υσχει και για ολες τις εκυμονουσες

αν κουραζοντε υπερβολικα.σε ευχαριστω για τα καλα σ λογια να σε καλα εσυ και το μορακι σ.

Δημοσίευση

debbie871 έγραψε:

DIMIT ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝ ΚΑΛΑ.

και γω αυτο πιστευω.....οτι ολα καλα θα πανε και θα αποκτησεις ενα τελειο μωρακι...

• 1 month later...
Δημοσίευση

παρακαλω dimitra0,να ξερεις οτι οταν καποιος εχει επιλιψια ειτε αντρας ειτε γυναικα δεν εχουν απαραιτιτα αρνιτια αποτελεσματα τα χαπια,ειναι βεβαια και τη χαπια περνει ο καθενας.;)

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...