Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Μπορεί και να μη φταίει τιποτα και να ειναι ολα τυχαία γεγονότα. Το λέω γιατι καταλαβαίνω πως εχεις κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις και δε βρεθηκε τιποτα.
Δεν είναι και τόσο σπάνιο γυναίκες να εχουν πολλες αποβολες, ειδικα αν ακουσεις ιστοριες απο μεγαλυτερες γυναικες οταν δεν υπηρχαν και τοσες μεθοδοι αντισυλληψης και αναπαραγωγης μπορει για μια υγιη εγκυμοσυνη να ειχαν 3-4 αποβολες (καλα και βιοχημικες δεν τις καταλαβαιναν καν). Σε καποιες χωρες τη βιοχημικη δεν την μετρανε καν για να υπολογισουν αν εισαι στην κατηγορια καθ εξιν αποβολων. Και εγω εχω ενα υγιες παιδακι και δυο αποβολες προσπαθωντας για δευτερο (βιοχημικη και παλινδρομη στις 9 εβδομαδες).
Θα τα καταφέρεις και θα κρατησεις ενας υγιες παιδακι, να εχεις πιστη και υπομονη. Στο θεμα των αποβολων καποιες φορες δεν υπαρχει καποια αιτια, οσο και να θελουμε να το εξηγησουμε και να το αποδωσουμε σε καποιο λογο εξαιτιας της τραγικοτητας του.
@Naty_ σήμερα άρχισαν να έρχονται τα μηνύματα μ, περιμενω μεθαυριο. Είχα βιοχημική, παλινδρομη και αυτοματη 8 εβδομάδων π είχαμε ακούσει καρδιά κι όλα φαινονταν φυσιολογικά. Ναι πλέον δε μπορώ να πω ότι είμαι ήρεμη όσο κι αν το προσπαθώ.Τρεμω πλέον γιατί δεν έχει βρεθεί τι φταίει και δεν έχω αλλάξει/διορθώσει κάτι!
Κι εμένα μου το είχε πει αυτό ένας γυναικολόγος να παίρνω σαλοσπιρ στις γόνιμες και μετά όμως λόγω του ιστορικού μου η δική μου γυναικολόγος είπε πρώτα να τσεκαρουμε ότι όλα είναι οκ και μετά να ξεκινήσω. Βιοχημικές ήταν οι δικές σου;
Εντάξει το σαλοσπιρ δεν κάνει κακό που το παίρνεις απ' όσο γνωρίζω. Ψυχραιμία γενικα, ηρεμία.. κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε. Κάπου είναι καθαρά θέμα τύχης. Περιμένεις σε 3 μέρες σωστά θυμάμαι ε;
Καρυοτυπο ζεύγους ναι αλλά όχι εμβρύου διότι δεν έχω κάνει αποξεση. Εμένα ακόμα και το σαλοσπιρ μ είπε να το παίρνω πριν γίνει η γονιμοποίηση, κι επειδή δε ξέρω πότε θα γίνει αυτό παίρνω αβέρτα έτσι για να έχουμε από τις γονιμες μέρες μέχρι να μ έρθει αρνητικό τεστ. Επειδή είδα ότι ακολουθούν ένα πρωτόκολλο και όχι βάση περίπτωσης το έψαξα πολύ αλλά ολοι τα ίδια λένε..
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.